❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 8 634
  • 354
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, знаете ли някъде където ще се проведат лекции за бъдещи мами? Разбрах, че в експото е имало, но ги изпуснах...

# 166
Аз съм от София и двете ваксини ще ми ги сложи д-р Атанасов (запазва се час през супердок и в коментар се пише каква е ваксината)

Доколкото знам може са се поръчат от всяка аптека и ЛЛ да ти ги постави. Мен ме притеснява транспортирането/съхранението и за това предпочетох на частно.
Атанасов в малчовци предполагам? Той мисля поддържа налична коклюш. Аз сложих сега на детето противогрипна

Да, същият.

# 167
Момичета, знаете ли някъде където ще се проведат лекции за бъдещи мами? Разбрах, че в експото е имало, но ги изпуснах...
Всеки понеделник от 15ч в Майчин дом като са 6 на брой лекциите. На 3.11 ще е “ Първи грижи за новороденото бебе, къпане.” и всеки следващ понеделник е различна темата.

Аз мисля да отида на 3.11. Ако ми хареса и на другите.

# 168
Здравейте ,
има Училище за родители в Болница Вита на 31.10.25г /петък/ от 13.00 часа на ет. 6, огранизират го всеки последен петък от месеца.

# 169

Всеки понеделник от 15ч в Майчин дом като са 6 на брой лекциите. На 3.11 ще е “ Първи грижи за новороденото бебе, къпане.” и всеки следващ понеделник е различна темата.

Аз мисля да отида на 3.11. Ако ми хареса и на другите.

Аз съм ходила на 3. 2 те ми бяха много интересни, тази за дишането не ми беше въобще. За кърменето беше много полезна. И аз мисля на 3ти да ходя. Реално 1 вия един час обикновено канят гости, които си представят продуктите - хип, топфер, за стволови клетки. Обикновено и мострички дават. След това към 4 обикновено почва самата лекция

# 170
Много благодаря!

# 171
А колко време продължават след това- предполагам са до около 17ч. нали?
Иначе сега гледам и на сайта на "И за Мама" също имат събития даже имат и в други градове освен София.

# 172
Лекции има постоянно и присъствени, и онлайн, има над 10 супер активни училища за родители извън тези, които са си на съответните болници. Особено последните уикенди имаше по 4-5 събития едновременно из София.
Аз съм гледала лекции на „И за мама“, „Мама знае“, „Академия за родители“, „Училище Бебе“, „Училище Ма-ма“, „Спокойна мама“ и кой знае още какво, което не се сещам в момента. Почти не остана тема, която да не съм гледала. Абонирана съм за бюлетините им и като видя нещо интересно, си го слагам в календара като напомняне.

# 173
Момичета, не мога да се спра на шишета, чета само негативи ( в темата за подготовка за бебрто )за новите партиди на philips avent newborn, че само с вакуум може да тръгва млякото, а не както при другите директно с наклон. Четох оплаквания от мами, че губят тегло бебетата и не си допиват млякото, заради това, че трудно се засмуква с този биберон на филипс. Обаче не знам сега на коя марка да се спра, за другите марки четох други кусури за размера на самата дупка на биберона. Егати с едно нещо се захванах да купувам и е цяла наука….

За лекции има буквално на всичките училища за родители и присъствени и онлайн. Доста от тях ги качват и в ютуб.
Препоръчвам всички качени клипчета в ютуб с Ася Демирева

# 174
Нямам представа… аз взех точно на филипс авент сега от изложението. Направо се притесних 😧
Взех му и един комплект на Nuk, ама той е само с 2 шишета.

# 175
И аз съм взела две шишета на Нук. Изглеждат много добре, така или иначе не вярвам особено в анти-колик системи и т.н. Но ги поръчвах онлайн и не бях забелязала, че са различни, с различен вид биберон. Така че внимавайте, ако поръчвате онлайн.

# 176
Аз взех също philips natural response комплект, мисля да взема и едно на Dr Brown’s и едно на Nukk и ще е проба грешка 😀

# 177
Аз взех AVENT Natural Response AirFree Vent колко ще му допаднат, ще разберем в движение.
Сега се сетих, че освен на комплекта Nuk, грабнах още две в движение на Canpool.
Надявам се поне някои да ми свършат работа. 😄

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 22:41 от MissBabyJane

# 178
Личният ми опит със шишета и биберон е че всичко зависи от бебето. Първото въобще не пожела нито да пие от шише, нито да смуче биберон .. та някъде около година бяхме скачени съдове 🫣 
Сега взех две на филипс(за мое успокоение че имам нещо),  просто да имам, защото дохранвах 2 3 седмици,  заради тежка жълтеница. Ако не му харесват тези шишета винаги може да купя други (като марка или размер на дупката)

# 179
Аз взех две - едно на Tommee Tippee - Advanced Anti-colic+ и Natural Response 3.0 с клапа AirFree Philips AVENT за да видя как ще е и после ще взимам други, ако се наложи. За Нук четох хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт