❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 11 447
  • 476
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Кога мислите да перете дрешките, чаршафчетата, да сглобите кошарката и мебелите(ако имате, при нас само кошарка. Нямаме място и за повивалник)? Аз до секциото имам буквално месец и 4-5 дни, още не мога да го осъзная 🤯🤯

# 466
Моето секцио ще е около 20.01 и мисля началото на януари да сглобяваме и перем и основно да почистим къщата (че не знам след това кога ще имам време за чистенето 😄) гледах в темите за термините септември и октомври, че дори пррдните седмици стабилно се готви и замразява храна да има за мъжо и за след прибирането , та и това съм го сложила в списъка 😅

Кога мислите да перете дрешките, чаршафчетата, да сглобите кошарката и мебелите(ако имате, при нас само кошарка. Нямаме място и за повивалник)? Аз до секциото имам буквално месец и 4-5 дни, още не мога да го осъзная 🤯🤯

# 467
Моето секцио ще е около 20.01 и мисля началото на януари да сглобяваме и перем и основно да почистим къщата (че не знам след това кога ще имам време за чистенето 😄) гледах в темите за термините септември и октомври, че дори пррдните седмици стабилно се готви и замразява храна да има за мъжо и за след прибирането , та и това съм го сложила в списъка 😅

Само това с храната не мисля, че е нужно. С първото ми раждане беше по спешност, имах 10 нощувки в болницата. Повярвайте ми все пак това са мъже, не деца. Ще се нахранят, ще се изперат (та даже и мой дрехи взимаше да пере). Планувам веднага в 45 дневния да изпера всичко. Както става явно няма да му готвя и замразявам, че и тригодишния батко ще му оставя да изхранва (нямаме баби и помощ от никой)

# 468

И ние нямаме много място 😕 аз все още се чудя между легло или кошара… това е едно от последните неща които не сме взели все още.
Иначе за прането мисля, след 20-тина дни да започвам да пера всичко, вие ще ги гладите ли?

# 469
Аз вече изпрах всичко ново, което бях купила, защото кошът за пране преливаше. Та изпрах и подредих, не съм гладила, не смятам и да гладя.
Дрехите, които са ми от баткото все още са в торби и смятам да ги пера след 10.12, че там има поне за 3 перални.
Чакам си сега кошарата, чаршафите, количката и другия месец ще взема ваничка и май с това ще приключи подготовката.

# 470
  • Бургас
Аз ще гладя. А в сушилня ще ги пускате ли?

Предвид, че секциото ще е на 18 или 19 декември, началото на месеца ми се струва приемливо да започна.

Както писаха по-горе все още си мисля, че има много време, а то не е така и става все по- реално 🥲

# 471
Аз ще гладя. А в сушилня ще ги пускате ли?

Предвид, че секциото ще е на 18 или 19 декември, началото на месеца ми се струва приемливо да започна.

Както писаха по-горе все още си мисля, че има много време, а то не е така и става все по- реално 🥲

С баткото гладих всичко почти до 2 години, като всичко минаваше и през сушилня. Ползвам парогенераторна ютия и за 20 минути оправям две перални. Аз ще действам по рано понеже предното ми раждане е в 35г.с. и последната ми пералня си беше в пералнята като отидох да раждам Grinning

# 472
Аз нямам сушилня и нямаме място за нея…
Има някакъв електрически простор за който се чудих дали биха ми свършил работа на тератата примерно, ама не събрах отзиви.
Иначе за гладенето четох доста смесени мнения, някои препоръчват да се глади, други да не се започва изобщо… и аз не знам.

# 473
Дезинфекцията на дрехите с гладенето важи 24 часа, със сигурност ще гладят роднините вкъщи преди нашето прибиране след това аз ще си гладя останалите, не мисля да го правя повече от 2-3 месеца, както и стерилизирането на шишета. Около мен никой не го прави било “отживелица” по думи на приятелки, но аз като за първи път мама имам ентусиазъм 😄

# 474
Да отбележа че някой дрехи си ги гладя и сега вече е на 3г6м. Не ми харесва да са смачкани и да ходи на градина така

# 475
И в сушилня не ги пускам, освен че не гладя.
Не харесвам сушилнята, пускам само при огромнааа нужда, основно зимата, когато съм затрупана с пране, което не съхне.
И с двете си деца не съм гладила нищо, освен дрехите, които носих в родилното, а сега и тях не знам дали ще гладя.
Мразя да гладя и гладя страшно рядко, трябва да са супер намачкани дрехите, за да ги изгладя. 😂

# 476
И в сушилня не ги пускам, освен че не гладя.
Не харесвам сушилнята, пускам само при огромнааа нужда, основно зимата, когато съм затрупана с пране, което не съхне.
И с двете си деца не съм гладила нищо, освен дрехите, които носих в родилното, а сега и тях не знам дали ще гладя.
Мразя да гладя и гладя страшно рядко, трябва да са супер намачкани дрехите, за да ги изгладя. 😂
27 години не бях гладила иначе, купих си ютия преди първото дете, но ми действа добре. Пускам си сериал и за една серия изглаждам всичко или вечер (вече след раждането с чаша вино). При нас няма как без сушилня - лятото на терасата ни минават гълъби и ми съсипваха пране няколко пъти и се отказах, а зимата нямам къде да слагам сушилник и така...

Общи условия

Активация на акаунт