💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 810
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз този Миро го следя тук от известно време, че много прогнози за него и Дяволо го пише в сянка бил, но с възможности, еми...тоз не си отваря устата направо, иначе ми е симпатичен, но не блести с нищо повече от другите.
И да ме извинява Дяволчето, ама Лапунката ще е поне на полуфинала, хващам се на бас. Какво е това да го сложи заедно с Иванушка . А иначе уж туй-онуй, ама стане ли дума за Ръждавичка и мъжете се втурват тук да я величаят, а Дяволчето кат Калинката ми изглежда хлътнал)) Ма казвам ви аз , то игри, игри, ама нещо трябва да ти хареса в даден участник и да викаш за него, да съпреживяваш емоционално...
Та Лапунката не го давам на Гиземката и го виждам поне аз на полуфинал, може и на финала.
Калинката много добродушен и ще го изпързалят се опасявам.
Гиземката няма да се доказва на Калинчо, а на Лапунов, май е от богато семейство в ЮАР, та...момата си прави сметката и ако трябва ще медитира, слънце ще яде, каквото-такова. Но пък Калинчо я харесва и си го призна човекът. Ще играе тя роля между приятелите и кой да гонят. Така погледнато ако изпаднат да номинират някой е сигурна Наталия , но вторият се опасявам , че ще се самопредложи някой от двамата само и само да не е Гиземката и ще я пазят.

# 1 306
  • Варна
Павка, не се научи и не се научи.
Федерацията е по кану-каяк.
Дадена конкретна лодка може да е кану, може да е каяк, но няма такова чудо в природата като кану-каяк.

Да,  даже оня ден на една от битките каза , че еди кои си бил вече в кануто. То беше каяк, ама карай 😃

# 1 307
Скрит текст:
Не знам наистина какво не виждате.. Но пък отговарям веднага, защо тенденцията е да участват все повече дъртаци и все по-малко млади и спортисти. Ами просто вече си имаме БИГ БРАДЪР на морето. Това в момента няма нищо общо с Игри на волята, не и такива каквито ги знаем и искаме, поне за мен.. Аз нямам нужда от лична драма, само ме затормозява допълнително.
Не знам какво си гледал и какво си запомнил, но винаги е имало драми в това предаване.Никога не са били само игри.Още първият сезон драмите бяха около Юлиян и отношенията му с членовете на племената в които е бил.След това пък бяха измислените драми с двете сестри, които се криеха че са сестри.Е това ако не е бил Брадър какво е?И т.н. А дали ще участват по-възрастни, или ще бъдат млади и неподготвени каква е разликата?Винаги е имало много подготвени и такива, които са пълнеж.

Така или иначе човек над 40г,, че дори и над 30 вече се води възрастен/узрял индивид. Мани глупавите лицемерия (като на погребения например) „ауу отиде си млад… само на 62 години..” LaughingLaughing

Много грозно изказване, ти на колко години си?
Никакво лицемерие не е, човек на 62 е още млад ( за умиране). Ще поживееш, дай боже да видиш.

# 1 308
Джордж Бърнард Шоу или Бенджамин Франклин:
“Човек не спира да се играе, защото остарява — остарява, защото спира да се играе.” Тази мисъл за мен определя най-точно процеса на остаряване. Старостта не е число. Без да искам да обиждам Иван, но той ми прилича точно на някой пенсионер под прикритие. Докато Наталия дразни мнозина ви, но в нея огънят гори. Или е добра актриса. Каквото и да е- да опитваме да уязвим някого по раса, пол или възраст е вид  дискриминация. Знам, че българите имаме нулева чувствитерност към такива теми. Но в други страни и народи подобни квалификации се разглеждат много сериозно. Хубава неделна вечер, щастливи млади хора! (Ако помните един татко отпреди два сезона...)

# 1 309
Този сезон масово си крият грошовете.
Такова нещо миналите години не е имало. Пак е имало, ама този сезон почти всички крият или послъгват.
Лошо няма. Във Фаза 2 ще има яко стратегии и надцаквания.

Ако Ралица не ги издаде!

Още на първият съвет ще каже: Пекин, ти имаш 150 гроша, ще харчиш ли?😜🤣

# 1 310
  • София
Снощи се втрещих, когато чух, че Гизем си мечтае да яде наденица на резиденцията!?! Тя нали е мюсюлманка, какви наденици я гонят.. Има си татуиран полумесец на шията и го докосва за късмет преди битка... А и наденицата е последното за което може да си мечтае гладна жена, аз бих избрала сладолед или шоколад...Странна птица..

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 19:15 от elix

# 1 311
Снощи се втрещих, когато чух, че Гизем си мечтае да яде наденица на резидензията!?! Тя нали е мюсюлманка, какви наденици я гонят.. Има си татуиран полумесец на шията и го докосва за късмет преди битка... А и наденицата е последното за което може да си мечтае гладна жена, аз бих избрала сладолед или шоколад...Странна птица..
Явно гледате малко турски филми. Любимо ястие им е наденицата изпържена с яйца. Но трябва да е Halal certified- от говеждо, агнешко или пилешко месо, специално обработено. Не знам дали в резиденцията има такива. Нормално е един спортист да търси протеини и мазнини, а не въглехидрати като сладолед. Но че е странна съм съгласна. Но не повече от всички други. Трудно бих я понесла в обкръжението си и разбирам раздразнението на Ръждавичка...

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 19:07 от victoria vassileva

# 1 312
  • София
Не малко, ами хич не гледам Laughing Наденицата в резиденцията е Леки и е стандартната евтинджос свинска версия. Няма от телешко, от ангешко и т.н.  Не говорим кое е полезно да яде един спортист, а за какво мечтае прегладняла жена...това е съвсем различно.

# 1 313
Това с криенето на грошовете е много глупаво, не разбраха ли , че лъжата като цъфне става по-криндж положението. Така или иначе нищо не остава скрито, сметките им винаги са без кръчмаря , не излизат 😏

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 22:25 от araselia

# 1 314
  • София
Снощи се втрещих, когато чух, че Гизем си мечтае да яде наденица на резидензията!?! Тя нали е мюсюлманка, какви наденици я гонят.. Има си татуиран полумесец на шията и го докосва за късмет преди битка... А и наденицата е последното за което може да си мечтае гладна жена, аз бих избрала сладолед или шоколад...Странна птица..

Продуктово позициониране или мръсно подсъзнание...

# 1 315
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И мен ме изненада това с наденицата,дори ми прозвуча вулгарно лол, но си помислих,че Продукцията като за нея ще осигури телешки колбаси. Сигурна съм,че и пиле им дават...та, Гизем гладна няма да остане.

За мен симпатиите на Лапунов и Калин са насочени към нея,защото просто няма кой друг. Ръждавичка бързо я видяха колко намръщено и токсично същество е. Лапунов нали се повъртя около нея,но бързо загуби интерес.

Ако ми кажете,че мъж ще предпочете мрънкало с фасони пред слънчево и усмихнато момиче, никога няма да го повярвам.

# 1 316
  • Варна
Аз като жена, когато съм гладна сладолед и шоколад са последните храни които искам да ям. Мисля си само за меса и солени храни.
А и това, че е мюсюлманска изобщо не и пречи да яде свинско. Познавам много български мюсюлмани всички ядат свинско, не са чак толкова религиозни, че да спазват правилата.
Пък и надениците не са само от свинско.

# 1 317
  • София
Да, самият факт, че се показва разголена е достатъчен да заключим, че не е силно вярваща Но пък си има полумесец... А надениците и кренвиршите вътре са толкова "полезни", колкото и шоколада.

# 1 318
Ох, аз за друга наденица си помислих... Седнала между Калин и Лапунов и си мечтае да яде наденица Joy сори, ама простачката в мен не се сдържа Grinning

# 1 319

Ако ми кажете,че мъж ще предпочете мрънкало с фасони пред слънчево и усмихнато момиче, никога няма да го повярвам.
Може да вярваш, може да не вярваш, ама аз винаги бих предпочел Ръждавичка (съмнявам се че тя би предпочела мен, най-малко съм доста дърт за нея). Може да е мрънкало, но има страшно много живот, огън, сила, загадъчност, чар в нея.Може да е по-трудно съжителството с нея но ако се получи, мъжът до нея никога няма да скучае, а и ще му е голям мотиватор и опора в живота. А и съм сигурен че мрънкането е до голяма степен роля, може да се види какво чувство за самоирония има в соц. мрежи. Гизем е сладурана, но не ме грабва като жена, струва ми се по-подходяща за "Ергенът" като жизнена философия. Може би в определени ситуации би могла да ми завърти и на мен главата, но вероятно бързо ще ми мине

Общи условия

Активация на акаунт