Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
ИВ

Заради храната от бензиностанцията...
Кристиян също отпада тази седмица, Ивайло е после, Сапунджиева следващата

До колкото разбрах аз не е заради храна гоненето на Томи ,  а заради телефон , но не е на 100 процента достоверно това .
Някъде четох, че Томи е поръчал храна по телефона на Глово за изолатора, но не знам дали е истина...

Дидо, дай някаква подсказка за финала, моля!

Дуранкулак е село, най-близката точка която доставят храна от Глово и всички други платформи е Варна, Балчик и Добрич на по 50+ км , освен да е набарал някое Шабленско заведение с локална доставка ама това е малко смешно и граничещо с фантастиката. Бензиностанцията е на 5-6 км от Изолатора, нз тоя пич как е цепел 10км посреднощ в тоя пустиняк, Главния път до бензиностанцията е международен път и има доста движение дори и сутринта, така че не е останал незабелязан със сигурност. Аз залагам на това някой да му е оставял храна пред това да е ходил до бензиностанцията. Но ще видим.

# 706
  • Дубай
ИВ
И аз го видях това, но тя писа в коментар, че е категорична...

# 707
ИВ
Казва, че Ръждавичка печели, според слухове, достигнали до нея. Вероятно от някой, който е гледал Нова в деня на посрещането на волейболистите и представянето на Ръждавичка като финалист/победител/участник (едно от трите) Joy. Ковид си беше категоричен, че финалът е мъжки, Дидо пусна столове, потвърждавайки това, а по последни данни най-добре класиралата се жена е Николета, която завършва пета. Satisfied
Дидо, уважавам те страшно много, но ако знаеш нещо конкретно за финала, моля те, сподели или просто не пускай такива постове. ,,А само ако знаехте", ами не знаем, затова сме в тази тема и очакваме някой, който знае, да даде информация. Sob
И аз бих помолила за това, ако някой знае нещо, но не иска да ни го казва, поне да не ни дразни с недомлъвки.

# 708
ИВ
За какво е категорична?

# 709
Хора Jackie. world качи видео и каза кой печели

ИВ
Е няма ли да споделиш? Дори да е "партенка", пак ще начешем езиците. Grinning

# 710
  • Дубай
ИВ
За какво е категорична?
ИВ
Здравей, имах предвид, че Джаки не е категорична, че Ръждавичка печели,  но редактора ме е коригирал

# 711
  • Някъде там...
ИВ
Преди да започнат игрите се въртеше информация за победител жена. Но се спрягаше името на Пекин. Което не ми се струва реално.

# 712
Ергенът

За мен няма вече съмнение, че Виктор и Кристина са двойка. Той е качил снимка, на която се вижда женска ръка с маникюр, който е досущ същия като на качено стори на Кристина от същата вила в планината. После той е качил стори с откъс от епизод, в което както е прегърнал Дениз, с другата си ръка замахва и прегръща Кристина.
Скрит текст:

# 713
За да не споменат нищо водещите за Томи вчера на капитанската, а го споменават днес след номинационната, аз залагам, че след капитанската, Томи е слязъл с раницата си от буса, който го е връщал на изолатора, на някоя бензиностанция, с мотива, че му се пикае и набързо е напазарувал там Grinning. Все пак грошове на Tabex има спечелени Grinning
Според мен е, защото искаха да се отърват от Лапунов. Той не им е интересен — беше нарочен като следващия „Иван страхливец“, който се крие зад жените, и трябваше да бъде изчистен. Вчера беше единственият начин да го махнат, защото на номинации нямаше да го номинират — имат Иво и Крис преди него. Втора седмица като капитан нямаше как да го държат, така че, ако искаха, можеха да го спасят и да дисквалифицират Томи вчера. Но първо — нямаше да е толкова „грандиозно и скандално“, и второ — така запазват Лапунов, който е нарочен от тяхната любимка. Те така чистят недолюбваните от техните любимци.
Лефтеров е ясен пример — Джаферович го беше нарочила, че цял сезон го пазят. После му дадоха единствената нинджа-игра, пускана някога, срещу единствения човек, който може да я мине. Или пък онази елиминация на Туньо, която беше игра за Момчи — само защото се беше издънил и Мартин и Виолета го бяха нарочили.
Тая продукция много мрази някой да е страхливец, да се покрива или да се проваля — такива се опитват възможно най-бързо да ги изчистват.
Ако Лапунов, не беше капитан вчера ,според мен щеше да стигне до топ 8.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:39 от Mane007

# 714
ИВ

ИВ
Здравейте! Явно така уж измислените спойлери се оказаха верни. Сега Томито го гонят, зелените стават жълти(Чикагото ще е единствения този сезон носещ всички цветове в даден момент), Крис отпада и остават 12. Значи следващата седмица ще е „братският двубой“ между Калин и Ивайло, щом и Крис отпада тази седмица, а и Лапунов го няма. Това обяснява сближаването на Калин с Ивайло — очертава се сините да са на изолатора. И имам предчувствие, че след това ще върнат стопанството, тъй като другата седмица е 10. Те са 13 седмици, така че 11 и 12 да има само резиденция и стопанство — още една капитанска, елиминационна и двама да отпаднат и айде: на седмица 13 са 8 играча само.
Най-спекулираните имена за 8-те финалисти са: Калин, Миро, Алекс, Чикагото, Пекин, Ръждавичка, Николета и Радостина, поне според хипотетичните спойлери до сега(Тоест, сега след като Иво отпадне, зелените ще почнат да падат като круши,тъй като само трима от тях влизат в финалите.). Чак ми е чудно как Траян и Дино не стигат до там, ама като знам продукцията — нищо чудно. (Пък имаше слух, че сега Калин ще го пращат редовно на битки. Нали Томито в ТикТок беше казал, че тепърва ще виждаме как се справя Калинката на индивидуални битки. И нищо чудно Калин да отстрани Дино и Траян — те двамата по сторита и т.н. казаха, че той им е най-силният конкурент. И беше ми казано като спойлер, че след отпадането на Крис ще почнат да пращат Калинката да „чисти“ мъже — тоест трите патки ще го пращат ся на елиминационни, и това може да го изтощи или контузи за финалите. Това обяснява и причината, ако наистина е загубил финала от Миро. Всичко се навръзва сякай постепенно. )
Тоест хипотетичният финал Калин, Алекс и Миро може да се окаже верен. Надявам се поне Миро да не е победителят там, а точно най-големият спойлер да се окаже грешен — Миро да е сребърният медалист, а Калин — победителят.
Но да — на мен ми беше казано, че жените ще изчистят трима мъже преди финалите. Казаха ми, че първо ще е Крис, после Лапунов, а пък то беше наобратно.
Жалко за Ръждавичка но то се вижда че играе с тея двете русите ,още в началото на сезона качваше сторита с тях ,ако не им вървеше по свирката нямаше да си останат толкова близки след формата.

Всичко казано тук ми звучи съвсем логично. И Пекин ни подготви за това с догадки и прогнози вчера: четири жени в топ 8. Употребен и изтормозен от битки Калин, който на практика отстранява силните мъже почти сам...Кошмарен развой, а беше обещаващ сезон!

# 715
Чета темата, защото знам, че нито един спойлер не е 100%. Ппц имам кого да питам за инфо, но ако го направя наистина ще си разваля кефа за финала.
Мисля да си гръмна патрона с въпрос - нали не е Ръждавичка, така хем ще се успокоят страстите, хем на мен ще ми е интересно до последно дали това за Миро е вярно. Ще пиша, ако мисията е успешна Wink

# 716
Чета темата, защото знам, че нито един спойлер не е 100%. Ппц имам кого да питам за инфо, но ако го направя наистина ще си разваля кефа за финала.
Мисля да си гръмна патрона с въпрос - нали не е Ръждавичка, така хем ще се успокоят страстите, хем на мен ще ми е интересно до последно дали това за Миро е вярно. Ще пиша, ако мисията е успешна Wink
Мисля, че Биляна вече каза, че Ръждавичка е станала активна онлайн около 20 август. Финалът е бил на 26 август.
https://bg-mam.ma/p/1769826/50112152

# 717
ИВ

Не знам колко е сигурно,но получих инфо,че Сапунджиева отпада точно преди етапа с обединеното племе.
Ръждавичка със сигурност не е победител,трябва да отпада около полуфинала.

# 718
ИВ
Последно за финалистите, за да не се разводнява темата - те са Мирослав (Trophy), Калин и Алекс (изхождайки от най-надеждния спойлер тази година - столовете + Ковид с негово изказване в предната тема, че на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея). Чикагото е на 4-то място. Николета се очертава да е пета, а за Ръждавичка не е сигурно, но се предполага, че е 6-та. Нататък подредбата не е ясна. Joy
Пс. Колко души тази година ще влязат в обединеното племе - 9 или 10?

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:06 от justt_love

# 719
ИВ

Не знам колко е сигурно,но получих инфо,че Сапунджиева отпада точно преди етапа с обединеното племе.
Ръждавичка със сигурност не е победител,трябва да отпада около полуфинала.
Сапунджиева се активизира на 21.08. Сутринта (защото тогава си пия кафето и разгръщам тефтера). Т.е. може и на 20.08. да е отпаднала. При финал на 26.08.
Не знам... аз Ръждавичка дори в обединеното племе не я виждам, камо ли на полуфинал, но... ще видим. Simple Smile Това са си лично мои... усещания.

Е, на Кристиан и на Ивайло вече пътният лист е подпечатан.

Общи условия

Активация на акаунт