Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 144
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Те определено ще го нагласят, така че да осигурят комфорт за женска коалиция.  Ще гледат да добутат поне 3 жени до финална седмица.  Joy

# 316
  • Някъде там...
ИВ
Значи Алекс и Миро пак ще си седят на завет, докато Калин е все на елиминации ли? Confused
Жалко за Лапунов и Ивайло, ако паднат жертва на коалиция, в чийто състав е Радка триъгълника, и още по-зле, бивш съюзник, в лицето на Симона. Алекс ще се окаже прав, че не може да й се доверяват напълно.

# 317
ИВ
Значи Алекс и Миро пак ще си седят на завет, докато Калин е все на елиминации ли? Confused
Жалко за Лапунов и Ивайло, ако паднат жертва на коалиция, в чийто състав е Радка триъгълника, и още по-зле, бивш съюзник, в лицето на Симона. Алекс ще се окаже прав, че не може да й се доверяват напълно.

От което ще следва, че "великата треньорка" Михаела си е свършила работата с Радка и Николета.
Осеен всичко друго, ако е вярно, че Ръжденцето заиграва с тях....Много ще ми падне в очите. И вече ми е ясно защо Калин и прочие не контактуват с нея извън игрите. Намирисва работата на Гого и предателката Мани от Сезон 4.

# 318
  • софия
Да, жалко.
Айде Ивайло все пак играе в коалиции от началото, ама Лапуна от сплотеното племе...
Много вероятни ми изглеждат тези варианти Радка вече хапе Иво, а Ръждето захапа Слънцеяда.
Тамън си поръчах анулета на Ръждавичка да не е срещу син брат, то баш така ще стане...

Пп. Радка и Николета без Ръждето нямат шансове- ни на арената, още по-малко в социалната. Ръждето ще ги държи коалиция, ако има такавя, де... Двете гугутки сами - никакъв шанс.

# 319
ИВ
Жълтите са 6 в момента - Ивайло, Томи, Кристиян, Радостина, Николета и Мирослав. Въпросът е кое племе кой ще си вземе. Ако зелените са първи, би трябвало да изберат Мирослав, а сините - Ивайло, после зелените ще изберат Томи, а сините вероятно Николета, зелените - Кристиян и за сините остава Радостина, за да се напаснат нещата, които си мислим. Но то ние си мислехме, че Томи ще го отстранят дисциплинарно, а пък стигна до обединение.

# 320
ИВ

От което ще следва, че "великата треньорка" Михаела си е свършила работата с Радка и Николета.
Осеен всичко друго, ако е вярно, че Ръжденцето заиграва с тях....Много ще ми падне в очите. И вече ми е ясно защо Калин и прочие не контактуват с нея извън игрите. Намирисва работата на Гого и предателката Мани от Сезон 4.

Извън игрите не знам как са мисля че са в добри отношения смисъл в приятелски са май с Калин ама не от най близките ,с Лапунов са си много по близки но той си по такъв към жените.
иначе нещо да допълня явно така Миро стига към топ 8 крие се зад жените и мълчи отделно подържа ок отношения с Калин и другите
като знам Алекс какъвто тартор и женомразец е 100 про ще се насочва само срещу жените и така Миро ще мине между капките
иначе някой беше казал че Калин не е казвал нищо за игрите като спойлер само че са два пъти на най лошата локация.

# 321
ИВ
Явно Стопанството отпада като локация утре. До второ нареждане. Изолаторът остава.

# 322
ИВ
Явно Стопанството отпада като локация утре. До второ нареждане. Изолаторът остава.

Според мене ще си останат три локации , като на една лоша локация дали изолатор или блато ще има по 1 2 отпаднали участници по подобия на Раду от миналия сезон където ще имат битки помежду си и накрая последния оцелял ще се  го върнат във финалната седмица , за мене племената ще си разделят резиденцията и стопанството , а за оцеляващите ще е изолатора и ще имат по строги правила  за излизане навън не както сега когато са племе да си шетат кой където иска и когато иска.

# 323
ИВ
Да добавя,че ако жълтите се разпадат Кристиан със сигурност става син,защото беше споделил на въпросите в инстаграм,че всички от сините са му близки освен Алекс.Това обяснява и снимките с Лапунов.
Отделно коментара му,че с Радостина са изгладили отношения в следващите седмици хем подсказва,че не отпада веднага,а ѝ че остават в едно племе.
Иначе една женска коалиция от Ръждавичка,Николета и Радостина ще е мъка за гледане+,че реално е много силна с общо 200 гроша и 2 амулета.
Според мен Ръждавичка е предала сините,защото не изглежда близка с никой от тях.Отделно по събиранията на някой снимки за мен би било логично тя да присъства,но нея я няма.
От другата страна при този сценарии,коалицията на Траян,Дино и Чикагото побеждават тази на Пекин,защото и 3мата вероятно стигат до обединението.

# 324
Еее, стига де.. Ивайло и Лапунов да отпаднат от ръката на женска коалиция... ужас. Ръждата и без това ми е неприятна, защото е супер негативна и мрънкаща, но ако се сдуши с Радка жабата и Николета обърканата, тотално я зачерквам. Ще ни прокървят ушите от феминистки лозунги.. Weary и Мирката наистина ще стане финалист, скрит в някой ъгъл, докато женките се разправят с истинските мъже.

# 325
Traitors

На какво казвате “опелото”?

