💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 4 465
  • 229
  •   1
Отговори
# 225
На нас Фурлакис ни препоръча ортопедична и съответно я взехме, но няма никакъв интерес към нея. Иначе той каза, че е хубаво да използват вече такава.
Аз от преди това бях взела от някаква промоция пак от Cotton hug за над 1,5г и мисля да пробвам с нея, защото го забелязвам, че си вдига главата на едната възглавница ( от гнездото на cotton hug) която съм му сложила като обиколник в кошарата и може би иска нещо по-високо, знам ли.

# 226
Момичета, вече ми пиииснаа с тези скокове на растежа. Има ли други с такива изявени периоди. Как се справяте? Аз докато сложа малкия звяр да спи съм капнала вече и ми се спи повече от на нея.

# 227
Не се справям Flushed понякога имам нужда да остана сама 5мин

# 228
При нас няма нещо изявено. Като растат зъби е кисела, буди се нощем, реве, но пак не е нещо супер зле. Много ми е трудно в дните, в които вали и не излизаме. Трудно се заиграва с нещо сама. Общо взето иска постоянно да се занимаваш с нея, а е изморително. Като заспи си почивам, но понякога и на мен ми се доспива и не свършвам нищо странично и за мен. Честно казано, мислех че майчинството не е толкова трудно. Много искам да се върна вече на работа, за да стана малко по-социална и като цяло живота ми да влезе в нови релси. Не знам обаче как ще се справям и с нея, и с работата. Ужасявам се като почне да се разболява.

# 229
И аз не се справям.
А като се насъберат няколко дни, в които не сме излизали защото не спира да вали и е студено, се убеждавам, че няма кой да ме навие за второ…не че някой иска да ме навива, защото мм е още по-категоричен от мен 🤣

Общи условия

Активация на акаунт