❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 8 595
  • 354
  •   1
Отговори
# 180
А колко време продължават след това- предполагам са до около 17ч. нали?
Иначе сега гледам и на сайта на "И за Мама" също имат събития даже имат и в други градове освен София.

2 те бяха до 6. Едната свърши много бързо - почна към 3.30 и към 4.30 свърши

# 181
  • 🌊
За шишета взех на Томи Топи, д-р Браун и Авент. Пластмасови и стъклени, изобщо да си прецени кое му харесва и като размер дали ще паднат на стерилизаторите и нагревателите. Много държах да имат допълнителни приставки, а да не е само антиколоков биберон.

# 182
https://kindermarket.bg/komplekt-shisheta-nuk-first-choice-tempe … i-neutralen-17718

Някой дали има впечатления или мнение за този комплект на нук. Намалени са

# 183
Някъде по назад в темата имаше момиче, което се оплакваше от мускулни схващания. След като при мен се зачестиха писах на АГ и това е неговото решение :
- магнерод (пия го 3х2) го замествам с  Диаспор@л 300 (2х1)
- магнезиев гел за мястото на схващанията 1 или 2 пъти на ден ( на Abopharma), като каза че ако го няма в аптеката може да предложат заместител.

# 184
Аз бях това момиче… те продължават при мен с пълна сила.
Иначе пия магнерот 2х3, но ще взема и гела, при Вас има ли ефект от него?

# 185
Аз си ходя всеки месец на лекции на "и за мама", давам мострички и други подаръци. Чета си книжки вкъщи или гледам лекции и лайм с таткото. После си го обсъждаме.

За шишетата: моя приятелка изрично ме предупреди да не купувам комплекти шишета, просто е излишно.
Аз съм фен на стъклото, така че на там клоня като съответно смятам да сменям само биберона, далеч по евтино смятам, че ще ми излезе.

# 186
С баткото ползвахме Филипс Авент и сега взех техен комплект (16€ от немския Амазон - 2 големи, 2 малки, четка и биберон).
Аз харесвам стъклото, но за мен е опасно доста бързо започват да бутат и хвърлят и не мисля, че ще ми е безопасно

# 187
Аз бях това момиче… те продължават при мен с пълна сила.
Иначе пия магнерот 2х3, но ще взема и гела, при Вас има ли ефект от него?

Още не мога да дам мнение - от вчера ми е предписан. Надявам се да помогне и на мен и на Вас.

# 188
Аз имам въпрос относно Амазон - някой пробвал ли е да си прави baby wishlist и дали се прилага отстъпка и за намалени артикули?
Загледах доста от нещата им, доста по-изгодни има от тези в България дори и на редовна цена...

# 189
  • 🌊
Аз имам въпрос относно Амазон - някой пробвал ли е да си прави baby wishlist и дали се прилага отстъпка и за намалени артикули?
Загледах доста от нещата им, доста по-изгодни има от тези в България дори и на редовна цена...
Имам такъв, отстъпката се прилага след определено изчакване от създаването на списъка.

# 190

Да и с него точно взех комплекта шишета + кош за памперси на Томи типи с 2 касети ми беше също 16-17 евро (той е за приятелка) аз ползвам на чико с обикновени торбички

# 191
Мисля, че трябва да минат 14 дни от направата на wishlist-a. Аз и без него поръчах ръчна помпа на Медела за 23 евро от немския Амазон, докато тук най-ниската цена по сайтовете беше 90лв. С dostaviam доставката е само 4лв до 1кг пратка, което е по-малко и от нашите куриерски фирми.

# 192
Благодаря много за отговорите, бяхте ми много полезни! Напълних един куп неща и ще изчакам 14 дни, и без друго още не сме избрали повечето неща финално.
Само си правих бюджет, който усещам, че ще превиша Simple Smile

Канех се да ви питам, ако ви се споделя, как сте с кафето? На мен ми е много трудно да карам само на сутрешното еспресо, понякога си позволявам и 3в1 следобед, после прекарвам вечерта в терзания дали съм увредила детето Grinning

# 193
Аз го спрях заради стяганията и пия само безкофеиново

# 194
Аз пия само сутрин, 3в1 или мляко с малко нес

Общи условия

Активация на акаунт