💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 22 553
  • 525
  •   57
Отговори
# 255
Кефи ме Дино. Много позитивен. Некоалиция си направи. Голям сладур. И плочки има. Като се излъска беше доволен Grinning
Иваничка да пътува. Даже преди Десислава.
Йоана очакваше резиденция, но получи варел.
За Шопа жалко. Надявам се да се върне.

Довечера съм за Калин и Чикаго. От жените предпочитам Гизем.
Радка да си заминава. Блатния рекорд да остане в Борисенко.

# 256
Сони, не бяха ли Александра и Кристиян?

Правилно! Мерси! Оправих го.

# 257
За бога, кандидат-участници, не ходете на кастин битки!
Защото вече ще имате мишена на гърба от страна на продукцията...
Искам да кажа, че мнооого ме е яд за Шопа! Той е вече с единия крак отвънка, довечера ще се разбере явно дали ще е и с двата...
Харесах го на неговата кастинг битка. Вярно, че ако Мастагарков не си беше пукнал главата, можеше и да не влезе, но все пак пак е вътре, макар и в Блатни 2025. Страшилище на арената. Неслучайно сочен от мнозина участници като най-силния на нея. Много тъпо! 😕

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 09:47 от Bilyana14.

# 258
Капитана

# 259
И как дискретно каза, че е по-добър от Ръждавичка Simple Smile

# 260
- Мършав, брадясал, само едни хубави очи имам!

# 261
  • Някъде там...
На някой да му се ходи с този инструктор?

Мисля че младежът до Калин е брат му Момчил. Simple Smile

# 262
Кристиян наистина е много неприятен характер. Дъни се по трасето, сприхав, не признава вина. Направо ужас. Иван и той е много страхлив и подъл. Вчера му трепереше гласа, докато се обясняваше как не му пука кой какво казва и мисли за него. Очевидно не е така. Там поне има осъзнаване.
Реално от лечителите останаха Пекин и Дино, които стават за игрите. Иван и Коеджикова скоро ще са аут. Това зелено племе живее на кръвопреливане от другите племена, та девиза им е много сбъркан. Трябваше да е 'първо ни бият, после ни лекуват' и да се казват Лекуваните.
Голяма подигравка за всички имена този сезон без Феномени, което сигурно също е мислено като такава, но племето им се стикова много добре и чудатостите на всеки помагат по някакъв начин, вместо да пречат. Иначе Победителите отвисяха на блатото, Завоевателите успешно превзеха плажа и изолатора, а резиденция веднъж. Чак ми стана жал за Йоана дето една седмица на храна няма от началото. Дали всъщност? Понеже доста добре изглежда, а и снимките с маникюра и на мен ми направиха впечатление.

# 263
Ех Soney, страхотно гифче, уникално сладък Калин, като бонбонче е Heart Eyes

А този Борисенко не знам защо го бях забравила. Уникален образ беше, много сладък! Много ме е забавлявал, но колко изстрада на това блато.. А Шопа не го харесвам, но наистина не заслужаваше така да си тръгне, много силен беше, с много хъс. Този сезон май ще те запише в историята с най-много контузени играчи.

# 264
Какво става с Жоро. Как ще си тръгне така... Трябва да направят един сезон с бивши участници, които не са си реализирали потенциала...
Например Шопа, Кралев, Цецо
Мани миглата Simple Smile Там колко потенциал  имаше

# 265
Нарочно се върнах назад по темата да видя има ли снимки на пъзела. Според мен пъзелите са еднакво наредени, просто ги дават за малко и ние ги виждаме в някакъв етап на реденето, затова изглеждат различно.

# 266
Не са еднакво наредени(разбъркани) и това ясно се вижда при махането на дъските, които ги покриват. Не знам защо го правят и не ги пускат с еднакви комбинации.
Ето момента при махането на капаците

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 09:41 от ESPACE

# 267
https://vm.tiktok.com/ZGdaQWn9S/
Вчера с Николета и нейното 'my brain is not braining' като съм с мъж, се сетих за това Grinning

# 268
  • София
За Шопа знаех много преди Игрите.
Много го тачат всички бивши участници. И всички казват, че е много, много силен. Знам го от подкастове, влогове, сторита. От 5, 6 различни човека съм го чувал и в различни ситуации.
За мен той е като Гешев, ама едно към едно. Но по различен начин им тръгна играта. Той на блатото, Гешев в племе. Гешев много рано излезе на елиминация и се заяви. Шопа нямаше как. Ето това са непредвидените пътища за които говорех. 100% продукцията са виждали Шопа за един потенциален финалист. Там вече каквото стане. Ако много искат да направят някого победител си личи по това какъв е финала и кой какви облаги получава на самия финал като коридор/избор на трасе/по-лесен пъзел (но всичко това не е гаранция, че ще спечели). Но тях ги интересува най-вече да добутат главните си герои на финал и там да се оправят.

Та да Шопа има уважението и респекта на бившите участници.
Наистина, не успя да го покаже в битка един на един този сезон, но има неща, които е писано да се случат. Съдба. Шанс. Не знаеш кое и как ще тръгне... Но все още вярвам, че има шанс чудодейно да се оправи. Ще видим епизода днес.

Мисля си обаче, че го видяхте в племенните битки колко е добър. За гигант като него, който има естествена брутална сила придобита от професионалното гребане не е никак лесно да минава халки и пр. неща, но си ги минаваше. Абе справяше се с всичко и навсякъде. Не е имал нито един слаб момент в битките или поне аз не си спомням на прима виста.

# 269
  • Буркина Фасо
Не са еднакво наредени(разбъркани) и това ясно се вижда при махането на дъските, които ги покриват. Не знам защо го правят и не ги пускат с еднакви комбинации.
и да са с еднакви комбинации пак за различно време ще ги наредят.
има един минимум от ходове както е при кубчето на Рубик.  който го знае ще е победител.

Общи условия

Активация на акаунт