🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 42 552
  • 1 274
  •   130
Отговори
# 630
# 631
Никакъв манипулатор не е Петър, а влюбен мъж. Жал ми стана да го гледам как се унижава, само и само да не чуе в прав текст, че късат. Влюбен човек, който да не се разкъсва от ревност и да не подскача и от най дребното, сакън да не остане без любимия човек, има ли? Направо е като замаян около нея, никаква трезва преценка.

# 632
  • В Града на Липите
Гледам сега със закъснение. За мен не е имало по-скучен епизод досега. Петър кога успя да хлътне толкова по Кристина? Преди няколко дена я нарече малоумница.
Красун, както винаги не прави нищо друго освен да се излага. Половин час врънка Киара да му обещае категорично, че ще играят заедно. Голяма драма. Мъж мечта, направо се избиват за него.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 09:56 от hrissi_sz

# 633
  • София /Абсурдистан
Аз пък не знам какво и харесва чак толкова на тази куха лейка.

# 634
  • София
Майка шерминова прилича и тя на излязла от някоя махла, но не е зле жената, де. Дъщерята прилича много на нея

# 635
Абе Петър си е актриса . Голямо драпане да е в това предаване . В началото беше малоумна , не беше сигурен в избора си , но сега вече е идеалната и единствената Simple Smile
Ей нова желание за слава и известност  от нищоправене  от всички участници е пагубно. Не мога да го разбера.
Той и сега я нарече някак, когато беше станала от шезлонга, на който го покани. Петър бих посъветвала да не почва битка, която не е в състояние да довърши, че сам става за смях.
Кристина сглупи с тези откровения и не заради Петър, а заради себе си. У нас, въпреки, че едва ли има девственица над 15-годишна възраст, остро се порицава жена да си признае, че прави секс. Като прибавим и споделянето на имена, голям фал. Ето тук вече даже про...утка я изкараха.
Краси ми е ясен, изградил си е някакъв имидж в реала, който го удовлетворява и сега иска и популярен да стане. Чудите се защо не реагирал на свадата на двете - ами не му пука за никоя. Направо се разтапя от неочакваната роля на желан ерген, за който две моми воюват. Единственото му притеснение е да не би като избере, да бъде изоставен и съответно жалък. Затова ще чака розата, те да вземат решението.
Виктор още от началото не харесвам. Не е глупав, очевидно е успял навън, но това мрънкане на дълбоки прозрения ме натоварва. Да не споменавам и тембъра, татусите и тъпите схващания по отношение на жените. И той, и Дениз максимално се кефят на сеира с подходящи съчувствени лица.
Вчера по-скоро съчувствено се отнесох към избухването на Джани. Ами Габито един път ще проговори и то, за да величае друг 😁 За яд си е. Да му отчетем, че не го демонстрира на масата, а насаме. Все повече ми прилича на фойерверк той - гърми, светка, но не наранява. Явно Габи го е усетила и затова търпи кратковременното му избухване. Тя е достатъчно перде и за двамата.
Шермин какво да я коментирам, неописуема е. Десетина фрази, които използва и за реклама, и за аргументи при спор. ИСраелската ѝ уста, с която така се гордее, почна да издиша - откровено си се предлага и е впечатлила даже Джани с омекналия тон.
Искрено се надявам Викито да се задържи. Събра много позитив, който не заслужава, няма да издържи дълго да не го оспори, почна вече.

# 636
Цитат

Дениз - наистина до сега се държи подобаващо ,чак не е за вярване , че това е онази същата Дениз от С1. Може да се е променила  макар ,че "А дано , ама надали"

Минало е време, пораснала е, помъдряла е.

Кристина не знам как ще си намери гадже като при най-малкото неразбирателство реже и хвърля.
Нещо, което според мен трябва да направи хубавата Габриела. Джанито бетер Кристина - обидил се нещо и блъска стола, гони момичето.
Комплексари.
Хващам се, че много ми харесва да слушам гласа на Ана. Какво казва - не - то е едно и също, но гласът много ме развеселява.

# 637
Страшно скучен епизод!
Утре поне най-сетне идват някакви младежи, че вече беше мега скучно.

# 638
  • София
Виктор исках да го видя, ако Дениз беше почнала да говори с имена за бившите си и по кои къщи е ходила. Как 100манекенки бил голямата й любов и харесвала мъже с шкембета, неща които каза в първия ерген. Той щеше ли да е толкова широкоскроен, колкото препоръчва на Петър? Абсолютно не на място бяха изказванията на Кристина.

# 639
  • В Града на Липите
Не знам защо си го причинявам, но продължавам да гледам.Grinning
Има градация в епитетите на Петър към неговата възлюбЛена. От малоумница до пр*ня.

# 640
Петър, горкият, така тежко преглътна, като чу за 6-те хиляди на Криса. И после повтори същата сума, като ехо.
Какво са тези пари?

# 641
  • София
Тя каза, че толкова й трябват на месец.

# 642
  • София
Не знам как я мислят драгите продуценти, но шоуто се излъчва вече 2 месеца, а там са на ден 14-ти или нещо такова... Сигурен съм, че съм близо.
Явно искат да счупят рекорда на Къщата на инфлуенсърите по безсмислено съдържание и разводняване.
бТВ точат от рекламки ама телевизионните резултати са ужасни. И как да е по-различно, като реално нищо не се случва.
Не се научиха нашите халтурници, че количеството не значи качество. Точно обратното.
Силно се съмнявам да има сезон 2 на тази боза ако продължават в този дух.

Много скучен и откровено тъп епизод.

Кратък коментар на епизода:

Кристина излизай от играта, че колкото повече стоиш на екран толкова повече потъваш и то в дълбокото.
Много тъпо човече. Нагла и безочлива.
Дано Петър не и даде роза. И от втори Ерген да си излезе безславно.

Краси си проси коалиция с Киара и да не го гласува на съвет.
За тези, които не гледат стратегически формати: Ама ако ти дам роза, ти после ще ми я върнеш ли. Нещо таквоз. Тоз човек е класическо делулу.

# 643
Скрит текст:

Английският не ѝ е от силните страни, като гледам.   Може би владее перфектно само 4 езика

# 644

Някой виждал ли е книгата ми на български?

Общи условия

Активация на акаунт