❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 8 856
  • 362
  •   3
Отговори
# 150
Момичета, тъкмо пристигна чувалчето за сън от angel baby. Поръчах пролетно-есенния, ориентирайки се по таблицата в сайта им, понеже вкъщи държим около 22-23 градуса, но ми се струва много тъничко за зимата.  Някоя от вас ползвала ли е? Ок ли са или да поръчам и зимно?

# 151
Момичета, тъкмо пристигна чувалчето за сън от angel baby. Поръчах пролетно-есенния, ориентирайки се по таблицата в сайта им, понеже вкъщи държим около 22-23 градуса, но ми се струва много тъничко за зимата.  Някоя от вас ползвала ли е? Ок ли са или да поръчам и зимно?
Само пролетно есенни съм ползвала с баткото и сега ще действам така. Все пак детето не е голо в чувалчето. Има боди или ромпър (както вие прецените) плюс чувалчето го обгръща отгоре и отдолу (ние се завиваме само отгоре за сравнение).

# 152

И аз съм използвала само пролетно-есенно за голямото дете. Сега за бебето все още ме съм решила какво да ползвам.

# 153
А някоя от вас ползвала ли е от чувалчетата с ръкави? Поръчах си 2 без ръкави, зимни от Olx, но чак след това разбрах за съществуването на тези с ръкави.
Апартаментът ни е много топъл, никога не пускаме отопление и се поддържа постоянна температура от около 22 градуса, като обичам да проветрявам и да държа отворено често. Та съм в чуденка добре ли ще му е на бебето.

# 154
Аз и аз влизах да се похваля с първа покупка - две ромпърчета от Лидл Grinning много ми ги хвалиха приятелки, но явно бързо се бяха разграбили, все пак се добрах до двечки размер 50-56.

# 155
А някоя от вас ползвала ли е от чувалчетата с ръкави? Поръчах си 2 без ръкави, зимни от Olx, но чак след това разбрах за съществуването на тези с ръкави.
Апартаментът ни е много топъл, никога не пускаме отопление и се поддържа постоянна температура от около 22 градуса, като обичам да проветрявам и да държа отворено често. Та съм в чуденка добре ли ще му е на бебето.
Никога не съм ползвала с ръкави. Не мисля, че е нужно

# 156
Аз и аз влизах да се похваля с първа покупка - две ромпърчета от Лидл Grinning много ми ги хвалиха приятелки, но явно бързо се бяха разграбили, все пак се добрах до двечки размер 50-56.

Може ли снимки?

# 157
На мен ми подариха едно чувалче на Tommee Tippee, което е 2,5 тог. И мисля да поръчам от angel baby още едно пролетно есенно.
Не съм сигурна дали да купувам пелени за повиване или специално чувалче за повиване. Вие как мислите?

# 158
Скрит текст:
Може ли снимки?
[/quote]

Да, извинявай, не съм вкъщи така че прилагам от брошурата.

# 159
Скрит текст:
Може ли снимки?

Да, извинявай, не съм вкъщи така че прилагам от брошурата.

[/quote]

Благодаря, много са сладки. Ще мина и аз да проверя дали има останали и в нашият Лидл.

# 160
Някоя мама сложи ли / ще слага ли ваксината против коклюш?

# 161

Аз ще си сложа - имам записан час на 3.11. Също така ще си сложа и за RSV (18.11), тъй като съм с малко дете, което ходи на градина и си ме е страх от тази болест.

# 162

Аз ще си сложа - имам записан час на 3.11. Също така ще си сложа и за RSV (18.11), тъй като съм с малко дете, което ходи на градина и си ме е страх от тази болест.

И аз съм с батко в първа група. Къде ще я слагате? Аз съм от провинцията и тук за съжаление е малко трудно.

# 163
Аз съм от София и двете ваксини ще ми ги сложи д-р Атанасов (запазва се час през супердок и в коментар се пише каква е ваксината)

Доколкото знам може са се поръчат от всяка аптека и ЛЛ да ти ги постави. Мен ме притеснява транспортирането/съхранението и за това предпочетох на частно.

# 164
Аз съм от София и двете ваксини ще ми ги сложи д-р Атанасов (запазва се час през супердок и в коментар се пише каква е ваксината)

Доколкото знам може са се поръчат от всяка аптека и ЛЛ да ти ги постави. Мен ме притеснява транспортирането/съхранението и за това предпочетох на частно.
Атанасов в малчовци предполагам? Той мисля поддържа налична коклюш. Аз сложих сега на детето противогрипна

Общи условия

Активация на акаунт