🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 37 612
  • 962
  •   91
Отговори
# 735
Кристина е типичен пример как една жена може да е много красива и в същото време да няма никакъв сексапил и магнетизъм...наистина е като парче камък.

# 736
  • In The Middle Of Nowhere
Кристина е с ужасен, много плътен грим, който много я състарява. Има и някаква промяна като че ли не само от снимките. Даже би трябвало с тези филтри да изглежда по-млада, а при нея е обратното. И какво му харесва на това бебешко тъмно-червено червило ми е голяма загадка...

# 737
Нещо много ретро има в излъчването на Кристина, харесвам я, но .....нещо не е напълно ОК. Като някоя маман е. Обаче много ми хареса обрата в отношението на групичката към отровната Ана, значи всичко са виждали, но нали е от техните....траеха. Сега дори Киара беше присламчена към тях

# 738
Нещо много ретро има в излъчването на Кристина, харесвам я, но .....нещо не е напълно ОК. Като някоя маман е. Обаче много ми хареса обрата в отношението на групичката към отровната Ана, значи всичко са виждали, но нали е от техните....траеха. Сега дори Киара беше присламчена към тях

Те не са имали конфликт с Киара, само Анка.

# 739
Но бяха солидарни с Анка и Киара не се доближаваше до техния лагер

# 740
Шермин проби дъното със снощния епизод.
Не я питат с какво се.занимава, защото.на всички им е ясно каква е професията й.
Не е нейна работа да чисти и мие чинии, въобще с цялата домакинска работа. Тя не може.да върши абсолютно нищо. Ако не е майка й, сигурно ще бъде зарината в боклуци, прах и паяжини, неизмити чинии и посуда, неизпрани дрехи. На нея я мързи и да се окъпе. Или явно трябва някоя слугиня да я изкъпе като през 17-19 век. Не е нито принцеса, нито кралица, защото и те вършат домакинска работа макар и минимална. Остава да има претенции и в леглото и да не спира да недоволства и мърмори , когато мъжът прави с..с с нея.
Габи голямата обезобразена уста е същата като Шермин. Имала е два апартамента и в тях много дрехи имала. Перфекционист е била. Друг път. Същата мърлячка е. То се вижда в предаването.
Виктория просто търси внимание. Знае, че.няма физическа красота и не приврича.мъжете. Оттам идва ниското й самочувствие,  унизяването, да тъпче достойнството и честта само и само един красив мъж да й обърне внимание. Цял живот се.бори някой да й обърне внимание и да бъде обичана от някого. Разбирам я. Мъчно ми е за нея. CryCryCry

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 14:33 от Анонимен_7

# 741
На Кристина едното ѝ око е по-голямо от другото на тия снимки.
И по цял ден прелиствате инстаграма на Виктория, не ви е срам! 😁

# 742
Според мен трите жени с розите трябва да останат във вилите. Да върнатт мъжете във вилите, а преди това да изпратят останалите жени (евентуално водени от Шармин) в бараките, където бяха мъжете. Междувременно трябва да доведат още няколко жени. Накрая да ги съберат всички заедно за банкет и церемония с розите.

Габи чисти заедно с Кристина, ама не могат да спомогнат.

# 743
Ама имаше ли стриди на масата? Имаше! Свършила си е работата с мрънкането Шермилинго Trollface
И стриди имаше, и външна тоалетна. Само сомелиер нямаше.

# 744
Eдва ли ще стане така, ама дали пък няма всичките тия, освен трите момичета, които получат роза от тримата нови младежи няма да ги изпидуркат. Барабар с мъжете им. Ето, вече прекарахте малко време разделени, сега решете дали искате да продължите заедно навън. А за трите, ако има някоя обвързана, ще има оставаш с новия или си тръгваш със стария. Знам, че няма да стане така, ама ще е голям обрат. И да вкарат нови хора.

# 745
Аз пък смятам, че от Продукцията искат да задържат Анка и Виктория и за това подтикват мъжете да изберат тях и да канят на среща. С надежда да се мачнат с някой, та да им дадат роза, за да останат. Другите са безинтересни, могат да си ходят.

# 746
Мъж ми има един приятел, който като бяхме по-млади беше неистово привлечен от всяка жена с очила. Едно време такива бяха в едни филмчета за възрастни... 😆 Та и Фифито така.
Точно 👌 😏

# 747
Тази мацка прави много добри имитации, особено на Кристина, 1:1😆😆

https://www.instagram.com/reel/DPwRz1kDMqr/?igsh=Z3lkenU4ZmprdDJ1

Добра е!
Аз още от имитациите ѝ на Айтюлката ѝ се радвам.

# 748
Тази мацка прави много добри имитации, особено на Кристина, 1:1😆😆

https://www.instagram.com/reel/DPwRz1kDMqr/?igsh=Z3lkenU4ZmprdDJ1

Добра е!
Аз още от имитациите ѝ на Айтюлката ѝ се радвам.
Не всички ги умее, ама Поли я правеше един път. И Виктория и Теа.

# 749
Знаете ли Шарнир какво ще си поиска от Дадо Коледа???
50 лв. , като от всички останали клиенти !!!

Общи условия

Активация на акаунт