Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 20 734
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
  • Melmak
Лейди, надявам се нито една от нас да не погрознява. След като свекърва ми каза, че съм подпухнала вече и аз се чудя погрознявам ли. Иначе мислех, че изглеждам добре. Тя жената мислела, че комплимент ми прави.. не съм чувала друг такъв комплимент за подпухване.

Коремът ми личи като съм гола, с дрехи не много. Напоследък само дънки слагам, просто всичко е прибрано и сутрин излизам и хващам нещо. С ремонта е така.

# 631
  • Варна
Препоръчайте лекар за второ мнение за фетална морфология.Ходих при д-р Желязкова. Според нея има проблем, но преди да предприема нещо, все пак бих искала и второ мнение.За Варна.

# 632
При Табакова ходя аз, беше ми препоръчана.

# 633
Момичета, няма грозна майка. Не се вглеждайте така във външния си вид. Неизбежно е да настъпят разни промени.
На мен коремът ми е бая голям с оглед това, че съм с първа бременност. Наистина много голям - по-скоро ще си помисли човек, че съм в 8 месец, но иначе леко в меката част на бедрата съм наддала и, разбира се, в гушата... Имам пъпчици понякога по лицето, което по принцип никога не съм имала. Спрях да се гримирам, за да не си товаря кожата.
Не вярвам някоя да няма промяна в себе си.
Нормално е да се издуваме, да изглеждаме подпухнали, не си бъдете съдници, а се харесвайте и приемайте такива, каквито сте - в случая промените не са от липса на воля.
Всяка жена да питате - дори и тази, която ви се струва перфектно бременна, ще си намери недостатъци като всички нас.
Отнасяйте се с любов към себе си, сигурна съм, че никой друг не вижда това, което вие. Не забравяйте, че сме късметлийки, че всичко това ни се случва. Heartpulse

# 634
Препоръчайте лекар за второ мнение за фетална морфология.Ходих при д-р Желязкова. Според нея има проблем, но преди да предприема нещо, все пак бих искала и второ мнение.За Варна.
Доктор Стоилов в Добрич. След кофти емоции първата бременност с Желязкова реших този път при него да отида. Утре съм на ФМ.  В супердок няма часове, така че направо му.звънни по телефона ако решиш.

# 635
  • Варна
Доктор Стоилов в Добрич. След кофти емоции първата бременност с Желязкова реших този път при него да отида. Утре съм на ФМ.  В супердок няма часове, така че направо му.звънни по телефона ако решиш.
Следващата ме АГ, ме посъветва да не си губя времето тук във Варна/Добрич а директно да се насоча към София.

# 636
Д-р Чавеева и д-р Искилиева от "Щерев"

# 637
В София мога да препоръчам д-р Димитрова от МЦ Марковс, видях, че има часове другата седмица. Много обстойно преглежда, постоянно обяснява и отделя внимание

# 638
Следващата ме АГ, ме посъветва да не си губя времето тук във Варна/Добрич а директно да се насоча към София.

Аз също бих ти препоръчала да не обикаляш повече из Варна/Добрич, а да се насочиш към София. Лично аз тук в областта бих се доверила само на Желязкова и Анжел, единствените сертифицирани, но Анжел е в майчинство. Дано да се е объркала Желязкова и всичко с бебето да е наред, ще стискам палци. ❤

# 639
В София мога да препоръчам д-р Димитрова от МЦ Марковс, видях, че има часове другата седмица. Много обстойно преглежда, постоянно обяснява и отделя внимание
И аз се включвам с препоръка за доктор Димитрова и професор Марков в МЦ Марковс. И двамата са невероятни специалисти, но доктор Димитрова наистина обяснява изключително подробно и внимателно.

# 640
И аз препоръчвам проф.Марков в МЦ Марковс. Ако е много спешен случай, знам, че приема извънредно, но за целта трябва да се свържете с регистратурата и да им обясните казуса. Аз в крайна сметка си запазих часа за 2ФМ за другата седмица, когато по термин по МЦ ще съм в 21 гс, въпреки, че бебето ще отговаря на 23гс (дано не съм закъсняла). Също така другата седмица съм и на фетална ехокардиография. За мен и този преглед не е за подценяване, особено както в моя случай съм родена със сърдечен проблем, който в последствие израснах. Слава богу, дъщеря ми не го наследи, предстои да видим сега и бебето.

# 641
Stella, и аз бих ти препоръчала да се обадиш в Марковс и да обясниш ситуацията. Стискам палци за добър развой! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Черният петък в амазон започна. Току що поръчах кошче и база. Намаленията са по-големи от преди.
Скрит текст:

# 642
Ванила, благодаря за информацията! Тъкмо исках да поръчам оттам възглавница за кърмене и гледам, че сега е намалена

# 643
Сподели коя си хареса и защо. Аз не съм ги разучавала тях още.

# 644
Харесала съм тази, но ще разгледам още малко и в други сайтове, за да видя дали няма подобни възглавници на по-големи намаления. Предимно гледам да са с колани, защото съм виждала как други момичета си слагат такива възглавници с ремъци и могат по-свободно да се разхождат и да кърмят бебетата (а аз планирам да съм на кърмене, ако всичко ще е както трябва). Четох отзиви, че този тип модел много добре щади ръцете и гърба. А и според мен материалът е качествен - с мемори пяна, която ще държи форма и качество дълго време

https://www.amazon.de/Nursing-Pillow-Positioning-Baby-Breastfeed … tZT1zcF9hdGY&th=1

Общи условия

Активация на акаунт