Запознанство с непознат

• 22 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Далечният изток
Мне. Ревоукъра си мисли, че припадат по него на опашките в Лидл... Ама само той така си мисли.

# 466
  • Out of the Mix
Много се забавлявам, хахаха.

Колко сте сладки.

Докато одумвате "Ревоукъра", той си живее живота, а вашия минА у форумО.

Гугълче, лайкнах ти дългия пост, защото така се случват нещата, вкл. и аз съм го казвал същото.

Относно "спийд дейтинга" - 1 път отидох да видя какво е, това е между другото, имам време, възможности, и всичко мога да си позволя по всяко време.

Предстои още едно събитие със 100 човека, което ще посетя, защото "съм в клуба", дори и приятел ще "вкарам", по-скоро ще излеза по някое време от купона с 2-3, за да има и за него, и ще отидем някъде другаде.

След което за в бъдеще спирам за неопределено време, защото вече съм завъртял здраво кръга, без компания и избор не оставам, все качествени жени, каквито винаги съм твърдял, че има, и с която се окаже, че ни е най-добре, ще се спра на нея.

Такава съм, нямам нужда да търся, каквото и да било за "онлайн дейтинга", той си върви, като в един момент ще спре, поради ясни причини.

Благодаря ти. Само мога да ти пожелая на теб същото разнообразие.

Фантазията ти ще е насочена към избранницата, ти би била в графата "потенциално потенциална". Joy

Браво за калориите, трябва да се поддържа форма. Hands Ok Hand

Щом ти се "излиза от дискусия с мен", аз проблем с това нямам. Wink
А за "огорчението" нямам вина, тангото се играе от двама проактивно на разменни начала.
Приемаш, че сме се разминали и животът продължи.
Ха-ха, мерси за поздрава, но не слушам такава музика и "бг изпълнители".
Успех!

# 467
Скрит текст:
Не можеш да ме изкараш в дъжда в момента, трябва много спешно нещо да се случи.Ти си стой в колата, аз съм си на домашен уют.

Забелязваш ли, как това го прозря след като тя те поряза, а преди това беше

Много лесно дерайлираш като за по-вървежен от Енрике Иглесиас.

Joy Този пост резюмира дейността на няколкото му профила през годините назад и напред.

# 468
Щом опря до наборките с 20-годишни деца, ясна е работата. Когато 90% от наборите ти са с 20-годишни деца, малко си позакъснял.

# 469
  • Далечният изток
Въх... Моят живот като го живях навремето, нямаше форум. То май и интернет нямаше Joy

Така че, Ревоукърчо, ти където отиваш, леля ти от там се връща. Даже май се съмнявам, че ще живееш някога така, както аз съм живяла.

# 470
Мне. Ревоукъра си мисли, че припадат по него на опашките в Лидл... Ама само той така си мисли.

Зарад’ него ще е, не от цените. 😂 Ама какво знаят другите, той нали е с възможности!

# 471
Аууу, как сте го захапали нашия форумен Казанова. Нека и от неговия вид да има, за един пример, за друг анти такъв.

Иначе абсолютно против съм сексуални "майтапи" към някого, различен от теб си, еле пък в публично пространство. Тематиката изисква притежание на фино чувство за хумор (непосилно за доста хора) и завидно възпитание (ако нямаш предходното, то е и защото и това ти липсва).
С две думи, мъжете опитващи този тип шеги, първо да се уверят, че могат да ходят по въже.

# 472
  • Обран бостан ;)
То пък тук сте едни свалячки всичките.
Ако мъж, пък бил той и такъв от когото ви се подкосяват краката, не си поиска, ще го гледате като гладно куче салам на витрина. Trollface

# 473
  • Out of the Mix
Aма, Айда, разбира се, все пак си ми 10 г. кака, нормалното е точно това - ти да си "уж" с по-голям житейски опит, а дали е така реално, никой не знае.

Въпросът е, че аз съм коректен, дори и с теб, друго яче не може, защото ми е такова възпитанието, като нямам вина за нещастието и липсите на хората, и нито се бутам в личния им живот, нито ги "определям", като еди си какви, всеки да си живее, както иска и може. Simple Smile

Филомена, през годините съм писал и в много сериозни теми и съм допринесъл с безценно инфо от първа ръка и извора за какво ли не, но ми е омръзнало вече, ако трябва да съм честен, а и нямам толкова време напоследък.
Също преди години и стария формат, беше много по-забавно и интересно.

СО е парлама и лаф, бъзик, бъркоч.
Не, че не пиша и истини и тук, но гледам да се забавлявам, и нищо повече.
Благодаря, и ти си ми симпатична.

Елифф, не познавам жена с нормална сексуалност, либидо, която да не обича да е ухажвана сексуално, да говори за секс, то се усещат нещата.

По темата: наскоро попаднах на дама на 39 години, правила секс за първи път на 29 г., защото търсила принца дотогава, мечти и идилии, имала само 1 връзка от 3 г., а от 3-4 г. е сама и не е правила секс, или някакъв никакъв спорадичен, мрънка нещо.
Жената е много секси и готина (Скорпионче), и така ще я челастря, както никой досега. Тия дни ще ни е първа среща и с нея.
Истината, обаче е, че към едно Стрелче в момента ме дърпа сърцето, но е в Дубай на изложение по бизнес. Чакам я да се върне, след което нас пък ни очаква дълъг сещате се какъв уикенд.

P.S. В момента е пълно със самотни жени, извор буквално.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 09:13 от Revoker

# 474
  • Далечният изток
Искаш да кажеш, че аз се бутам в личния ти живот?!
Не, драги, ти зорлем ни буташ в твоя личен живот.
Ти имаш някакви липси и травми, с тази жажда във всеки пост да ни занимаваш с фантазиите си и с личността си.
Ако обаче вземеш да се спреш с глупостите ти, никой няма да те забелязва. А понеже в реала никой не те забелязва, тук поне си намери поле за изява. Ама както казваш - всеки да си живее както може...

# 475
Елифф, не познавам жена с нормална сексуалност, либидо, която да не обича да е ухажвана сексуално, да говори за секс, то се усещат нещата.
Нещо ги омота нещата ми се струва. Жена, която не познаваш, както съфорумката Такава съм, започнеш ли с твоите сексуални задявки и намеци, виждаш докъде го докарваш. До под кривата круша. Изказът ти е груб, като за мъжка компания и нормално да отблъсква жените. И да се преповторя - доброто възпитание изключва подобни разговори с непознати жени.

# 476
Любопитно е какво би се случило с жена, на която заветният секс не й е първи приоритет, а мъжът общо взето няма какво друго да предложи?

# 477

Не е насочен към мен цитатът, но не можах да се сдържа. По-голяма глупост не бях чела скоро.
Много голяма част от мъжете си мислите, че ги "усещате нещата", а всъщност карате жените да се чувстват адски некомфортно с непоисканите сексуални намеци, ъм "ухажвания".

# 478
Разтоварвам се с постовете на Ревоукър. Не ме дразни. И не е с онова плашещо ниво на токсичност както някои други потребители

Освен в случаите, когато на пост на потребителка как бившият ѝ мъж щял да я заколи заедно с детето им, не отговаря "Мая, ела при батко, да те науча как да се отнасяш с мъжете".
Трябва да целува ръцете на модераторите, че нон стоп го трият.

# 479
  • София
Аз само му се чудя на енергията на Ривокъра. Аз лично вече се изморих и седнах...на правилния стол.

Общи условия

Активация на акаунт