Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 952
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
ИВ
Вече са 15 човека. От нещата, които сме коментирали и предполагали, до финалната фаза от 10 човека ще отпаднат Кристиан, Ивайло, Томислав, Лапунов и примерно Николета. В топ 10 би трябвало да са Калин, Дино, Чикагото, Траян, Мирослав, Александър, Ръждавичка, Пекин, Радостина и Сапунджиева.

# 511
ИВ
Вече са 15 човека. От нещата, които сме коментирали и предполагали, до финалната фаза от 10 човека ще отпаднат Кристиан, Ивайло, Томислав, Лапунов и примерно Николета. В топ 10 би трябвало да са Калин, Дино, Чикагото, Траян, Мирослав, Александър, Ръждавичка, Пекин, Радостина и Сапунджиева.
Не мога да преживея че Лапунов ще отпадне преди тъпите кокошки Радка,Пекин и Десислава.Честно.

# 512
ИВ
Нека Биляна да каже, но имам някакъв спомен, че по нейните бележки Ръждавичка и Сапунджиева излизат онлайн около 20-21 август. Което е или непосредствено преди или веднага след обединението.
Ще бъде парадоксално Ръждавичка да излезе първа от всички жени там.
Цитат
21 авг. 2025, 12:07 ч. - Студентката по кинезитерапия - Симона Ръждавичка, вероятно е отпаднала наскоро. Както и Десислава Сапунджиева.

# 513
ИВ
Не мога да преживея че Лапунов ще отпадне преди тъпите кокошки Радка,Пекин и Десислава.Честно.
Ако е вярно това за мене Лапунов ще отпадне на капитанска елиминационна битка , всяка година един силен мъж си тръгва по този начин , не знам дали случилото се с Иван може да го счетем за отпадане на силен мъж на капитанска битка

# 514
ИВ
Аз също. Мислех, че ще е след капитанска елиминационна битка, защото монтажът в тази посока води - захапаха го съплеменниците му, че не се предлага и се крие и предполагах, че ще го направят капитан, за да се докаже, но понеже някой беше писал, че на лайф в тикток Лапунов е казал, че е бил разочарован от Ръждавичка, очаквам да е дала решаващ номинационен глас срещу него и така да е бил изпратен на елиминация, която губи. Ако е на капитанска, вероятно ще е следващата седмица и ако Томислав и Мирослав влязат официално в коалиция с жените, може би ще направят Мирослав капитан, който ще отстрани Лапунов и така още повече ще засилят едита му. Но всичко това са само мои догадки, за съжаление.

# 515
ИВ
Сапунджиева си е готина

# 516
Някой не беше ли писал назад, че Ивайло и Лапунов отиват на елиминационна, пратени от женската коалиция.

# 517
Някой не беше ли писал назад, че Ивайло и Лапунов отиват на елиминационна, пратени от женската коалиция.
Ивайло и Калин.

# 518
ИВ

Бяха ми казали,че Ръждавичка отпада около полуфиналите което за мен означава 5-6 място.
Върнах се в старата тема и видях,че Николета има отбелязана активност на 24.08,а това отговаря на 5то място,нямам идея как е минала толкова между капките.
От старата тема още видях,че Ивайло отпада 12ти на 12.08.
Много съм зле със смятането на седмиците ако може някой да ги преброй и тогава може да преценим дали има елиминационна капитанска(най-вероятно има)
Нещо интересно
Хванах началото на лайфа на Томи и той намекна,че на Калин тепърва му предстой да ходи на индивидуални битки.
Дали жените освен за бушон срещу Ивайло няма да го използват да елиминира още някой.
Имам чувството,че Пекин отпада точно преди обединеното племе изиграна от Трио Бик.
Моите наблюдения са,че Продукцията винаги гледа да махне жените стигнали само с коалиция веднага като стигнат финалите,т.е Сапунджиева и Радостина завършват на 8мо и 9то място,много вероятно да отпадат двете на една битка.

# 519
Ако Николета е пета, значи всеки ден е била в нова коалиция, не виждам друго логично обяснение за това място. 😆 Ако не те задруднявам и си спомняш какво горе-долу е казал Томи, може ли да го напишеш хах.

# 520
Ако Николета е пета, значи всеки ден е била в нова коалиция, не виждам друго логично обяснение за това място. 😆 Ако не те задруднявам и си спомняш какво горе-долу е казал Томи, може ли да го напишеш хах.

Питаха го какво мислиш за Калин и той каза много силен играч,на който тепърва му предстой да ходи на индивидуални битки,паузира,до момента е бил само на една срещу Кристиян и Коеджикова.
За мен се издаде и опита да замаже положението,защото най-малкото Калин е бил на 2 индивидуални.
Което ме навежда на мисълта дали Калин не се е претоварил и за финала да е бил изморен?🤨

# 521
ИВ
Ако Калин е постоянно на елиминации, а Ръждавичка отпада преди обединението, то това означава, че или са си развалили съюза или другите са се насочили срещу тях.

# 522
ИВ

Напълно е възможно, ако Калин е ходил на няколко индивидуални битки да се е натрупала умора за финалната, а може и да се е контузил, кой знае. Даже си мисля, че може той да си е фаворитът на продукцията, но по някаква такава причина да губи финала.

В крайна сметка има два начина за стигане до финал:

Смелият (Калин) - с главата напред, минаваш през битки, не се страхуваш, не се скатаваш, поемаш рискове, поемаш и отговорност

и

Рационалният (Миро) - скатаваш се, ставаш по-нисък от тревата, незабележим, минаваш между капките, без да се набиваш на очи възможно най-дълго, за да си пестиш силите за най- важната битка

Но, и да не забравяме, че все пак имат 10 години разлика мисля. Така че изборът им за пътя до финала не ме изненадва.

И да, Миро най-вероятно ще се покаже каква машина е в даден момент, ама алооо, половината сезон мина! …. към това добавям и че влезе на по-късен етап в играта …. мда умората ще е различна на финала.

# 523
Ергенът

Гонят Джан Микеле, спокойно.

# 524
  • Пловдив
Ергенът

Гонят Джан Микеле, спокойно.
Най-накрая да го махнат. Наистина е много гадно пред цяла България да те унижават!

Общи условия

Активация на акаунт