# 326
Traitors

На какво казвате “опелото”?

Вид мисия, в случая ритуалното "погребване" на убит на показ. Чак в края на мисията (опелото) става ясно кой е бил убит.

# 327
ИВ
Явно Дечо влиза във Войната на племената след териториалната битка. Което прави сините непобедими. (Да си припомним Прабългарите.)

amatiora,
Скрит текст:
Има племе разпадното без битка, само защото е най-малобройно. Явно не си гледал първи сезон. 😊

Сините водят с един пост жълтите:
Скрит текст:
Зелените също имат предимство, защото най-силният им пост ще минава 2 пъти трасето.

Някои въпросителни:
1. Защо синьото знаме е най-близо до брега, а жълтото най-отдалечено?
Скрит текст:

2. Защо пясъкът в ринга на зелените е сух?
Скрит текст:
Преди битката:

Най-мокър е при жълтите.

По време на битката:

След битката:

Явно жълтите бая са копали... Кой знае колко дълбоко им е било заровено топчето...
В промото не дадоха жълтите на лабиринта.

Скрит текст:
ИВ
Да добавя,че ако жълтите се разпадат Кристиан със сигурност става син,защото беше споделил на въпросите в инстаграм,че всички от сините са му близки освен Алекс.Това обяснява и снимките с Лапунов.
Отделно коментара му,че с Радостина са изгладили отношения в следващите седмици хем подсказва,че не отпада веднага,а ѝ че остават в едно племе.
Иначе една женска коалиция от Ръждавичка,Николета и Радостина ще е мъка за гледане+,че реално е много силна с общо 200 гроша и 2 амулета.
Според мен Ръждавичка е предала сините,защото не изглежда близка с никой от тях.Отделно по събиранията на някой снимки за мен би било логично тя да присъства,но нея я няма.
От другата страна при този сценарии,коалицията на Траян,Дино и Чикагото побеждават тази на Пекин,защото и 3мата вероятно стигат до обединението.
За да станат 4-ма жълти сини, сините трябва да са победили (което е много вероятно) и първи да изберат двама жълти.

Женска коалиция със Симона беше загатната - това необяснимо за нас настройване срещу Лапунов и изпращането на силните мъже на битки, за да бранят... уж племето. А и това е единственият шанс на Радостина да избута по-напред в Игрите.А и имаме спойлер, че три жени изпращат Калин и Ивайло на битка един срещу друг.
И да, Кристиян и Лапунов са близки - Лапунов беше на гости във вилата на Кристиан. Кристиан пък преоткрива Радостина.
Скрит текст:

За локациите. Павката казва в промото, че вдигат залога и победата ще е на всяка цена. За мене това означава, че остава най-лошата локация в играта. А чакаме Ники+Ради да се разпишат на стените на Изолатора, както и блатният жабок (без лоши чувства) 🔱. 😊

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:09 от Bilyana14.

# 328
ИВ

Така ли? Това за Кристиян не го знаех! Явно е, защото той и Калин не се следват в Инстаграм. Калин и с Томи също не се следват, докато почти всички други участници се следват помежду си.
А за Симона — дали се събира с другите? Доколкото ми е известно, тя е доста заета – работи на три места и си пътува до Кюстендил. Иначе, тя и Лапунов преди няколко седмици бяха на стрийм в Twitch и реагираха на онзи епизод, когато печелят резиденцията след изолатора. Изглежда се разбираха добре. Отделно, тя щеше пак да прави стрийм, но продукцията ѝ е забранила. Така че мисля, че са си в добри отношения — просто някои играчи са от Пловдив, а други, като нея и Калин, са постоянно заети.
За Миро — и при „Лечителите“, и при „Феномените“ ако попадне, сигурно ще стигне до финала. При „Феномените“ ще се лепне за жените, а при „Лечителите“ – за Пекин и Сапунджиева.
Не знам точно къде влиза, но ако това с жълтите е вярно, ще вземат още един мъж освен Иво. Кристиян и Лапунов сигурно ще бъдат отстранени първи от женската коалиция. За Кристиян най-вероятно и Алекс ще помогне, понеже не са в най-добри отношения.
Между другото, в петък Гизем и другите пуснаха лайв и буквално си потвърдих, че Калин е „Гого“ на този сезон. Всеки въпрос беше свързан с него, и когато се включи, зрителите скочиха до около 800 човека. След като излезе, останаха едни 200, но пак всички питаха за него.
Иначе аз си мисля, че Калин ще е победител. Не си спомням къде, но някой беше публикувал класиране с Миро – 1, Калин – 2, Алекс – 3, и Лапунов беше реагирал със смеещо се човече.
Обаче за съжаление няма да ни се сбъдне мечтата Чикагото да се върне при феномените играе с Дино и Траян до обединението и те му стават най - близките хора в играта после след тях  са там  и Сапунджиева и феномените като други близки.
Относно Алекс той доколкото знам не е особено близък с никой след формата само с Калин е останал близък ,който му реагира на всяка снимка в инстаграм

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:12 от Mane007

# 329
За лайфа в петък - хванах го, но бяха Гизем, Сапунджиева, Лапунов и Данчо. Последните трима бяха на едно място. Явно е, че поддържат много близки отношения. Но аз не видях Калин да се включи. Всеки втори въпрос беше свързан с него, даже Гизем каза, че няма да отговаря на въпроси за Калин - след финала ще се включи и ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт