❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 9 137
  • 381
  •   4
Отговори
# 360
Мустела взех, има доста добро намаление в Озон в момента

# 361
Аз взех олио за масаж и крем против подсичане на Wooden spoon, имат промоция в сайта си в момента. За къпане и лосион съм решила да взема на немската марка LR.

# 362
С баткото ползвах само uriage и след 2год съм взимала и биодерма. Сега имаше добра промоция на биодерма в озон и взех нея. И от двете съм доволна

# 363
Аз взех мустела. В Софармаси имаше 30% намаление миналия месец. Препоръча ми го позната която е много доволна от бебешката козметика

# 364
  • Sofia
Слънчогледче, оправяй се бързо!
Благодаря за подкрепата момичета, добре че сме си ние да си помрънкаме и да се разберем❤️!
Аз козметика хич не съм купувала, явно трябва да взема нещо тази седмица. Даже нямам спомен баткото с какво го мажех, май беше с Мустела. Ще видя вие какво сте взимали. Иначе с мокри кърпи съм се запасила, понеже даваха рекламни материали по Бебемании и там подобни 😁.

# 365
Аз не мога да се спра на козметика още. От работата в аптека имам известно недоверие към повечето дермокозметики, от друга страна не искам и нещо, което се разпространява онлайн. Като цяло мисля да взимам в последния момент.
Уикенда получих куп "комплименти" колко ми е голям корема, как техните познати в 8ми месец нямали толкова голям, моя защо е така... в 28ма седмица съм, не знам защо и дали е голям, не съм качила много, но ми стана много неприятно.

# 366
За козметика се спрях на Бебо засега. Ако не понесе тогава ще търся друг вариант.
Състава е изчистен и са с доста добра оценка.
Също така смятам, че не е ок да се използва специална или медицинска козметика без да има проблем с кожата, защото по този начин може би  наистина кожата ще стане чувствителна към друг вид козметика в последствие.
Общо взето с памперсите и козметиката всичко е проба-грешка.
Аз и памперси взех на DM , тяхната марка. Ако не понесат ще взема други. На външен вид и мекота по нищо не отстъпват на Памперс. Много ся меки, тънки, имат джобче на кръста, за да не пропускат материал навън Grinning , но дали ще са нашите предстои да разберем.

# 367
  • Бургас
За памперсите на ДМ - работя като учител в детска градина и съм имала дечица както от яслата, така и от първа група с тези памперси. Ами много са добри, наистина не остъпват по нищо на Памперс. Нито веднъж не са ми пропускали докато децата са в движение или спят. Също така са доста мекички и не мисля,че ще дразнят кожата. Не съм забелязала да са зачервени децата.

# 368
Ние сме взели на памперс, пуфис и на ДМ. Надявам се на ДМ да ни допаднат, че и като цена са чудесни, а като знам какъв разход са в началото памперситез бих си го спестила максимално

# 369
Аз не мога да се спра на козметика още. От работата в аптека имам известно недоверие към повечето дермокозметики, от друга страна не искам и нещо, което се разпространява онлайн. Като цяло мисля да взимам в последния момент.
Уикенда получих куп "комплименти" колко ми е голям корема, как техните познати в 8ми месец нямали толкова голям, моя защо е така... в 28ма седмица съм, не знам защо и дали е голям, не съм качила много, но ми стана много неприятно.

Ау, тези коментари за корема са ми любими. Още преди 1 месец, една съседка ме срещна и започна да ми обяснява, как тя в този месец била с много малък корем , даже не й личало и подобни простотии. И аз й казах, ами браво на тебе, ама всяко тяло е различно. Обаче успя да ме подразни, като се почнат тези глупави сравнения...

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 12:33 от MissBabyJane

# 370
Към мамите, които са раждали имам въпрос - кога е добре да започнем да оправяме багажа за родилното да е подготвен.
Защото моя приятелка ми каза влезеш ли в 8ми месец стягай сака да е готов и малко се филмирах 😳. Разбира се, аз все още нищо не съм купувала за родилното, не съм се и интересувала какво трябва, решила бях да го оставя това за 9тия месец. Даже мислех неща като нощници за болницата, сутиен за кърмене и подобни да си ги взема от Shein, които малко по-бавно пристигат.
Сега съм 29 гс. Дефакто след 2 седмици влизам в 8ми месец.

Имам чувството някой път, че околните нарочно ни филмират и притесняват, както случая с коремите, кой колко е голям или че сме “закъсняли” за нещо. 😤

# 371
  • Бургас
Аз съм в 32+4. Вече започнах до стягам лека полека багажа или по-скоро до набелязвам какво ще ми трябва. Ще раждам секцио в 37/38г.с

# 372
Моя е готов, сега съм в 35 г.с. Но започнах да го оправям от 32 някъде.
Остана ми само комплекта за изписване да сложа, но него така или иначе таткото може да го донесе после

# 373
Хората са доста...несъобразителни. На мен обичайно ми правят коментари, че ми е малък корема, но аз този въпрос за размера на корема го обсъдих с АГ още в началото, така че игнорирам изказванията. Имаме си достатъчно други грижи и промоции за следене.😄
Имам заготовка за багажа за болницата, но мисля да го сглобя малко преди да вляза в 9ти месец, заради някакво си мое суеверие.

# 374
Аз не съм оправяла нищо за болницата, струва ми се твърде рано.

Момичета, вие какво ще взимате?

Общи условия

Активация на акаунт