💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 24 141
  • 541
  •   52
Отговори
# 240
На Томи ми се струва, че не можеше да се нареди
Бъркаш. Това е пъзел 5 на 5, който за разлика от този 4 на 4, винаги има решение. Томи просто сбърка накрая стъпките, които се различават от последните стъпки на 4х4.

Пъзелът колкото и да е голям никога няма да има 100% решение, ако си слагал дъските произволно.
В този случай както споменаха решение имаше , но за зелените беше по-лесен тъй като числата бяха една идеа по-близо то мястото където трябваше да застанат накрая.
В случая Томи сгреши че редеше пъзела ред по ред и това му изигра лоша шега за последния ред който трябва да се реди заедно с предпоследния.
В случая особено като са цифри аз бих препоръчал да не се реди ред по ред а с формата на Г, по един ред и после почваш с дясната не наредена колона и така накрая ти остават 3 плочки

# 241
Ох, помните ли Ники майонезата в резиденцията ?Simple Smile голям образ беше Simple Smile

Ееех къде ме върна...
Дали има шанс да го навият да участва в All stars... Ще им направи шоуто Simple Smile
Май няма образ с неговия профил този сезон

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 03:49 от tinika

# 242
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чета тук мнение,че Шопа бил по-силен и по-ДОСТОЕН от Калин.
Кажи честно Rolling Eyes ... за същия Шопа,който социално се издъни на няколко пъти? Който нарежда кой,кога ще излиза по ред на номерата? Който избухва на терен понякога?

За Шопа ми е все тази. С него или без него,играта ще си върви и моите любимци са все още там.

Епизода беше ок,играта скучна. До гуша ми дойде от тази арена,варели,скачане от контейнерите, бутане на количка.Едно и също,едно и също.

# 243
Очаквам победи за Д-р Пекин, Чикагото и Гизем.
Няма го Шопа. Но го няма и при Ваня в След игрите.
За мене победител Калин при капитаните Чикагото  ( отиващ зелен може би ) и  от жените бих казал Радостина може би пред Гизем заради пъзела накрая и ще отиде тя при сините , едва ли биха върнали веднага Чикагото при сините
Сините така и така са по-малко, защо ще връщат човек към блатото ?!

# 244
Писна ми от това блато!!! Вече става досадно цялото това въртяне на играчи от и на блатото. Не знам... има сериозни дупки в сценария и правилата на играта и вече почвам да се отегчавам. Писна ми да слушам за блатото, за изолатора, колко е гадно там и оле-мале какво ще правим. Ами в Игри на волята сте, не на санаториум, така че... Rolling Eyes Другото сте го казали

# 245
  • София
Доколкото помня, Катя от втори сезон спечели на кръста.

Е, изолаторът трябва да е страшен, я колко боклуци са разхвърляли и колко буболечки са търсили да снимат (някои са си там от миналата година, явно).

# 246
  • някъде другаде
Не харесвам Шопа , но искам да се върне. Предпочитам да гледам него пред Иван страхливеца.

# 247
Моля за снимки да видим дали продукцията закла жълтите.

Няма нужда от снимки, проверих ги, решаем е жълтия пъзел и то горе-долу в идентичен брой ходове със синия.

На Томи ми се струва, че не можеше да се нареди
Бъркаш. Това е пъзел 5 на 5, който за разлика от този 4 на 4, винаги има решение. Томи просто сбърка накрая стъпките, които се различават от последните стъпки на 4х4.

Бъркаш dido2k. Има нерешаем вариант на 5х5. Има онлайн солвъри, пусни си един, размени местата на 24 и 23 при наредена конфигурация и пробвай да го решиш. Компютъра не може, казва че е нерешима комбинация.

# 248
  • тук и там
Жълтите не бяха ходили на изолатора,както казах -време им беше да минат през там..Без малко да ме изненадат от продукцията като видях Томи как бързо реди пъзела,но не би..
Калинчо мисля утре ще загуби.Жалко за Шопа,но не мисля,че ще се върне.Страдам от кръст и аз,и захапе ли те до степен да не можеш да вървиш,поне седмица си инвалидизиран -с инжекции и вливки става да овладеят болката до известна степен,но абсурд да е годен за физически натоварвания.И да,спането на земята,под наклон-тотално е прецакало нещата при него,изцяло от продукцията са виновни за състоянието на Шопа.

# 249
Голяма безмислица е изпращането на цяло племе на блатото. Убива желанието за игра още от влизането. Чудя се на акъла на новите желаещи за следващия сезон, ако ще тренираш с години и накрая подигравка и бездействие с дни, защо въобще отиваш да си съсипеш здравето?

# 250
В миналия епизод, когато Чикагото и гордиенко паднаха и тръгнаха за блатото, Чикагото каза: 'Явно всеки трябва да мине оттам."
Та и с племената виждаме същото. Въртят се през всички локации и то в ред, който много от зрителите предвиждат.

# 251
  • Някъде там...
Много се смях с Дино вчера. Оказа се и доста прозорлив. Много позитивен човек.
Иван явно този сезон ще е Иванушка Глупакът, Продукцията не пропуска да излъчи всеки негов гаф или злостно изказване.
Пекин е голяма змия. Видя, че половината й коалиция не става за нищо и че така няма да стигне далеч и смени тактиката.
В Мирослав има нещо, което не ми допада и усещам как все повече ме дразни. Малко императорски вайб ми дава. Надменен, кисел, все той най-добре знае, ехиден. Вижда ми се прикрит и неискрен, без емоции. Може би от комбинацията с Йоана ме отблъсква, защото и тя ми е неприятна.

# 252
Малко бисери.

Пекин:
- Ако мен ме няма да го пазя, Иван много бързо ще излезе на пангара.

Алекс:
- Повечето игри имат правила, докато тука се случват неща които не можеш да предвидиш.
Добро утро!  Не си чел форума нито си гледал сезоните, инак щеше да знаеш.

Ивчо малко се пооплете с коментарите за капитана - и другите щели да пратят не най -силните си играчи.

Николета:
- Когато съм с мъж съм свикнала да си изключвам мозъка!
Браво бе Ники, железна си  Joy

Иван:
- Аве хора тия знамена заврете си ги в гащите бе!

Наталия и Лапунов - много слаба мисъл по трасето.

Александра/Кристиян:
-Качвай се аз ще го изправя!
-Не можеш!
-Що?

Дино:
- Не знам Десислава и Иван дали трябва да ни целуват ръце на нас ама трябва да пържат картофи и да готвят.

- Мършав, брадясал, само едни хубави очи имам!

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 08:59 от Soney

# 253
Дино е много готин човек, забавен и умен. Голяма е душичка. Дори, когато крои планове, пак е сладък (за разлика от много други).

Кристиян ми е все по- неприятен. Има някаква скрита агресия в него. Уж дава вид на улегнал и спокоен човек, но очаквам всеки момент да избухне. Вчера след битката всеки обвини себе си за загубата, дори и от кумова срама да беше, а той не се предава. Прав си е за себе си човека, не вижда проблем в своята игра. А реално той е супер неориентиран на терен, все объркал, все не разбрал.

# 254
Малко бисери.

Пекин:
- Ако мен ме няма да го пазя, Иван много бързо ще излезе на пангара.

Алекс:
- Повечето игри имат правила, докато тука се случват неща които не можеш да предвидиш.
Добро утро!  Не си чел форума нито си гледал сезоните, инак щеше да знаеш.

Ивчо малко се пооплете с коментарите за капитана - и другите щели да пратят не най -силните си играчи.

Николета:
- Когато съм с мъж съм свикнала да си изключвам мозъка!
Браво бе Ники, железна си  Joy

Иван:
- Аве хора тия знамена заврете си ги в гащите бе!

Наталия и Лапунов - много слаба мисъл по трасето.

Александра/Траян:
-Качвай се аз ще го изправя!
-Не можеш!
-Що?

Дино:
- Не знам Десислава и Иван дали трябва да ни целуват ръце на нас ама трябва да пържат картофи и да готвят.

- Мършав, брадясал, само едни хубави очи имам!
Сони, не бяха ли Александра и Кристиян?

Общи условия

Активация на акаунт