Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 016
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
ИВ
Гледах отново промото и си мисля, че Калин стига първи до пъзела (рула), защото жълтото ковчеже се подава леко и е затворено. Може зелените да стигат първи, но даваха, че Траян нещо се контузва и докато влязат в ритъм, това би ги забавило, така че по-скоро стигат последни. Има няколко опции - или Калин ще се справи най-бързо и Резиденцията ще е синя, или ще се замотае и ще са отново на Стопанството, а Мирослав (както е написала и Билянка) ще ,,блесне" като нареди рула пръв, макар и да е стигнал втори. Наистина най-много сторита с анонса за тазвечерната битка публикуват играчи от жълтото племе, така че сигурно те ще спечелят. Третата опция е, че Калин ще се провали и ще се пържат в Изолатора, но вътрешното ми чувство говори, че там ще ходят зелените.
Дидо, случайно да знаеш нещо за тази седмица или няма информация? 🙌😆

Аз не мога да проумея как ще разпаднат зелените, като са най силното племе в момента.
Няма логика и не се подреждат останалите факти. Според мен, жълтите се разпадат. Това би обяснило как Ивайло и Калин си стават близки, как Ръждавичка и не помня кой още беше ще направят така, че те да са номинирани двамата и да се изправят един срещу друг, като Калин ще го бие. А Дино, Чикагото и Траян са си доста близки, така че най-вероятно са продължили да си играят заедно в едно племе.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 19:18 от justt_love

# 151
Ами нали една съфорумка написа, че Калин бил споделил с общи познати, че два пъти са ходили на "гадното място". Трябва тази вечер да е втория път.

# 152
Ами нали една съфорумка написа, че Калин бил споделил с общи познати, че два пъти са ходили на "гадното място". Трябва тази вечер да е втория път.
Да, обаче не е сигурно, че ще премахнат напълно изолатора. В пети сезон върнаха реката като локация, защото сините бяха яли краставици и домати на Стопанството. Може и тук да направят нещо такова, но ще видим.

# 153
  • София
Кечмания Дуранкулак:
Лелката от Варна, която е снимала клипчетата (едното за жалост е изтрито), беше написала под второто "Жълтите бяха много бързи и спечелиха резиденцията".
Също така по сметки, битката за разпадане на едното племе се пада след 2 седмици (гребане, после чувалите с пясък и накрая топчета в лабиринта, пускана е снимка през лятото) е според автора и (от reddit) била снимана на 04-05 Август (сега сме още на снимачния ден от 24.07).
За изолатора вече писах: има снимки от целия Август където се вижда бялата шатра на екипа

# 154
Аз не мога да проумея как ще разпаднат зелените, като са най силното племе в момента.
Е, как, както са го правили досега. 😁 Как разпаднаха Ловците? С по-нестабилна маса.
Ако сложат някой пипкав елемент накрая, Ивайло спокойствието ще ги спаси.

# 155
Кечмания Дуранкулак:
Лелката от Варна, която е снимала клипчетата (едното за жалост е изтрито), беше написала под второто "Жълтите бяха много бързи и спечелиха резиденцията".
Също така по сметки, битката за разпадане на едното племе се пада след 2 седмици (гребане, после чувалите с пясък и накрая топчета в лабиринта, пускана е снимка през лятото) е според автора и (от reddit) била снимана на 04-05 Август (сега сме още на снимачния ден от 24.07).
За изолатора вече писах: има снимки от целия Август където се вижда бялата шатра на екипа
Благодаря ти за включването! 🌸 Ужас, в основната тема Дяволо сън няма да го хване от кеф и цяла вечер ще пише за великия ум и играч Миро.

# 156
  • София
Е, как, както са го правили досега. 😁 Как разпаднаха Ловците? С по-нестабилна маса.
Дупките на лабиринтите, които ще бъдат в тази игра, не са еднакво разположени за трите (още от сезон 3 се знае) което прави единия много по-лесен.

Ужас, в основната тема Дяволо сън няма да го хване от кеф и цяла вечер ще пише за великия ум и играч Миро.
Дяволо няма какво да го коментираме, той винаги "познава" Rolling Eyes

# 157
Дупките на лабиринтите, които ще бъдат в тази игра, не са еднакво разположени за трите (още от сезон 3 се знае) което прави единия много по-лесен.
Знам, знам. И аз съм връщала и сравнявала през годините. Неслучайно именно тази битка често се пуска при разпадането на племената.

# 158
ИВ
Като ме хване любопитството и не ме пуска, но,  оставяйки настрана хода на събитията, едно друго нещо ме тормози - пак ли пъзелът ще определи първото място във финалната битка?

# 159
Скрит текст:
Кечмания Дуранкулак:
Ванката няма да оцелее за сливането. 👻

# 160
Утре ли си тръгва? Значи тая прословута елиминациионна капитанска ще се състои Joy

# 161
  • София
Аз преди малко си пуснах онова клипче на Наталия (дето се опитва да рапира), там тя за Ръждичка пееше нещо като "Елиминирала мъжете". Дали не ни пусна спойлер с този текст?

# 162
Аз преди малко си пуснах онова клипче на Наталия (дето се опитва да рапира), там тя за Ръждичка пееше нещо като "Елиминирала мъжете". Дали не ни пусна спойлер с този текст?

И аз си помислих същото, като го гледах, само се чудех кога и как ще се случи - явно утре на Капитанската.

# 163
ИВ
И аз си мислех същото, като чух песента.

И... кой започна да блести... 🌞🤪🤣

Утре ли си тръгва? Значи тая прословута елиминациионна капитанска ще се състои Joy
Не съм сигурна. При мене има движение на 27.07., т.е. в петък.

# 164
  • София
Само, че този петък се пада на 28.07 Blush

Общи условия

Активация на акаунт