Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 185
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Нещо не и симпатизирам на тази Радостина, те хубаво ще я вкарат в играта ама дали няма да последва пътя на Йоанна🤔
Аз също не харесвам блатните Йоана и Радостина...

# 136
Ергенът

Някой беше пуснал спойлер, че печелят Фифи и Йовица. Но се зачудих наистина ли Йовица , да не е Лъчезар? Че май нещо много се "мачнаха" а и Лъчезар е по-симпатичен от макето.
Три двойки печелят (уж) - Фифи и Йовица, Виктор и Дениз, Джанкарло и Габриела. Дефакто всяка двойка, която иска да продължи и след предаването, е победител.

И след предаването се разделят SmileySmileySmiley

# 137
  • somewhere near the sea
Довечера разбрах, че заложиха на Гризлито. Но какъв е залогът и печели ли той?

# 138
Залога е предимство на битката за територия която предстои,ако загубят другите две племена ще имат предимство пред тяхното,Геша вероятно ще спечели,като гледам и битката,Геша на вагонетките е топ,този сезон,май още никой не е влезнал в All stars,та Геша може да е първия.

# 139
Залога е предимство на битката за територия която предстои,ако загубят другите две племена ще имат предимство пред тяхното,Геша вероятно ще спечели,като гледам и битката,Геша на вагонетките е топ,този сезон,май още никой не е влезнал в All stars,та Геша може да е първия.
А и Геша е на зеленото трасе Wink

# 140
А и Геша е на зеленото трасе Wink

По-доброто трасе ли е това ?! Simple Smile

# 141
  • На морето!
Ергенът

Някой беше пуснал спойлер, че печелят Фифи и Йовица. Но се зачудих наистина ли Йовица , да не е Лъчезар? Че май нещо много се "мачнаха" а и Лъчезар е по-симпатичен от макето.
Три двойки печелят (уж) - Фифи и Йовица, Виктор и Дениз, Джанкарло и Габриела. Дефакто всяка двойка, която иска да продължи и след предаването, е победител.

Джани и Габи са заедно още.

# 142
Ергенът

Джани и Габи са заедно още.

Не беше твърдение, а предположение, имайки предвид предишните сезони

# 143
ИВ
За довечера:

Дали довечера нашият Мирослав няма да вземе да блесне с нещо на арената, като нареди първи пъзела? 🤔

Предполагаме, че другата седмица жълтите ще са на Изолатора, за да могат Ради + Ники да се "разпишат" на стените му. А три поредни седмици на гадна локация... не е добре... за продукцията.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 17:26 от Bilyana14.

# 144
Няма ли разпадат на племе другата седмица?
Би следвало изолатора да отпадне, като локация. Или по другата ще затрият зелените

# 145
Няма ли разпадат на племе другата седмица?
Би следвало изолатора да отпадне, като локация. Или по другата ще затрият зелените
Ако съдим по това, което говори г-н Изолатор, ще е по-другата.

# 146
Раздвоена съм за днешното развитие на битката. Значи първо всичко говори, че сините ще се провалят и ще са на изолатор. Но второ... току що видях, че Гизем и Ръждавичка са сложили в стори анонс за днешната битка. Ръждавичка го прави това само ако е доволна и печелят.

# 147
ИВ
Е, то и зелените може да са на Изолатора.
Иначе Иво, Кристиян и Миро също са пуснали в стори анонса за днешната битка. А последният (даже последните двама) рядко въобще пуска стори. Май за сезона до момента му е за първи път. Иначе гледах стената за катерене и някакви соларни панели от него. 🎃

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 18:30 от Bilyana14.

# 148
ИВ
Е, то и зелените може да са на Изолатора.
Иначе Иво, Кристиян и Миро също са пуснали в стори анонса за днешната битка. А последния (даже роследните двама) рядко въобще пуска стори. Май за сезона до момента му е за първи път. Иначе гледах стената за катерене и някакви соларни панели от него. 🎃
Е, кофти значи... Победата ще е жълта, че да ги захранят малко. Аз следя само сините в Инстаграм, та затова не видях тези сторита.
Ще видим.

# 149
Аз не мога да проумея как ще разпаднат зелените, като са най силното племе в момента. Може би изолатора тази вечер е за тях. Сините на стопанството а жълти в резиденцията. Макар че жълтите са едни свети мощи в момента и как ще устискат до обединението и това не знам. Радостина и да влезе при тях не мисля че ще им помогне с нещо след толкова глад на блатото , а и не блесна досега с някакви уау умения по трасетата.
Много ми мътен този сезон. Интересно е с по малко спойлери. И само се моля и този за Мирослав да е грешен.

Общи условия

Активация на акаунт