Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 199
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
ИВ
За Чикагото не знам, но ако зелените се разпадат със сигурност, ми е интересно как Калин и Ивайло попадат в едно племе, защото беше писано, че си стават много близки. Явно ще има още кражби на капитани/играчи или отбивка на такъв до блатото и после обратно в племената. Satisfied

# 121
Еми, когато остане едно племе или според спойлерите на Bilyana14.
на елиминационна битка в която Ивайло пада от Калин. БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!  😁
ИВ
За Чикагото не знам, но ако зелените се разпадат със сигурност, ми е интересно как Калин и Ивайло попадат в едно племе, защото беше писано, че си стават много близки. Явно ще има още кражби на капитани/играчи или отбивка на такъв до блатото и после обратно в племената. Satisfied

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 02:46 от Pasha Belcheva 746585

# 122
ИВ
Да, и аз това се чудех. 😊 Може и заради някой залог на кастинг битка.

# 123
Ергенът: Любов в рая

Тази година от кога до кога се е снимал сезонът? Някой следял ли е активност на участниците в социалните мрежи?

# 124
Ергенът

Някой беше пуснал спойлер, че печелят Фифи и Йовица. Но се зачудих наистина ли Йовица , да не е Лъчезар? Че май нещо много се "мачнаха" а и Лъчезар е по-симпатичен от макето.

# 125
ИВ
При червените какво става ? Кога влиза Радостина ?

# 126
Ергенът

Някой беше пуснал спойлер, че печелят Фифи и Йовица. Но се зачудих наистина ли Йовица , да не е Лъчезар? Че май нещо много се "мачнаха" а и Лъчезар е по-симпатичен от макето.
Три двойки печелят (уж) - Фифи и Йовица, Виктор и Дениз, Джанкарло и Габриела. Дефакто всяка двойка, която иска да продължи и след предаването, е победител.

# 127
Ергенът

Пишеше, че са една от финалните двойки. Гледам в Уикипедия за американското, че има и сезони с по 7 победителя, но не знам на каква база се случва. Най-малко са печелили две двойки, като имат опция да предлагат брак или не.
Чух от някъде, ама не мога да претендирам за достоверност, че Джан Микеле е изгонен принудително и Габриела напуска по свое желание заедно с него.
Другото, което ми се върти като спомен, е, че прекратиха предсрочно снимките заради земетресенията на Родос, така че като нищо да гледаме локуми сега 3 седмици, а после всичко да е набързо.

# 128
ИВ
За в момента много от нещата са полунвичати(тоест че може пък Ивайло да попадне при сините или пък да стигнат заедно във топ 9 и там да се сближат повече) но да дори след игрите се вижда че Ивайло се е сближил с Калин коментирал му е много снимки както и че следва и брат му на Калин в Инстаграм

# 129
ИВ
Печели битката която следва,и влиза.

# 130
ИВ
Ивайло не се е сближил с Калин в топ 9, защото отпада 12-и... от Калин. Simple Smile Според спойлерите.

# 131
ИВ
Печели битката която следва,и влиза.
Ясно, след артистичното изпълнение на Ралица снощи … ще видим дали това не е битката за Радостина Simple Smile

# 132
  • BG-DE
Нещо не и симпатизирам на тази Радостина, те хубаво ще я вкарат в играта ама дали няма да последва пътя на Йоанна🤔

# 133
  • Буркина Фасо
пъпчивата ли е Радостина?  ич не ми харесва.

# 134
Те всички са пъпчиви на това блато.
На изолатора не видях особена промяна, но щом и Дечо се изпъпчи, значи има нещо на локацията, което провокира тези пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт