Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 052
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
ИВ

Да споделя последни размисли.С разпадането на жълтите вече малко по малко се вижда и картинката до края.
Връщам се на спойлера с отпадането на Ивайло от Калин и 3те жени.Най-вероятно с тях е ѝ Алекс.Ако не се лъжа бяха написали,че Ивайло излиза 12ти поред.
Това означава,че остават 5ма,тоест Кристиян и Лапунов излизат преди него.
В другото племе трябва да са 6ма по това време като има спойлер,че Сапунджиева отпада,но не вярвам Дечо да не е първия номиниран и отпаднал+Томи със сигурност отпада преди Ивайло.
Остават 11
Изключваме топ 4 - Калин,Мирослав,Александър и Чикагото.
Ръждавичка също е ясен финалист и май отпада 5та.
Остават - Дино,Траян,Николета,Сапунджиева,Пекин и Радостина.
Тук за да се подредят още по-добре може би трябва да се гледа активността им по дати.

# 406
От самото начало се знае от спойлерите тук, че това е топ 4. Мирослав Безличнии печели формата. Ако наистина е той ще има яко хейт по продукцията.

И тъй като той се спряга за победител реших да го наблюдавам...иии нищо не видях. Безличен и безхарактерен персонаж. Така ли пък един път тея игри не го спечели човек, който публиката харесва? Да пуснат едно гласуване в страниците си за любимец на публиката и някаква статуетка за награда да дадат при Гала и поне малко от малко да се отсрамят...То ужас. Поне ще е в стил "този сезон е различен". Само Андрей беше долу-горе харесван от зрителите.

# 407
  • софия
Аз и Рълето си го харесвам.
Нищо че сърцето ми остана за Сит Лъв Blue Heart

Ако това е финалната четворка - в коя игра за бога Мирко ще победи Калин, Алекс и Чикагото?? Едновременно? По - бърз от Калин на трасе, от Алекс на пъзел, от Чикагото -на вагонетки????
Тези тримата трябва да са спали в тия битки.
Вярно всичко се наглася де, ама ако Мирко не блесне във втора фаза, не го виждам аз спойлера. Нищо че ПаФката се уж тънко се спуква да го хвали по арената.

Ама днес от жълтите само той си мина трасето прилично Joy , скрития ти му фаворит с фаворитите Joy

Ивайло също - само контузията го забави, иначе беше без грешка.

# 408
Аз и Рълето си го харесвам.
Нищо че сърцето ми остана за Сит Лъв Blue Heart

Ако това е финалната четворка - в коя игра за бога Мирко ще победи Калин, Алекс и Чикагото?? Едновременно? По - бърз от Калин на трасе, от Алекс на пъзел, от Чикагото -на вагонетки????
Тези тримата трябва да са спали в тия битки.
Вярно всичко се наглася де, ама ако Мирко не блесне във втора фаза, не го виждам аз спойлера. Нищо че ПаФката се уж тънко се спуква да го хвали по арената.

Ама днес от жълтите само той си мина трасето прилично Joy , скрития ти му фаворит с фаворитите Joy

Ивайло също - само контузията го забави, иначе беше без грешка.

Както бях споменал като спойлер(слух) който чух Миро ся в зелените никой няма го закача в топ 8 също там ще са и Радка и Николета и после ще си купи предимство за пулофинала и айде на финала там е и малко на късмет и зависи играта която ще дадат Момчил също беше много силен но завърши втори ако е пъзел нещо Калин може да забие и Миро да го бие
Но това че Миро е шампион още не го знаем със сигурност.
Тъпото е че тоя изолатор сиг още една седмица ще го държат нали трябва да се разпишат Ради + Ники

# 409
  • софия
Mane Hug
Как и Радка и Николета в топ 8, бре.... ми то играчи ще има ли изобщо, нееее, стига.
От жените Ръждето и Пекин - ок.
Все пак някой трябва да остане да гледа тая трета фаза... Joy

# 410
От самото начало се знае от спойлерите тук, че това е топ 4. Мирослав Безличнии печели формата. Ако наистина е той ще има яко хейт по продукцията.

Сефте... и догодина пак ще гледаме. Просто не намирам свястна алтернатива на ИВ. Да видим дали Миро ще е по-мразен от Мартин Grinning Подозирам, че да, защото зрителите обожават Калин и е логично той да спечели като най-комплексен играч... и накрая Миро... канадската сила Joy

# 411
  • Sofia
Стига де, НиколеТка "умното" и Радка тъпото да стигат по-напред от Ръждавичка, това някакъв майтап ли е?🙄

# 412
Къде го видяхте този спойлер, че Сапунджиева отпада сега? Стига поне до десятката, не съм сигурна за девето или осмо място.

# 413
Къде го видяхте този спойлер, че Сапунджиева отпада сега? Стига поне до десятката, не съм сигурна за девето или осмо място.
Ето го ....

# 414
Това е от снощи. Преди това няма такава информация.

# 415
  • Буркина Фасо
ИВ

Може и монтажа да е такъв,но когато Ралица изпращаше победителя от капитанската,луканките ги нямаше на бурето,докато грошовете си бяха там.
Има ѝ вариант Чикагото да пленява Ръждавичка,тя нали си е много близка с него,Траян и Дино.
Иначе за мен до топ 9 със сигурност отпадат Дечо,Томи,,Лапунов,Кристиян,Ивайло с другите не се нагърбвам.

Няма как някой да плени другия, в резиденцията няма къде да спи 9-тият човек и никога не е имало племе с 9 човека (ако не ме лъже паметта)
ако Чикагото плени Ръждата ще я води в неговата резиденция - изолатора. там има място за всички участници  Grinning

# 416
  • София
Много сте писали снощи Blush
Виждам многократни апели към моята скромна особа Blush, и във връзка с това първо искам да уточна нещо важно:
Тази година нямам информация по конкретни седмици (кой печели териториални, капитански или номинационни битки, както и кой коя седмица и от кого отпада). Не съм търсил и няма да търся такава информация, така че няма смисъл да питате всяка седмица (няма как да получите отговор).
Глобалната картинка е, че скоро ще се случи нещо при зелените и техният цвят на арената бива заменен от жълтия.
Относно "стоящият на завет канадски магнитопродавач" имаше информация (но непотвърдена и затова не съм я пускал публично), че ключова роля за неговия прогрес имала Д-р Шанхай, което снощи до голяма степен се потвърди със събирането им в едно племе.
За жените в топ 8-9: няма сигурно инфо на кое точно място се класират, то всички те (с изключение на Ръждичка) са вече бити карти. На този етап няма никакъв смисъл да се стреля по тях, и които от тях (а може и всичките) стигнат до обединението, те там ще бъдат единствено пушечно месо и лесен за елиминиране противник. Затова да не се чудим как слаби жени напредват за сметка на много по-силни мъже.Това допълнително дава яснота как Мирослав Невзрачний се промъква до финал: просто докато жените кроят схеми как да се добутат по-напред, той си минава под радара.
В заключение един коментар относно останалите спойлери: всъщност от лятото насам имаше доста такива които се оказаха верни (или поне в голямата си част), други които все още предстои да се случат придобиват все повече смисъл и достоверност. Основният проблем е, че бяха представени хаотично и допълнително разводнени от много разсъждения и интерпретации. Ако някой има времето и търпението да мине през темата (вкл предната) и да систематизира какво е писано досега, вероятно цялостната картинка ще стане много по-ясна.
И последно малко преди да започне сезона бях пуснал една "задачка-уравнение". Да припомня:
4+6=7
като става дума за сезон 7 че ще бъде микс между 4-и и 6-и. Аз поне всяка седмица намирам все повече прилики и аналогии. Не се съмнявам че и нататък ще излязат още сходства.

# 417
ИВ

Чикагото остава на 4-то място в играта.

# 418
Дано да сте прав, че стига далеч

# 419
Оф, може ли Миро да дисквалифицират, като фикус до този момент( не виждам как ще ми промени мнението за себе си)...мъча се да го променя, но не става...

Общи условия

Активация на акаунт