Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 086
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде там...
Е, поне с тази липса на информация все някаква надежда ми остава, че крайният победител не е онзи "турист" безхарактерен. Има толкова други играчи, за които ще се радвам повече ако победят.

# 391
Сега преди финална седмица и топ 9,очаквам аут да са Дечо, Томи, Николета, Ивайло, Кристиян, Лапунов и Сапунджиева
Това по сглобки от предишни спойлери и коалиционни нагласи
Няма как и Радостина да не е в тази компания!

# 392
ИВ

Спойлерите този сезон са по-слаби и от Дечо на тежко трасе без плуване.

На мен ли ми се стори или на анонса за утре Ралица гледаше към Чикагото като говореше към победителя от капитанската

# 393
Сега преди финална седмица и топ 9,очаквам аут да са Дечо, Томи, Николета, Ивайло, Кристиян, Лапунов и Сапунджиева
Това по сглобки от предишни спойлери и коалиционни нагласи
Няма как и Радостина да не е в тази компания!

Ако Радка Тъпото стига до топ8-9, направо не знам как ще издържа да я гледам.

# 394
Еми хората онази иформация се оказа правилна само вместо Миро е Крис така че Лапунов и Крис ще са първите мишени от трите пепелянки

# 395
Радка Пиратка

# 396
ИВ

Може и монтажа да е такъв,но когато Ралица изпращаше победителя от капитанската,луканките ги нямаше на бурето,докато грошовете си бяха там.
Има ѝ вариант Чикагото да пленява Ръждавичка,тя нали си е много близка с него,Траян и Дино.
Иначе за мен до топ 9 със сигурност отпадат Дечо,Томи,,Лапунов,Кристиян,Ивайло с другите не се нагърбвам.

# 397
ИВ
Може и монтажа да е такъв,но когато Ралица изпращаше победителя от капитанската,луканките ги нямаше на бурето,докато грошовете си бяха там.
Има ѝ вариант Чикагото да пленява Ръждавичка,тя нали си е много близка с него,Траян и Дино.
Да плени генерала, ти пък. Ръждавичка тепърва има да си става дружка с Радостина.

# 398
ИВ

Иначе за мен до топ 9 със сигурност отпадат Дечо,Томи,,Лапунов,Кристиян,Ивайло с другите не се нагърбвам.

Няма как някой да плени другия, в резиденцията няма къде да спи 9-тият човек и никога не е имало племе с 9 човека (ако не ме лъже паметта)

# 399
Мда, когато Ралица казва "Бай" грошовете са на бурето, но щайгата на Орехите я няма. Явно наистина Чикагото ще бие в капитанската.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 23:51 от Тук там

# 400
Мда, когато Ралица казва "Бай" грошовете са на бурето, но щайгата на Орехите я няма. Явно наистина Чикагото ще бие в капитанската.

Е трябва да ги захранят те са втора седмица на изолатора , но според , мене ще има избор дали да вземе храната или нещо друго дали пленяването на Ръждавичка и пращането на някой друг при сините или лично за Чикагото предимство не знам , но според мене когато Ралица казва довиждане и махаше с ръчичка накрая на промото се обръщаше към Ръждавичка .

# 401
Дано поне слуховете, че следващите отпаднали ще са Томи и Сапунджиева се окажат верни.
С тия фейк спойлери стана изнервящо.
Дано не за Сапунджиева

# 402
Аз се радвам на менте- спойлерите, защото това ми дава надежда, че победител  може да  е някой по- приятен и заслужил играч.

# 403
Аве Калин и Крис не се следват във грама може ли да не с в ок отношения
Освен с него единствено с Томи не се следват но там може щото не са се засякли в играта и тн.

# 404
ИВ
Тъпото е, че от всички догадки и половинчати спойлери, този за финала изглежда най-точен. Аз се опитвам да изкарам някаква информация от дидо тук, обаче той не поддава, само на снимки го кара. В основната тема продължава да си подиграва Миро, така че съм склонна да вярвам, че той печели. Кефи ме как Миро е толкова безличен, че дидо беше принуден да почне да пише за него (отново в основната тема), в контра на един луд фен на канадеца, за да разберат хората, че има такъв човек в играта, за да е всеобщо разочарованието накрая. 😆
Дидо, можеш ли да кажеш дали има промяна в столовете и финалната четворка? 🥲
Ако има и други знаещи, нека кажат, моля 🙏🏻. Имаше един добър спойлерист - Мери, която изчезна някъде, и разбира се, Ковид, който обаче каза, че не следи какво се случва в този сезон, така че и там е кът положението. Но ако има други, споделяйте, няма да се разсърдим!

Общи условия

Активация на акаунт