Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 071
  • 679
  •   6
Отговори
# 585
Доволни ли сте от ефекта на скинбустера? Не съм правила такава процедура, а виждам, че има промоция в Дерма Акт - Juvederm Skinvive 390 лв и Saypha 180 лв. Ако избера по-бюджетния вариант, ще забележа ли разлика в кожата си? На 40 съм.
Аз съм слагала Profhilo в рамките на 1 месец 2 пъти и съм доста доволна от резултата.  Наистина, ако обмисляте скинбустер си трябват няколко процедури в зависимост от състоянието на кожата. Лично аз бих заложила на Juvederm.

# 586
  • София
Аз точно за мелазма се интересувам. Не те разбрах - не препоръчваш Aura или  PicoSure?

В клиниката ме предупредиха, че при мелазма се ползва лазер MOXI (при мелазма BBL Heroic лазера дава обратен резултат). Но моите петна са от слънце, затова се повлияха отлично от BBL Heroic лазера.

Това са моите, никой досега не е казвал, че е мелазма, но знае ли човек...
Някой ако разбира, моля да каже дали пък не е мелазма.

# 587
Моите петна са огромни. Лягам на плажа с омазано лице и върху него кърпа, шапка... Аз пека тялото, но петната избиват на лицето. До колкото съм запозната- петна получени по този начин се водят мелазма.

# 588
  • в 1001-та нощ
При мелазмата - освен UV лъчите, фактор за появата са и хормоните, затова тя засяга предимно жени и особено около бременност. А слънчевите петна са основно породени от влиянието на Слънцето - UV лъчите. При мелазмата - петната са по-големи, по-дълбоки, зимата избледняват, а лятото са по-видими - от топлината най-вече. Докато слънчевите петна са си постоянни във всеки сезон.

# 589
  • гр.София
Благодаря Алена за обяснението Yellow Heart..значи и аз съм с мелазма, а винаги съм си мислела, че са пигментни петна от слънцето Rolling Eyes появиха ми се по време на бремеността, която беше преди 26г и си останаха и до днес

# 590
  • София
В клиниката ме предупредиха, че при мелазма се ползва лазер MOXI...
Това коя точно процедура е? Аз пак не успявам да я открия в сайта им и да прочета повече инфо.
https://derma-act.bg/p/fraktsionen-lazer-moxi

# 591
На мен лично доктор Манолова от Алюр Клиник ми спука с игличка такова топче преди години преди да ми сложи филър и капсулираният филът излезе като миниатюрно топче. На секундата изчезна визуално.

Здравей, може ли да ми разкажеш малко повече за процедурата? Болезнена ли е? Слага ли се упойка?

# 592
Ей сега преди малко сложих Skinvive по 1 мл на страна. Ще споделя скоро за резултат и дали си заслужава, че като цена не е малко, макар че в Derma act е намален в момента.
Моята кожа като цяло е хубава, така че чак драматични резултати едва ли ще има, а и е само скинбустер все пак. 😀

# 593
Здравейте, някой правил ли е  RRS® HA Eyes - за околоочен контур, при тъмни кръгове и отпусната кожа. Има намаление сега в Дерма акт. Нямам кръгове, но имам отпусната кожа и даже торбички, и се чудя тази мезотерапия ще има ли ефект при тези проблеми или ще е само бодене и пари на вятъра...

# 594
  • София
Здравейте, някой правил ли е  RRS® HA Eyes - за околоочен контур, при тъмни кръгове и отпусната кожа. Има намаление сега в Дерма акт. Нямам кръгове, но имам отпусната кожа и даже торбички, и се чудя тази мезотерапия ще има ли ефект при тези проблеми или ще е само бодене и пари на вятъра...

Ако торбичките са от задържане на течности, не се препоръчва мезотерапия, таака зная от очен лекар.

# 595
Ей сега преди малко сложих Skinvive по 1 мл на страна. Ще споделя скоро за резултат и дали си заслужава, че като цена не е малко, макар че в Derma act е намален в момента.
Моята кожа като цяло е хубава, така че чак драматични резултати едва ли ще има, а и е само скинбустер все пак. 😀

Понеже и аз се чудя за този бустер, виждам, че в Дерма акт е намален 1мл от 650 на 390 лв, въпросът ми е този 1 мл стига ли за цялото лице или човек трябва да си закупи две оферти /всяка по 1 мл./?

# 596
Може и само 1 мл  да си вземете, но на мен ми препоръчаха по 1 мл на страна - общо 2 мл.

# 597
Мнение за somi clinic? Виждам, че в момента имат -20% на филър в устните.

# 598
  • София
kalina_pehlivanova, колко процедури ви препоръчаха и през колко време? Какъв е ефектът? Чудя се кой от двамата намалени скинбустера да взема, моята кожа също като цяло е хубава за възрастта ми 40. Аз бих сложила 1 мл на цялото лице, по бюджетни причини, а и ми е дребно.

# 599
  • гр. София
Някоя дама с опит с Радиочестотен лифтинг (конкретно гледам с LUXEA) двойна брадичка? Усещане, резултат, поддръжка?

Общи условия

Активация на акаунт