Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
ИВ
Гледах отново промото и си мисля, че Калин стига първи до пъзела (рула), защото жълтото ковчеже се подава леко и е затворено. Може зелените да стигат първи, но даваха, че Траян нещо се контузва и докато влязат в ритъм, това би ги забавило, така че по-скоро стигат последни. Има няколко опции - или Калин ще се справи най-бързо и Резиденцията ще е синя, или ще се замотае и ще са отново на Стопанството, а Мирослав (както е написала и Билянка) ще ,,блесне" като нареди рула пръв, макар и да е стигнал втори. Наистина най-много сторита с анонса за тазвечерната битка публикуват играчи от жълтото племе, така че сигурно те ще спечелят. Третата опция е, че Калин ще се провали и ще се пържат в Изолатора, но вътрешното ми чувство говори, че там ще ходят зелените.
Дидо, случайно да знаеш нещо за тази седмица или няма информация? 🙌😆

Аз не мога да проумея как ще разпаднат зелените, като са най силното племе в момента.
Няма логика и не се подреждат останалите факти. Според мен, жълтите се разпадат. Това би обяснило как Ивайло и Калин си стават близки, как Ръждавичка и не помня кой още беше ще направят така, че те да са номинирани двамата и да се изправят един срещу друг, като Калин ще го бие. А Дино, Чикагото и Траян са си доста близки, така че най-вероятно са продължили да си играят заедно в едно племе.
И аз ги виждам да са жълтите, тъй като Радостина и Николета са близки със Симона, така че може да влязат в тяхното племе. Пък Калинката знам, че с Ивайло много са се сближили — щом дори братът на Калин го познава. Иначе онази снимка, на която се вижда, че Радостина е на елиминационна битка — ако е от тази седмица, значи се спасява. Нали имаше във изолатора надпис „Ради обича Ники“ или нещо подобно.
Моята прогноза е, че тази седмица ще отпадне или Наталия, или Гизем(пък и тя само ся за тоя любовния сюжет , докато наталия ти е тип Мани играч който е шоуто и допира поне до 9 /10седмица ). Но уж за Наталия чух, че ще остане още малко. После жълтите ще се разпаднат и Иво, Николета и Радостина ще отидат при сините. Зелените ще си вземат Томи (засега), Миро и Кристиян. След като изгонят Томи, ще им вкарат някого от останалите на блатото. Иначе аз за Калин си мисля че е победител щото Павката има подкаст и там го питаха да покани калин и той каза "Калин е интересен играч, няма спор. Само че усещаме, че пътят му тепърва ще го води далеч. Когато му дойде времето – ще е добре дошъл при нас 😉".

# 211
Финалистите са Калин, Лапунов, Мирослав и ??? Ръждавичка? То няма кой друг.

Мирослав, Калин, Алекс, Чикагото - в този ред завършват според най-достоверните засега спойлери.
Лапунов и Ръждавичка ги няма на финал.

# 212
Добре, де, как Алекс, как? Другото ок, ама той...

# 213
Финалистите са Калин, Лапунов, Мирослав и ??? Ръждавичка? То няма кой друг.

Мирослав, Калин, Алекс, Чикагото - в този ред завършват според най-достоверните засега спойлери.
Лапунов и Ръждавичка ги няма на финал.
Ако чуя още едно мнение че Мирослав  постния печели ще се гръмна 😂🤦Аман от  скапани победители .А този ще е в топ три на най-зле след Мартин и Алексата  ако се окаже истина 😂

# 214
Добре, де, как Алекс, как? Другото ок, ама той...

Ами засега така говорят звездите 😁 Ще гледаме и ще разберем.
Алекс не е чак толкова зле, колкото го изкарват. По трасето - не е най-добрия, но има и по-зле. Все пак би доктора в доста тежка битка.
А ако има и пъзели, след доктора, който вече го няма, Алекс е най-добър, така че има логика.
Много зависи от игрите.

# 215
  • Някъде там...
Алекс успешно се пести в битките. Накрая всички ще са изпилени и изпотрошени, а той ще е свежарка. Ей така става.

# 216
  • София
Трейтърс:
Някой каза, че извънредната ситуация е с Мирела. Казва, че е предател и иска да гласуват за нея, за да излезе, защото не издържа повече вътре. На масата се чудят какво да правят и дали това е поправилата.
Ехее не бих се учудила, то ѝ личи, че не издържа вече и по принцип е участник, който би се жертвал, за да продължи друг, когато тя харесва. На пример Владо Николов.

# 217
Трейтърс:
Някой каза, че извънредната ситуация е с Мирела. Казва, че е предател и иска да гласуват за нея, за да излезе, защото не издържа повече вътре. На масата се чудят какво да правят и дали това е поправилата.
Ехее не бих се учудила, то ѝ личи, че не издържа вече и по принцип е участник, който би се жертвал, за да продължи друг, когато тя харесва. На пример Владо Николов.
Мирелка е с много лабилна психика.
Отделно, че тя няма представа от играта и изобщо не знае къде се намира.
Ако е искала да излиза, защо взе щит?
Или после го е решила...

# 218
Не ми се струва вероятно в библията да не пише какво се прави ако някой иска да напусне, но форматът е нов, библията може би още се пише. Иначе ще е интересно дали другите ще се смилят и ще направят един mercy kill или ще й позволят да си тръгне и гласуването да се отложи.

# 219
Допускам, че може да не се е случвало - в сезоните с обикновени хора наградата много ги мотивира, а в тези със известни вероятно са обвързани със стабилни договори/хонорари или пък са специално подбирани да горят в играта. Надявам се да е нещо по-заплетенко.

# 220
Допускам, че може да не се е случвало - в сезоните с обикновени хора наградата много ги мотивира, а в тези със известни вероятно са обвързани със стабилни договори/хонорари или пък са специално подбирани да горят в играта. Надявам се да е нещо по-заплетенко.
На мен ми е изключително странно човек да иска да напусне това предаване доброволно. Да - снимачният ден е доста дълъг и сигурно са изморени (най-вече предателите), но като изключим това, предаването не изисква някакви кански физически усилия. За да напусне или трябва да има доста слаба психика или пък да се е случило нещо, което още не знаем.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 18:02 от Lilly_85

# 221
На мен ми е изключително странно човек да иска да напусне това предаване доброволнк. Да - снимачният ден е доста дълъг и сигурно са изморени (най-вече предателите), но като изключим това, предаването не изисква някакви кански физически усилия. За да напусне или трябва да има доста слаба психика или пък да се е случило нещо, което още не знаем.

Играта е доста натоварваща психически. Нашите го раздават повече на летен лагер с питие и фъстъци, но в чуждите версии кръглите маси например са брутални. Изперква се яко, всъщност това е и една от причините да вкарат иначе безсмислените игри за пари - да могат да ги разсеят малко навън.

# 222
Е то е ясно, че има хора със слаба психика. Мирела през ден реве милата.

# 223
ИВ
Скрит текст:
Значи 29-и Юли би трябвало да е териториална, на 30-и Юли капитанска, но също така знаем (От интервю на Ленорката), че имало един ден без снимки. Та предполагам, че този свободен ден е бил точно в този период, защото след това тази снимка я дават че била снимана на 05.08:

На нея битката се е провела вече, което предполага че е била на 04.Август. Та в периода между 24.07 и 03.08 са 11 дни.
Аз имам и още една снимка от този период (от клипче от тик-ток публикувано на 1-2 Август, но аз си мисля, че това ще го видим сега в четвъртък):
Връщам се на този пост, защото се замислих върху следното. На снимката от Дидо има сини и зелени елементи. Битката се играе на плажа. Т.е. жълтите са последни на първата номинационна битка. В поста от 30.07. потребителката пише, че битката ще е на Езерец и отново ще е между сини и зелени. Което би трябвало да означава, че жълтите губят и двете първи битки за номинация.

# 224

В другата тема някой каза, че участник е напускал доброволно в Новозеландската версия.

Общи условия

Активация на акаунт