Гледах отново промото и си мисля, че Калин стига първи до пъзела (рула), защото жълтото ковчеже се подава леко и е затворено. Може зелените да стигат първи, но даваха, че Траян нещо се контузва и докато влязат в ритъм, това би ги забавило, така че по-скоро стигат последни. Има няколко опции - или Калин ще се справи най-бързо и Резиденцията ще е синя, или ще се замотае и ще са отново на Стопанството, а Мирослав (както е написала и Билянка) ще ,,блесне" като нареди рула пръв, макар и да е стигнал втори. Наистина най-много сторита с анонса за тазвечерната битка публикуват играчи от жълтото племе, така че сигурно те ще спечелят. Третата опция е, че Калин ще се провали и ще се пържат в Изолатора, но вътрешното ми чувство говори, че там ще ходят зелените.
Дидо, случайно да знаеш нещо за тази седмица или няма информация? 🙌😆
Моята прогноза е, че тази седмица ще отпадне или Наталия, или Гизем(пък и тя само ся за тоя любовния сюжет , докато наталия ти е тип Мани играч който е шоуто и допира поне до 9 /10седмица ). Но уж за Наталия чух, че ще остане още малко. После жълтите ще се разпаднат и Иво, Николета и Радостина ще отидат при сините. Зелените ще си вземат Томи (засега), Миро и Кристиян. След като изгонят Томи, ще им вкарат някого от останалите на блатото. Иначе аз за Калин си мисля че е победител щото Павката има подкаст и там го питаха да покани калин и той каза "Калин е интересен играч, няма спор. Само че усещаме, че пътят му тепърва ще го води далеч. Когато му дойде времето – ще е добре дошъл при нас 😉".