Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 879
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
И аз тов искам да знам - кога отпада Томи. Много ми е противен, същият като Радостина е - хем некадърни, хем злобни и завистливи.

Явно му завижда за фенската любов, която към Томи липсва. Всяка година коментираме едно и също вече 7 години. Ако искат да ги захаресваме трябва да са добре физически и социално. Томи и двете губи. Злобни коалициики публиката не харесва.

Много се надявам ТомитУ да отпадне от Калин! Дано, дано, дано.

Пс. Следващата седмица зелените пак са на Изолатора.
Това ме разби. Кажи, че се шегуваш Simple Smile

# 586
jhbd Не, не се шегувам. Те пак са на Изолатора.

# 587
Съжалявам. И как да очаквам красиви битки?
Утре вечер няма да гледам. Само ще ви чета.

# 588
Съжалявам. И как да очаквам красиви битки?
Утре вечер няма да гледам. Само ще ви чета.

Според промото утре вечер битката ще е красива, а относно Зелените и Изолатора - да вземат да заиграят като племе, че тези коалиции и разделение им изяждат играта и представянето на терен.

# 589
ИВ
Дори в Надкаст отказват да приемат, че Мирослав може да е победителят, а те всяка година намират да кажат по нещо положително за евентуалния победител, просто им е безличен.
Според мен, на Калин единствената му слабост ще са вагонетките (в тежки трасета) и ако е в комбинация с вериги/жилетка, може бързо да се измори, но пак го виждам по-издръжлив от Мирослав, та не знам какъв трябва да е финала, за да се объркат нещата така. Интересно ми е Алекс как ще намери мястото си в топ 3 (истинския, Томчо), преди Чикагото. И също, кой елиминира Дино и Траян.
И аз се чудя на какво трасе Миро може да бие Калин .Може би баскетбола или някаква подбна тъпотия

# 590
Миро играел футбол- така че очаквам за първи път да има игри тип Дуранкулашка висша лига.
И аз се чудя на какво трасе Миро може да бие Калин .Може би баскетбола или някаква подбна тъпотия
[/quote]

# 591
jhbd Не, не се шегувам. Те пак са на Изолатора.

Искате да кажете че зелените три седмици подред ще са на изолатора ? Не мога да повярва , че " Бога на игрите " ще го позволи това , не няма шанс според мене , но ще съм истински радостен ако стане така.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 22:21 от amatiora

# 592
Според мен ТомитУ не харесва Калин, защото може би Калин го отстранява от играта във финалната седмица...Теория е. Незнам дали е вярно това. Билянка да каже.

Томи със сигурност не стига до финалната седмица,скоро отпада.

Томи ще играе срещу много силен играч (не знам точно кой) и ще го победи, но ще го дисквалифицират заради нарушението.

# 593
  • София
Тоест още не е минал моментът с Томи и храната?

# 594
  • Дубай
Според мен ТомитУ не харесва Калин, защото може би Калин го отстранява от играта във финалната седмица...Теория е. Незнам дали е вярно това. Билянка да каже.

Томи със сигурност не стига до финалната седмица,скоро отпада.

Томи ще играе срещу много силен играч (не знам точно кой) и ще го победи, но ще го дисквалифицират заради нарушението.
А кога е това... Искаш да кажеш,че е на битка и побеждава  Томи, но го отстраняват заради храната. Да не е Калин човекът ? Въпреки, че ми е трудно да повярвам че би успял да го победи предвид възможностите и на двамата.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 23:41 от I.V

# 595
  • софия
Пет пъти:  плуване, бутане на вагонетки, футбол (пет гола от 11м) - е трасето, на което Калин би могъл да загуби от Томи.
Томито няма други елементи на които би се справил. Не само срещу Калин,  а и срещу всеки друг от останалите.

А победения остава, така ли? Странно ми се вижда. Да не отпадат и двамата от тази битка? Томи Trollface , Лапунов Blue Heart ?

# 596
ИВ
Явно е Калин. Това би обяснило защо Томи в лайфове самонадеяно говори, че още не сме видели Калин как се справя на тежко трасе и какви са слабите му страни. Тъпо. Защо обаче изчакват да мине битката и тогава да го дисквалифицират?

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 23:56 от justt_love

# 597
ИВ
Явно е Калин. Това би обяснило защо Томислав в лайфове самонадеяно говори, че още не сме видели Калин как се справя на тежко трасе и какви са слабите му страни. Тъпо. Защо обаче изчакват да мине битката и тогава да го дисквалифицират?
Томи много ще си повярва ако бие силен играч. Но рано или късно ще разбере какво става с фитнесджийте в игрите . Не може да се хване на малкия пръст на Калин по качества .А пък дори ако го е бил не са нужни такива изказвания по лайфовете.Аз лично съм му гледал лайфовете и съм се наслушал на тъпи изказвания .

# 598
  • София
Мале, мале, Томито ако е бил Калинко, няма да се трае.
Все пак, ако е така, редно е да отпадне и загубилия заради загубата и победителя, заради нарушението. Ако тъпата продукция е върнала отпаднал играч, му е направила мечешка услуга, сори.

# 599
Може и да не е точно Калин, а Лапунов например. Стискам палци 🥴🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт