🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 21 650
  • 653
  •   51
Отговори
# 555
Кристина си остава най-красивата на фона на останалите,въпреки,че ме разочарова с поведението и диалекта си в последните епизоди. Относно външният й вид ,истината е една- рядко срещана славянска красота.Има една ринопластика и гръдни импланти,но това е нищо в сравнение с останалия "материал"

# 556
  • В Града на Липите
Красотата е субективна. За мен най-красива е Джанковата Габриела.

# 557
Била е по-хубава преди ринпластиката, тъй че... Габи Бижу дали има корекции?

# 558
Чухте ли вчера, Киара като каза че има апартамент във Виена ? Шарнир да не и налети сега на нея?

# 559
За мен пък Кристина има топчеста физиономия на мамаша и твърде напомпана уста. Гримира се много тежко и с тия рошави кокчета наистина прилича на лелка. Най-интересна и екзотична за мен е Габриела, но и нейната уста ми дразни окото, 100% преди това е била още по-хубава.

# 560
За мен пък Кристина има топчеста физиономия на мамаша и твърде напомпана уста. Гримира се много тежко и с тия рошави кокчета наистина прилича на лелка. Най-интересна и екзотична за мен е Габриела, но и нейната уста ми дразни окото, 100% преди това е била още по-хубава.
Ако Габриела има уста, е доста добре направена.

# 561
Аз много свързвам красотата с излъчването и поведението, та като гледам колко са ограничени/ простовати/ груби девойките вътре и не мога да кажа една, която да намирам за красива към този момент. Повече ми харесваха външно в началото, докато не говореха, колкото и зле да звучи

# 562
Ако Габриела има уста, е доста добре направена.
Щом си личи веднага, колко пък да е добре направена? Признавам корекция, която е невидима, лицето стои естествено.
А хвалбите им вътре с операциите ме убиха! Носът ми, вика, е като писта... 🫣🫣🫣
Да, така е! И това е ужасно!

# 563
За мен красотата е нещо съвсем отделно от умствения багаж. Ако една красавица е глупава, това не я прави по-малко красива. Ако една умна жена е невзрачна, бретонът и целият ум на света не я правят по-красива.

Аз при бижуто не виждам уста. Даже намирам устните ѝ за тънки.

# 564
Ами може и да греша и устните на Габриела да са истински, макар че се съмнявам. Но тънки?! 🙄🙄
Скрит текст:

# 565
Ами може и да греша и устните на Габриела да са истински, макар че се съмнявам. Но тънки?! 🙄🙄
Скрит текст:
Тая снимка е много клета. Нали я виждам в предаването. За мен са подчертани с грим естествени устни, но може и аз да бъркам. Тук имаме експерти, ще ни светнат.  Grinning

# 566
Оффф Краскоо..

# 567
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Красимир се оправдава пред Киара или сам себе си се опитва да убеди. Кадрите с двете котки са най-хубавото нещо в това шоО.

# 568
Киара шмекерува. На въпрос отговаря с въпрос. Тя не го харесва наистина, натрива носа на Шафрантин. Нейната работа е "ти първо се разведи, ама после не знам дали ще сме заедно, но евентуално "бих"

# 569
Защо няма кадри с малките котенца??? Нали чухме, че е родила котката. Калоян и Виктор защо са облечени еднакво. Бъркам ги така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт