Болест на Кройцфелд якобс

• 1 456
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Имах предвид по принцип, а не че някой тук в темата конкретно подценява симптомите на авторката. Даже напротив, смятам, че се отделя достатъчно внимание и съпричастност към проблемите, за които споделя във всяка една тема. Но истината е, че ние няма какво да направим, щом тя самата не желае да си помогне. Без направена първа крачка от човека, който има проблеми, дори най-кадърният лекар няма как да се справи, защото няма да е наясно с оплакванията на пациента.

# 46
Много хора не го подценяват това, дават и се много съвети да се погрижи за себе си както е видно. Но желание от отсрещната страна липсва, упорито явно иска да е на легло доживот и да не може да се обслужва сама.
Авторке, виждала ли си такива хора? Унижението и болката, които изпитват?? И как дават мило и драго да не са в тази ситуация?!

Много резонни въпроси, но не мисля че авторката има капацитета да осмисли това, което сте написали.

Бездействието и постоянното висене в интернет водят до такива измислени проблеми...

# 47
  • София
Ако това за безсънието е вярно, тя нямаше да е в състояние да пише във форума. Но тя не само че през 10-ина дни пуска драматични теми, вълнува се от игрите с награди, но чак си взима държавен изпит. Заради който  уж я били изхвърлили от университета - защото не си го била взела. Защото за това изхвърлят от университетите, нали... Пък вие вярваате.

# 48
Ето два цитата, от няма и месец:

Цитат
Re: Паническо разстройство - 65
22 септ. 08:00
Много се притеснявам, че съм развила серотонинов синдром или нещо такова. Паметта ми много се влоши откакто развих безсъние, днес разбрах, че Гинко Билоба и Тритико не се били смесвали, а бях казала на докторката, че вземам Гинко Билоба. Тя не ме предупреди...

Цитат
Re: Паническо разстройство - 65
16 септ. 11:43
Много се притеснявам, че развих деменция изведнъж. Вчера на една мила съфорумка и пратих едно и също съобщение два пъти...

Още диагнози. Деменции, синдроми, кройцфелд... простотии.
Явно многоооо държи да е болна.

# 49
Тя не държи да е болна. Просто има психични проблеми, но не иска да посети психиатър.
Ходи по някакви лекари уж, не мисля, че е вярно.
Това тритико от половина година уж го пие, ама все не го пие, защото не и действа.
Точно си е за психиатър. И темите и тук са резонни със състоянието и. Тя ще си измисли всякаква друга болест само и само да  не признае, че има психичен проблем и да не иде на точния лекар.

# 50
Идеята за неврология е много добра!
Ще те прегледат различни лекари, ще налравят консултации и всичко ще се нареди.
Не се отказвай да те приемат.
Не е тоя синдром - нещо друго е, но върви да видят и да ти помогнат да не се мъчиш.
Няма как във форуми и ИИ да ти помогнат. Лекари, изследвания и пробване кое лекарство ще помогне.

Пий тая метилирана фолиева киселина, моля те дето, всеки път ти пиша за нея. Липсата и е свързана с всичко, което описваш. Ама МЕТИЛИРАНА.

# 51
  • Washington,USA
То е ясно, че съм била с тревожност някаква и че някои постове са странни които съм публикувала, но наистина нещо се случва. Извинявам се, ако съм засегнала някой, наистина на троля, но съм млада и имам странни симптоми и си търся обяснения... Ходила съм на поне 6 психиатъра за хапчета за сън...

# 52
Мило момиче, ти явно си доста млада от новите поколения вглъбени във вътрешния си мир и усещания. Младежи, които се замислят и търсят причини и симптоми. Понякога наистина откриващи диагнози в себе си. И то такива диагнози, които аз например бих си обяснила с характер, умора, нерви...
Неслучайно се кръстих Марчеландия - един млад колега ме нарече така, защото съм живеела в измислен Свят.
Да се върнем на теб - не казвам да не се лекуват и да търсиш диагноза. Но не се вглъбявай толкова в себе си, работи физически, товари и интелекта си. Ангажирай се с нещо, на село си - това е страхотно, значи винаги имаш какво да мислиш и правиш. Яж домашна храна, разхождай се, прегърни дърво, нахрани животинки, пий чай от липа...
Хвани се на работа на смени. Тогава ще усетиш въпроса - заспах или припаднах  😀
Просто живей... на село си. Близо до земята и до теб самата.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт