Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 9 257
  • 434
  •   2
Отговори
# 270
Аз не усещам още,то не ли рано .Аз съм в 16 г.с .Ще дойде и този момент .Аз все още чакам да видем пола ,че до сега се се обръщаше и шава.Да видем с какво ще ни изненада душичката.

# 271
  • Melmak
Здравейте! И аз съм в 16 г.с и не усещам нищо, задна плацента. Обаче за мен е рано, първа бременност ми е и въобще не дебна още да усетя движение. Понякога забравям, че съм бременна. Имам преглед след 2 седмици и съм спокойна.
Рони, онзи ден моята кумичка ми каза, че гаденето ѝ е било откакто е усетила симптоми на бременност до 8 месец. Sad
Явно е много индивидуално.

За сега не усещам болка, нито някакви неразположения. В средата на третия месец гърдите постепенно се отпуснаха и спряха да болят зверски. Не можех да издържам тениска да ме докосва. Сега вече не ги усещам, освен, че от чашка С станах Д, което не ми се искаше Sad.
Тези дни много страдах от алергията ми, кихане и ринит. Обаче лекаря ми позволи спрей за нос и се оправих.

# 272
Аз усещам движенията, но много на рядко и съвсееем лекичко. Трябва да се съсредоточа и да лежа за да усетя. Втора бременност е за мен.

# 273
Аз още не, влизам в 15 седмица. Първия път усетих някъде към 18та седмица. Иначе от снощи се чувствам много гадно, отпаднало ми е, вие ми се свят, глава ме боли, нямам сили, имам и лека температура, тресеше ме. Дано мине по-бързо, че е отвратително.

Здравейте !
Започнахте ли да усещате движенията на бебето ?
🤔

# 274
В средата на третия месец гърдите постепенно се отпуснаха и спряха да болят зверски.
И при мен горе-долу по това време спря да ме болят гърдите, ама сега почна нещо ново – ужасно ме сърбят.

Иначе за движенията – и при мен още няма, но е още рано. Аз съм в 14-та седмица и очаквам да усетя нещо чак към 20-тата, не по-рано

# 275
  • Melmak
В средата на третия месец гърдите постепенно се отпуснаха и спряха да болят зверски.
И при мен горе-долу по това време спря да ме болят гърдите, ама сега почна нещо ново – ужасно ме сърбят.

Иначе за движенията – и при мен още няма, но е още рано. Аз съм в 14-та седмица и очаквам да усетя нещо чак към 20-тата, не по-рано
Ох, мажи нещо.. да не се нацепиш от стрии. Аз мажа с мустела, гърдите също, защото пораснаха с цял размер за 2 месеца.

# 276
И аз съм в 14-та г.с. (+4 дни) и още не усещам движения. Като чета тук се успокоявам 😊

Иначе корема ми вече е попораснал и аз си поръчах от Шейн няколко клина за бременни и рокличка. Да видим как ще са.

# 277
И аз ползвам олио, ама честно казано не съм много постоянна с това – понякога пропускам, защото ужасно ме дразни усещането на нещо по кожата. Особено като бързам и трябва веднага да се облека, а не да чакам още 5 минути да изсъхне всичко… 🤪

# 278
Аз днес съм 16+3. От няколко дни усещам трептене. 🥰 Разбира се, за ритане е рано.
И преди усещах някакви неща, но може да е всичко, от газове до промени в размера на матката.
Сега обаче съм сигурна, че е бебчо. ☺️

Гърдите ми бяха много болезнени до преди месец. Сега също има лека болка, но нищо общо с преди. Просто са подути и твърди. Много ми харесват. 😂

На мен ми е второ. След първото се върнаха на същото ниво, само леко загубиха плътност в горната част. Сега се надявам да не увиснат... много. 🙈😁

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:40 от Lucky16

# 279
  • Melmak
Само от раждането или от кърмене, лъки?

# 280
Аз до колкото знам гърдите се променят в следствие на самата бременност и раждане, а не от кърменето.

# 281
Само от раждането или от кърмене, лъки?

Аз реално кърмих по-малко от месец. След това се наложи да премина на АМ.
Мисля, че и да не се кърми, пак се губи плътност. Просто се случва нещо с гърдите, вероятно хормонално.
Моя приятелка не кърми дори и ден, а с нея се случи същото. Даже гърдите й останаха по-малки и леко увиснаха. 🙄

Пс: свекървата ако знаете какви дини има. Но казва, аз нямах големи гърди преди. Просто след кърменето на двете деца станаха много големи и така си останаха. 😳 Е, разбира се в момента са й до пъпа(но и яко материал има, не само увисване). Явно и такъв феномен има, макар и рядко срещано.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:50 от Lucky16

# 282
  • Melmak
Чувала съм за такива феномени! Вероятно са рядкост, но има.
Аз си имам нормални гърди и не искам нито да ми растат, нито да ми се променят. Не искам и да кърмя. Просто искам да ми останат така. Sad

# 283
Чувала съм за такива феномени! Вероятно са рядкост, но има.
Аз си имам нормални гърди и не искам нито да ми растат, нито да ми се променят. Не искам и да кърмя. Просто искам да ми останат така. Sad

Много рядко остават така, както са си били. 😏 Ще има промяна, може да не е голяма, но ще има.
Според мен, единственото, което може да се избегне с не-кърмене е големите зърна.
Но пък гледам, че продават подплънки за гърди със зърна, щото явно е модерно или някой го смята за яко. 😂

# 284
Моите сега като пораснаха и много си ги харесвам 😄 ама знам, че няма как да останат същите. След спиране на кърменето се смалиха и малко увиснаха и сега като се надуха и са супер и мъжа вече свикна с тях, после ще му е тъпо 😃 ама квот такова, не всички сме надарени, но да, не кърменето е виновно 😉

Общи условия

Активация на акаунт