💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 3 965
  • 211
  •   1
Отговори
# 210
Малкият ми син не използва залъгалка, но големият все си беше с биба, не само нощем. Махнахме я към 2 год и половина, без никакви драми, няма изкривени зъбчета или каквито и да е други негативи, за които съм чувала. От раз, казах му да я хвърли на едни малки котета, че те си нямат, хвърли я сам и повече не я потърси. Разбира се всяко дете е различно и някое може да я хвърли, но после да си я търси Simple Smile За мен да се тормози дете под 2 год. като му се взима средство за успокоение не е правилно, излишно стресиране. Сега, ако прехвърля 3 и не се отказва е друг въпрос, не трябва и да се прекалява Simple Smile
За пишкането може да е изстинало детето. Загрейте крачетата, ако са студени, може да помогне.

# 211
Аз тука няма как да се съглася с Вики за захапката и зъбите. Първо - погледнахте ли твърдото му небце как се развива, дали езика седи в горна позиция при покои и преглъщане. Ако да, то тогава наистина нещата са ок, но с биба след 2г надали всичко е съвсем идеално.

Нашата биба я махнах като стана на 1г, не е имало никакви драми. Първо без биба през деня, после и за нощния сън. На 1г и 15 дни беше без биба. Защото това работя и смятам, че до 1.5г е важно да се махне заради захапка, развитие на долна челюст, на небцето и тн и тн

Общи условия

Активация на акаунт