Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 026
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
ИВ

Възможно ли е сега, когато Томи е на изолатора, да го хванат в крачка?

# 436
ИВ: Не мисля, че Миро е чак фаворитът на продукцията! Повече си хвалят Калин и Ръждавичка, искат ги на финал и според мен Миро е минал между капките, както стана с Гешев миналата година. На финала според мен ги оставят да се състезават и който бие! Не мисля, че има начин Мирослав да стане по-мразен от Мартин Императора. Той е безличен, но поне не играе мръсно досега и не обижда останалите, както правеха Мартин и Добрин.

# 437
Жълтия стол е Мирослав. Нали зелените ставали жълти някога, по незнайни причини. А той толкова малко време е бил зелен или червен...
Изцяло жълт е само Ивайло, но това е невъзможно...

# 438
Трейтърс

Има ли къде епизодите да се гледат предварително преди вторник?
Забелязвам, вече 2-3 пъти, че Надкаст снимат подкаста доста преди излъчването на епизодите във вторник. Дори забелязах тук, че на 27.10 се е пишело за опелото където ще убият Оля и това какво се предполага да се случи в другия епизод на/04.11/
На Надкаст ги предоставят предварително, за да имат възможност да заснемат коментара и да го качат във вторник, докато предаването е прясно изгледано от зрителите. Тъй като покриват още 3 (вече 2) формата и канят гости от предаванията на БТВ, няма как да смогнат, ако гледат всичко в реално време.
Опелото го има в промото за сезона и хората предполагат на базата на чуждите сезони.

# 439
ИВ: Не мисля, че Миро е чак фаворитът на продукцията! Повече си хвалят Калин и Ръждавичка, искат ги на финал и според мен Миро е минал между капките, както стана с Гешев миналата година. На финала според мен ги оставят да се състезават и който бие! Не мисля, че има начин Мирослав да стане по-мразен от Мартин Императора. Той е безличен, но поне не играе мръсно досега и не обижда останалите, както правеха Мартин и Добрин.

Според мен продукцията си има няколко любимци и според развитието на играта, залагат на някой от тях. Тъй като от самото начало няма как да са сигурни как точно ще се представи, дали няма да се контузи или пък да отпадне нелепо като една от любимките, каквато беше Гюзлемата.
Изключение може би беше единствено миналия сезон, когато от самото начало се фаворитизираха по безскрупулен начин двамата мизерника Мартин и Добрин.
По същия начин, от продукцията си имат и антилюбимци, като Данчо тази година, отношението към който беше отвратително. Така и не разбрах защо го бяха нарочили, при положение, че беше кротък като мушица.

# 440
Скрит текст:
Traitors

Това са последните кадри от промото за сезона, които не сме виждали в излъчените досега епизоди.
Повтарям се, но донякъде все още вярвам, че първите два кадъра са от един и същ, а именно предпоследния епизод, защото играта с балоните от втората снимка сме я виждали в друг сезон в предпоследния епизод, като един от компонентите в играта за спечелване на оракул. Предполагам, че в първи сезон няма да имаме оракул (както и предполагам, че във финалната петица ще продължат да си разкриват ролите), но това не изключва възможността тази мисия да бъде на същия етап от предаването.
Засега можем да си направим извода, че Глория и Бачорски оцеляват в поне още 2 епизода, тъй като на кадрите ги виждаме да участват в 2 различни мисии. Така че прецедентът, който очакваме в следващия епизод, не е свързан с негово доброволно напускане (понеже имаше такива предположения).

Скрит текст:

В следващия епизод ще бъде опелото, а все още не сме виждали кадрите от другата игра, в която виждаме и Мая, и Бачорски. т.е. на следващата кръгла маса няма да бъде прогонен един от тях.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 12:56 от ztztt

# 441
ИВ
Явно победителят наистина е Миро

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 12:45 от Phoenix123

# 442
На самия пост си пише, че е AI

# 443
  • somewhere near the sea
Мирослав е рус, с по-буйна коса. Пък и жълтите нали се разпаднаха?

# 444
От ФБ: Очаквайте днес😂😂

# 445

я пак?Гешев минал между капките??!Да не би да сте гледала друго предаване,мадам?

# 446
ИВ
Павел: Това единоборство (Калин - Миро) започвам да го следя.
Май току-що избраха финалистите...

# 447
ИВ
Павел: Това единоборство (Калин - Миро) започвам да го следя.
Май току-що избраха финалистите...
Това е обида за Калин да го конкурират с дърво, но който слушка, той печели.

# 448

я пак?Гешев минал между капките??!Да не би да сте гледала друго предаване,мадам?

А беше ли Гешев любимец на продукцията или няколко пъти се опитаха да го ликвидират? Казвам "между капките" в смисъл, че стигна до финала без да искат да е на финал!
А сега да не се окаже, че Траян си отива, защото си е хапвал на Изолатора, а не Томи? Ако и това стане вече не вярвам на никакви спойлери!

# 449
Нали Томи щяха да го изгонят, големи спойлери голямо нещо..

Общи условия

Активация на акаунт