Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 1 502
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
  • Melmak
И аз съм с лазерна корекция. Бих отишла на очен. Успех!

# 76
Виждам, че голяма част от вас вече сте минали първата ФМ. Часът за нашата ( не говоря за мен и бебето в множествено число все още, а за мен и таткото, защото ще ни е първият преглед заедно 😂) е този петък. В петък ще съм в 12 седмица без един ден и за сега бебето си върви по график. Нямам представа защо се притесних, че може да е твърде рано за ФМ. Нали няма така опасност? 
Имам и въпрос относно дрешките за бременни. Част от вас вече видях, че се сдобихте с такива. Аз освен палто евентуално, 1-2 клинчета, чорапигащници и нови сутиени май няма да имам нужда от друго. Просто попринцип си ходя овърсайзд и ще има с какво да изкарам зимата. Че въпросът ми е някой вече с опит с клиновете  , открил ли е модел за бременни, който да няма традиционните  за спортен клин ръбове и като цяло спортно звучене. Аз ще нося клиновете съотвенто с туники и широки пуловери и не искам да изглежда все едно съм облякла спортния клин отдолу, а не намирам нищо такова. В H&M намерих много сладки рипсени, които ще поръчам и ще ползвам за фитнес и разходки, но ми трябват и някакви "по- официални" 😂.

# 77
  • Melmak
Аз работя в офис и клиновете не са опция. Поръчах дрехи от hm и чакам да ги доставят. Тези дни ще пристигнат на бокс нау. Поръчах и чорапогащник за бременни.
Като цяло аз не нося овърсайз и дънките започнаха да ми стягат на корема. За сега всички са пенсионирани, освен едни ужасни от пепко, с които джиткам из квартала и летях в самолет и gstar, които не са за бременни, но са ми удобни.
Ако работата ви позволява да не купувате много нови дрехи е най-добре.

# 78
МорскаЗвезда, аз съм други ден и ще съм 12+4(днес и аз съм 12+2) и се надявам да ми каже пол. Винаги ми казва по принцип и не е сбъркал до сега😊
И аз се вълнувам и нямам търпение.. Остава малко.. Само всичко да е наред и да е добре бебето, а надеждата и мечтата да е момиче остават на заден план 🤭

Значи се движим заедно 😃🌼 Вчера мина моята ФМ и всичко е наред! Отново много подвижно бебе, не стои мирно и трудно стои за снимка. Пол още не знаем. Днес дадох кръв за БХС. Чакам резулатат до 3 работни дни. На 04.11. пак съм на преглед. Ще съм 15+3 тогава.

_Мама_, успех на теб утре! 🍀

За движенията - на мен ще ми е трета бременност и аз започвам да се ослушвам малко по малко. Предполагам, че до 2-3 седмици макс ще започна да усещам ❤️

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 12:14 от МорскаЗвезда

# 79
Клинове, които не изглеждат като спортни, доколкото може клин да не изглежда така, има пак в Шейн. (да започват да ми плащат за реклама Satisfied )
Иначе и аз вече губя търпение за пола - всички питат постоянно Satisfied Дано разберем преди ФМ около 20 седмица. И самото бебе не ни помага, винаги застава много смешно и се крие, срам го е Sweat Smile

# 80
Здравейте мами, и аз да се включа най-накрая. Първа бременност ми е и покрай всичките неясноти и новости за мен ме беше страх да се включа, но следях активно. Термина ми е 28.04, излезнаха резултатите от пренатална (всичко е наред) и чакам момче 💙. Чувствам се късметлия относно дрехите, че работя от вкъщи, а за на вън по свободните рокли, които имам използвам. За сега няма да купувам, в следващите месеци ще се наложи сигурно. Пожелавам лека бременност на всички и да си гушнем мъниците живи и здрави април месец.

# 81
Първата бременност я изкарах от 7-ма седмица нататък само с клиновете на Ойшо и нещо оувърсайз отгоре Grinning Сега обаче не съм качила нищо, даже съм 2кг надолу от цялото гадене и дънките още ми стават. Планирам като спрат да ми стават дрехите и ми стане сложно да се чудя какво да обличам да работя само хоум офис и пак да карам с клинове. Дънките за бременни предната бременност ми бяха много неудобни, не съм свикнала и с рокли много да ходя.

# 82
  • София
Понеже и аз бях на проучвателна мисия за дрехи за бременни , и за жалост се оказа ,че във физическите магазини няма нищо налично. Проучването ми онлайн показа ,че в магазина в МОЛ София - НМ подържали наличности на дрехи за бременни, ако някой има път на там - може да провери. Иначе в Шейн има и клинове и офис панталони даже, скоро пускам една поръчка от там.  Аз реално нямам нито едно качено кило, и коремчето ми е тип - преядох, но усещам всички дънки и панталони ужасно впити и неудобни / пък и по цял ден съм седнала в офиса и тези с високата талия особено - ме побъркват от неудобство.

# 83
  • Melmak
Дами, споделете, правите ли нещо за да си вдигнете имунитета? Преди да заминем за чужбина, което беше преди около 2 седмици, мм почна с “май се разболявам”. Удържа. Сега обаче пак.. боли го гърло. Вече не знам.. все едно той е бременен. Рядко боледувам, ама нали казват, пада имунитета.

# 84
Аз пия Biozin Mama, не съм боледувала до момента! Мои приятелки също са го приемали по време на бременност и са доволни. АГто ми го препоръча.

Малко страничен въпрос, но какво мислите за + ще съхранявате ли стволови клетки? Ако да, коя банка сте избрали?

# 85
  • Melmak
Благодаря ти! Отивам да го купувам от аптеката!
За стволови клетки сме по-скоро не.

# 86
  • Ботевград
И аз пия Биозин след настинката, която изкарах АГ ми го назначи. И 2021, като бях бременна го пих(тогава беше и корона вирус пандемията) 😊

# 87
Бащата говори за съхраняване на стволови клетки от преди да забременея. Оставила съм го той да проучва.

# 88
На първото ни детенце съхранихме стволови клетки във Future health, сега мислим пак там, живот и здраве

# 89
Ние ще правим среща с представителка, когато съм 20 г.с. някъде, за да ни разясни пакетите и всичко останало. Насочили сме се към cell genetics, тъй като там правихме пренаталния и ще ползваме отстъпка, ако решим. Каза ни, че декември месец имат най-големи отстъпки. Вече след срещата ще решим дали да си струва тази инвестиция или не за нас.

Общи условия

Активация на акаунт