Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 979
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Само, че този петък се пада на 28.07 Blush
Да, де. Wink

Аз друго се сетих - не беше ли преди обединението, когато някой беше видял жълто знаме в резиденцията? Помните ли?

# 166
Сценарият гласи днес Калин да се провали сигурно.

# 167
Знаех си, че Ръждавичка не може да промотира битка, която не печели! Ама не ми се вярваше!

# 168
Гюзлемето и Ръждата кога горе-долу освобождават ефира?

# 169
ИВ
Възможно ли е жълтите тази седмица да са в Изолатора, а другата в Резиценцията?

# 170
Леле и тоя Миро ще спечели игрите та той един рул не може да нареди за 30 мин.

# 171
  • BG-DE
Според мен няма начин този Мирослав да е победителя, подозирам, че е нарочно пуснат слух. Тази година на практика няма никакви спойлери.

# 172
Силно се надявам да не е той 😄
А Томи кога се очаква да отпадне ? Питам понеже срещнах един пост , който много ме учуди …

# 173
А Томи кога се очаква да отпадне ? Питам понеже срещнах един пост , който много ме учуди …
Кажи какъв е, де. 😁

Ясно. Ванката е чао.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 23:09 от Bilyana14.

# 174
Сигурни ли сте, че Иван отпада утре? Има ли някакви други различни мнения?

# 175
Сигурно е 99.99 процента.

# 176
Кажи какъв е, де. 😁

Ясно. Ванката е чао.

Снимка с Томи и текст - с шампионът от игри на волята !

# 177
  • София
То и за днес уж беше "сигурно", че Жълтите печелят, ама глей к'во стана. BlushТази Лелка от Варна ни излъга всички JoyJoyJoy
Все пак Ивайло го имаме на снимка от бъдещето, така че няма да е той. А Ръждичка няма как да я пуснат да си ходи, че после кой ще минава халките вместо другите "много силни" жени, тренирани до една от най-великата треньорка на всички времена Joy
А за Томи, ние всички още чакаме да го изгонят, нали така се тръбеше навсякъде по едно време Rolling Eyes

# 178
То и за днес уж беше "сигурно", че Жълтите печелят, ама глей к'во стана. BlushТази Лелка от Варна ни излъга всички JoyJoyJoy
Все пак Ивайло го имаме на снимка от бъдещето, така че няма да е той. А Ръждичка няма как да я пуснат да си ходи, че после кой ще минава халките вместо другите "много силни" жени, тренирани до една от най-великата треньорка на всички времена Joy
А за Томи, ние всички още чакаме да го изгонят, нали така се тръбеше навсякъде по едно време Rolling Eyes
Е, то хубаво, ама онази "снимка от бъдещето" с Иван на нея или тя мина вече?

# 179
Днес беше ,ако не бъркам

Общи условия

Активация на акаунт