Всички знаят, че нон стоп се гримирам, един ваучер за Сефора или дори Дм щеше да е топ. Обаче.. решили да ме пращат да летя с балооон.
Аз вино не пия, никога, по никакъв повод, освен когато кумувах и когато се жених. Познайте колко човека са ми подарявали, защото то така се подарява на жена
Но не ми пречи, имам за гости, защото няма да се сетя да купя иначе. Фереро са ми едни от най-неприятните бонбони, ама понеже са в по-така кутия обикновено получавам тях. Изхвърлила съм сигурно 5 докато се усетя да не чакам да им мине срока, а да ги махам още на следващия ден във входа или в офиса.
И смело мога да подаря пълна кутия
Не обичам да готвя и обикновено е изключение за конкретен човек. Факт е, че познати искат всеки път , когато ходим на гости, да носим хляб с квас, ако можем. Не е като да им го тикваме под носовете
За външни хора не бих се занимавала
Както не бих направила, така и не бих купила сладкиши на сляпо. Диети, алергии... Мне
В случая отношението ме шокира
"Да се оправя"
Това ми е далеч от "жеста е важен" 
Сега стои неразопакована в един шкаф - пуснала съм я в базар и олх, но няма интерес. Толкова ли не можаха един ваучер за същата сума от книжарницата да му вземат.
На виското няма кой да те гледа.
Сега стои неразопакована в един шкаф - пуснала съм я в базар и олх, но няма интерес. Толкова ли не можаха един ваучер за същата сума от книжарницата да му вземат.
И аз искам другите да си спестяват палмовата мазнина, ама на
За мен по-голям жест от това да чуеш от какво има нужда (или няма) отсрещната страна няма
Неангажиращо за един е ангажимент за друг
Няма нищо лошо в т.нар. wish list
Няма нищо лошо в т.нар. wish list