Връзка с 16 годишно момиче

• 13 543
  • 370
  •   2
Отговори
# 60
Ще мине и ще замине тая любов, не се тревожете толкова. Седнете и поговорете с него като с голям, пълнолетен човек. Обяснение му отговорността, такава каквато е - морална и законова, пък дано ви разбере.

# 61
Да, мятай камъни по авторката, щото толкова си можеш.

Твоя баща разбрахме, е придържал майка ти за кръста, докато опъва басмените чаршафи, та белким не останеш девица у тоя живот.

Много мило Trollface

Защо трябва да подкрепям някой, ако смятам, че греши.

Утре ще стане пълнолетен и ще и ритне менчето. Тогава ще има тема "Синът ми не иска да ме вижда".

Ама той е пълнолетен. Дори авторката е уточнила, че е завършил и си търси работа. Явно е достатъчно голям и щом иска да има връзка, няма да е зле да си вземе квартира и да си се виждат там.

# 62
Много ги подценявате 16 годишните, мой близък приятел на 22 се беше хванал с 16 годишна, правеше го див и щастлив постоянно, въртеше го на малкия си пръст. То не бяха тийн драми, ревности, чудесии всякакви чак на мен взе да ми идва в повече. Друг мой приятел пак същото със 17 годишна, между другото и аз имах такъв опит на 22, след което си бях казал повече никога ученички.
Тук обаче младежът е горе долу на същата възраст и вероятно акъл, така че драма няма, момичето си има родители, щом я пускат или не им се занимава с нея, проблем няма

# 63
Добре, а не може ли повече той да ходи при нея, у техните, вместо тя да пътува!? Не е ли това по-добрият вариант. Не можах да разбера какъв е проблемът!

# 64
  • София
Бързо уточнение:
0 - 14 години = малолетни
14 - 18 = непълнолетни
18 и нагоре = пълнолетни
Момичето е на възраст, на която в някои европейски държави дори им е позволено да гласуват и да изкарат шофьорска книжка. Освен това е две години над възрастта на съгласие за секс, която не само в България е 14 години. Посочвам това, защото се спекулира, че само в България била толкова ниска възрастта заради малцинствените групи.
Доколкото разбирам, младежът иска да има едно жилище, в което да прекарва уикендите със своята приятелка. Това не е "играене на семейство", а съвсем нормално поведение за възраст 16-18 години. Не смятам, че е по-приемливо да му бъде отказано и да се отдадат на кърска любов по храсталаците.

# 65
Проблемът е ,че го играят семейство, а момата  е ученичка.  Отговорността  е на приелите  я.Три дни в седмицата е половината време. Разходите  съществуват.
Да му дадат жилище и  да се оправя, като са толкова оправни младите. Щом търси работа - половината проблеми се решават.

# 66
Драмата е дали да им осигурява жилище, в което да си играят на съвместно съжителство, при положение, че синът е несамостоятелен, а момичето - ученичка.
Защо не? Защо да не говори с нейните родители? Какво лошо има? Споделете разликата в годините с вашите мъже? Е, 2г не е чак толкова голяма разлика. Е, ако не искаме все пак той да си каже, те искаха да ни разделят. Върнете се на тези години, бе хора.

# 67
Добре, а не може ли повече той да ходи при нея, у техните, вместо тя да пътува!? Не е ли това по-добрият вариант. Не можах да разбера какъв е проблемът!

Явно искат да са насаме.

# 68
  • Melmak
Добре, де той е завършил. Намира си работа и хваща разходите в свои ръце. Дори да му дадат апартамента, нека е с условие - намира си работа, покрива всички сметки, купуват си там храна и си чистят сами. А не авторката да издържа и младежа, и девойката.
Да видим тогава дали ще успее?

Мисля, че майката не бива да е мекушава, но трябва да е мъдра. Да не отблъсква сина, а да му постави рамка на отговорностите. Също да се запознае с момичето и с родителите.
В моето семейство брат ми доведе една приятелка като беше на годините на лирическия герой и не получи особено одобрение. След години пак така и това много счупи отношенията му с нашите. Мисля, че възрастта 16-18 е крехка и родителите трябва да постъпват мъдро. Авторката ако е по-серт и ги напъди грубо, после синът ще е много огорчен. И дори любовта да не просъществува с това девойче, огорчението ще остане.

# 69
  • Пловдив
Не смятам, че е по-приемливо да му бъде отказано и да се отдадат на кърска любов по храсталаците.

И да се лиши от възбудата дали някой ще дойде , да си чертаят сърчица по запотените прозорци на колата ..........баси тъпото детство.

Не е правилно това ...

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:01 от Sun2000

# 70
Стига де, повечето 18 годишни нямат на разположение апартамент, в който да съжителстват с приятелките си ученички. Виждат се спорадично за секс когато и където намерят. Ходят по купони, намират тук таме свободен терен, или кола. Няма да умрат без редовен секс. Това са деца, айде единият току що е станал пълнолетен, но другото си е дете, пък и то не става така, на рождения си ден изведнъж да  станеш зрял.

Да предоставиш апартамент, в който синът ти да съжителства с непознато чуждо дете е рецепта за беля.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:25 от Iris04

# 71
Интересно ми е, мъжете в темата, абсолютно същите неща ли ще пишат, ако става въпрос за тяхна дъщеря?

Отстрани, и като се идентифицира с мъжа, "забил 16-годишно парче", е много лесно човек да говори и да се присмива на майчините притеснения. Един от мъжете-потребители наскоро писа в една тема как 13-годишното дете, от случая с учителя, много добре знаело какво прави, и си го търсело Close Толкова за "морала" и адекватността на съветите от тези люде, които си лекуват комплексите във форум за майки Hands Minus1

# 72
  • София
Е, слушали сме ги за 20 годишните.
Къде 16, там и 20.

# 73
Този, който пиша гнусотията за ученичката и учителя е същия, който сега ръси глупости. Вече ми звучи като трол.

# 74
За мен нещо крият и родителите на момичето, и тя самата, иначе щяха да Ви потърсят да се запознаете. Според мен ги дръжте под око и настоявайте да се запознаете. А може и нищо да не крият, а да са просто по-първобитни. Тогава пак трябва да ги държите наблизо и да им спечелите доверието. Което е сложно, щом се грижите за възрастен човек. За съжаление такова го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт