❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 18 635
  • 728
  •   5
Отговори
# 705
При мен краката са що годе добре, обувките леко ми стягат и не ми се нрави много носенето на чорап, но все пак не е толкова зле. НО РЪЦЕТЕ, ръцете са кошмар. Една постоянна болка в пръстите и на двете, дясната ми ръка е по-зле от лявата, нощем става като тарелка. Според АГ си е синдрома на карпалния тунел, взех си обездвижващи  шини, че не се траеше първите дни.

И мен ме болят палците на двете ръце. Четох за този синдром, поне от два месеца съм така, нищо не ме облекчава

# 706
И мен ме боли челюста, изключително е странно, но е само през ноща.
Отделно и краката и ръцете ми оттичат, стават ми само едни кецове на Конверс, в нищо друго не успявам да си набутам краката 😅
Но най неприятна е болката в слабините, явно от тежестта вече бебетата натискат някакви нерви и всяко ставане и ходене е изключително болезнено. В понеделник ми се наложи да  почакам над 2 часа за тонове, плюс пътя с колата и болката беше толкова силна че се чудех дали няма да родя преждевременно.

Аз пък от няколко дни имам ужасна болка и скованост в пръстите на едната ръка и ме боли страшно много челюстта, на някой друг случвало ли му се е ? Прочетох в интернет, че уж било нормално.

# 707
Здравейте, тези от вас, които са се регистрирали в Hipp, получавали ли са това съобщение за качване на снимка от видеозон

За съжаление има проблем с Вашата снимка. Моля, опитайте отново.

Не знам вече за кой път качвам най-различни снимки от ултразвук, от феталната морфология и все това получавам...

# 708
Здравейте, тези от вас, които са се регистрирали в Hipp, получавали ли са това съобщение за качване на снимка от видеозон

Не знам вече за кой път качвам най-различни снимки от ултразвук, от феталната морфология и все това получавам...

Да, горе-долу три седмици получавах това съобщение. Накрая си направих нова регистрация, с друг имейл и качих снимка от ехограф на бебето на която ми се вижда името.

# 709
Пробвайте с друг браузър да влезете и качите

# 710
Мисля, че е проблем ако на снимката на ехографа не се виждат имената на майката, ЕГН-то може да го замъглите.

# 711
  • Sofia
И при мен беше такова съобщение, опитах от друг мейл и се появи съобщение, че снимката е в процес на обработка. След седмица и нещо ми се обадиха и ми казаха, че не съм качила снимка. Казах им за двата мейла и за статут обработка, жената провери и намери всичко. Реших да съм нахална и казах, че снимката е на близнаци. След няколко дни получих подарък за двама 😁

# 712
При мен вчера започна да пада т.н. тапа, отделно започнах да имам и контракции, та по спешност на преглед (да не говорим за събирането на багажа) . Понеже съм все още в 35 г.с. ми казаха почивка,  спирам магнезия и започнах К0ринфар. Поне няма все още разкритие.. Надявам се да издържи седмица две.

Според вас дали има проблем ако седя, а не лежа ? Честно не ми се пише на АГ за такъв въпрос, а искам да оправя дрехите на бебето, че въобще не съм почвала 🫣

# 713
  • София
При мен вчера започна да пада т.н. тапа, отделно започнах да имам и контракции, та по спешност на преглед (да не говорим за събирането на багажа) . Понеже съм все още в 35 г.с. ми казаха почивка,  спирам магнезия и започнах К0ринфар. Поне няма все още разкритие.. Надявам се да издържи седмица две.

Според вас дали има проблем ако седя, а не лежа ? Честно не ми се пише на АГ за такъв въпрос, а искам да оправя дрехите на бебето, че въобще не съм почвала 🫣

Пишете й най-добре, тя е човекът, който може да ви даде най-правилното решение.
Аз съм със скъсена шийка от много отдавна, с контракции от 5-ти месец  и вече 4-ти месец лежа, стоенето седнала ми е забранено, освен като се храня и за мен  е логично да лежите при паднала тапа.
Стискам палци, всичко ще бъде наред!!

# 714
При мен нещата с отоците продължават, днес ще ме приемат в болницата за няколко дни на системи. Ще видим как ще се повлияят отоците и ще решаваме дата за раждане. Бях повече от сигурна, че ще бъде в 37 г.с., но според АГ (а преди седмица и според лекаря по ФМ) няма да издържа до тогава. Та наплашила съм се, всичко се случва бързо, динамично и нямам много време за психическа настройка. Надявам се да ме стабилизират и да се родят в 36 г.с. (Сега съм 33 + 5).

# 715
Кураж момичета, още малко остана! Стискам палци за вас, всичко да е наред!

# 716
Дръжте печено, момичета! Малко остана, ще се справим всички! Вярвам във вас!

# 717
Момичета, всяка микробиология ми е с бактерии. Пак съм на антибиотик. Има ли някоя  от вас с подобен проблем ? Казаха ми, че по време на раждането трябва да съм на антибиотик с абокат, а честно казано никога не са ми слагали абокат и много ме е страх...

# 718
  • Sofia
Момичета, всяка микробиология ми е с бактерии. Пак съм на антибиотик. Има ли някоя  от вас с подобен проблем ? Казаха ми, че по време на раждането трябва да съм на антибиотик с абокат, а честно казано никога не са ми слагали абокат и много ме е страх...
Аз съм с абокат и бях 5 дни на антибиотик. Няма страшно, болката при слагането е като да ти вземат кръв от вената. Само спокойно.

Слънчогледче, само спокойно и ти, на мен всички дружно професори, доктори, ме уверяват, че щом съм минала 32 седмица, всичко е наред. Гонихме 34 гс, която утре покривам. Сега е наред да стигна 35 и ако не ме предадат водите, сигурно ще ги вадят. Дяволов също искаше да ме добутат до 37, но вчера ме прегледа и каза, че били готови вече, сега следят кльощавия ми задни..дали ще устиска.
Момичета, всичко ще е наред, както казва ММ, жената не е като човека, такова нещо не можем да издържим.
LasTShaDe, по-добре лежи, дрехите на бебо няма да останат неоправени. И аз подходих небрежно, но хората около мен оправиха нещата. Важно е мътенето, да не го подценяваме.

# 719
Аз започвам с дрехите другата седмица. Нямам никой около мен та си ме чакат. Мисля за 2-3 дена ще съм готова (от опит с баткото) искам всичко да е готово преди той да спре градина на 19.12 и преди да влезна в 35г.с.

Общи условия

Активация на акаунт