💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 54 707
  • 1 436
  •   88
Отговори
# 1 170
а, недей! То по сценарий!

# 1 171
  • София
Миро е много точен. Толкова добър, хладнокръвен участник с въдицата досега не съм виждал.
Пусни си който искаш друг сезон и ще видиш.

Гледал съм всички сезони и епизоди и всичките съм ги описвал подробно.
От 1 до 3 на компа. От 4 до 7 на компа и тук.
Не, няма. Не е имало.
Сори.

# 1 172
  • Бургас
Йоана днес какво по точно направи в битката? Шансът бил в Миро?? А тя за какво е там

# 1 173
Как пък го нагласиха  - първо жълтите стояха в басейна докато сините ги разминаха 2 пъти, сега обратно жълтите 2 бързи курса, сините замръзнаха на последната тапа

# 1 174
  • София
За да го натиска под водата. Joy

# 1 175
  • София
Йоана дори и в басейна не влизаше да търси. Гордиенко поне търсеше заедно с Чикагото.

# 1 176
Чувствам се като Наталия Simple Smile
Продукцията е решила кой ще блатува, да ме пита човек аз що се притеснявам ?!

# 1 177
  • Варна
Йоана днес какво по точно направи в битката? Шансът бил в Миро?? А тя за какво е там
Ааа, не така за най- добрата жена от блатото😃. Сега ще видиш като спечели и като вземе да се превъзнасят колко добри играчи са,, че до края на предаването 🤣

# 1 178
Не знам защо си хабя нервите. Както и да го направят,че и едните, и другите имат шанс, не е така. Ясно е какво ще стане. Снимано и преснимано. Като чуя обрат и ми се повдига. Карат ги да дремят, за да ги настигнат другите. Колко пъти ще ни замазват очите с едно и също?

# 1 179
Йоана дори и в басейна не влизаше да търси. Гордиенко поне търсеше заедно с Чикагото.

Как защо? До всеки добър въдичар трябва да стои една красавица и да го мотивира.

# 1 180
Чикагото се измъчи милия. Гордиенко е по-малка котва от Йоана, поне откри няколко торбички.
Милите сини как са се подредили и се молят за Чикагото. Тази Горди трябва много да им е опънала нервите щом и Наталия е ужасена да се върне.
Миро е добро човече, няма злоба в него, добър е , някак в племето на жълтите беше на заден план заради Томи и Шопа, по-обран е, не се натрапва и не го забелязахме. Пък и визуално ми харесва, ама съм за Чикагото , дори и Гордиенко ще изтърпя някак .
Миро е доста спокоен човек ми се струва със здрави нерви и ясен поглед на нещата.
Дяволче, аз те бъзикам за жените. Ми няма само ние тук да се отчитаме за мъжете, ама наистина все пепелянки харесваш , ще вземеш да изгориш с такава, та...така да се каже ти отваряме очите, то хубаво чинии да миеш , помагаш, ама такава като Ръждата има да те командори и после да се цупи....за Йоанка просто нямам думи, почва да ми става по-неприятна по характер и от Гордиенко.
За Карина не съжалявам, последно беше станала нетърпима направо и с голямо самочувствие, нападаше, обиждаше, не се търпеше и тя преди блатото.

# 1 181
Кой спечели? Пуша на терасата,нямам нерви да гледам.
И аз Simple Smile

# 1 182
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Миро е много точен. Толкова добър, хладнокръвен участник с въдицата досега не съм виждал.
Пусни си който искаш друг сезон и ще видиш.

Гледал съм всички сезони и епизоди и всичките съм ги описвал подробно.
От 1 до 3 на компа. От 4 до 7 на компа и тук.
Не, няма. Не е имало.
Сори.
Дяволче, само поради огромното ми уважение към теб ще се въздържа от по-нататъшни коментари по темата. Не си струва заради тази жалка продукция да се дърлим. Жалко за нас зрителите, жалко за толкова интересния и атрактивен син отбор, жалко, че за поредна години гледаме пародия и се издигат фалшиви герои.

# 1 183
  • София
На кастинг битката забелязах Миро. Хареса ми повече от Траян, но победата си беше за Траян. Лошо няма.
Миро на всички битки си минаваше добре, Павел го хвалеше. Няма толкова сила в краката и на битки един на един също му е слабост.
На блатото спечели страхотна победа над топ играчи, но трябва да се отбележи, че той беше сит.
Не знам за кой път ще го кажа, но върнете си епизода от сряда и как мина гъбките, варелите и стената.
Аз си засичам минаванията на мъжете, както правех във Фермата. Никой не мина толкова бързо като него.
Просто има много добра развита моторика.
Но има и слабости. Не е някаква невиждана машина. И никога не съм писал нещо такова.
Дори и в този сезон има по-добри от него.
Хора, аз наистина не разбирам защо толкова ви бърка в здравето Миро? Какво лошо е направил? Обидил ли е някого, какво? 😮
И защо поне 5 човека ми влизат с бутонките, че го харесвам?
Забранено е да харесваме даден участник ли?
Кажете???

# 1 184
Кой спечели? Пуша на терасата,нямам нерви да гледам.
И аз Simple Smile
Аз също. То няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт