🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 317
  • 598
  •   1
Отговори
# 510
Използваше и женския си чар да омайва мъжете. В коалицията винаги стоеше на заден фон, но тя дърпаше конците дори на приятелката си Бистра. Която пък постоянно излизаше на игри, докато Мая се пази до края на сезона. Малко е трудно да се обясни всичко в един коментар, защото целият сюжет в тяхното племе, се въртеше около това.  
Ще съм благодарен и да ми бъде обяснено за Мая в другото риалити.

От каквото помня: беше в тежка коалиция с няколко човека, не й пука за никой, който не е в нейната групичка, помня че беше по-скоро груба с аутсайдерите. Готова е на всичко тя и нейните хора да стигнат напред. Не помня подробности и дтратегически ходове. Най-добрия й ход беше, че се огради с лековерни популисти, които бяха готови да я пазят на всяка цена.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 16:44 от Greatness

# 511
Мая въртеше всички на малкия си пръст, дотолкова, че я пазиха до последно. Няма какво да кажа повече. Grinning

# 512
Успяваше да очарова мъжете Мая. Сластни погледни, докосвания, переше им гащите...Не на всички, разбира се. Само на тези, от които имаше полза. Едни такива женски номера, които на мен ми бяха смешни, но при тях действаха. И никой за нищо не я закачаше. Заяви, че няма да ходи на битки. И не ходи. За това използваше Бистра, която някак успя да убеди, че и е като дъщеря, и която се скъса от битки.

# 513

И аз имам въпрос към гледалите чужди сезони.
Просто ми стана интересно, защото се сетих за Мирелка, милата девойка, която изобщо не беше за този формат.
За мен тя и Владо Николов държат “Златната малинка“ на епизода, а защо не и на формата, поделят си я.
Вярвам ѝ на сълзите и на разкаянието, относно вота си за Тино. Напълно искрена беше. Спомена, че не издържа вече и иска да си тръгне /разбира се, не го вярвам - че ще се случи, но в онзи момент си беше искрена/.
Та, ако реши да си тръгне, как се процедира?

Гледал съм сезон, в който участник решава да си тръгне от масата (във втори епизод). Беше една ясновидка, точно преди да си разкрие вота, посочи 4-ма на масата , че са предатели (беше познала поне 2-ма от тях). След което каза, че иска да напусне стаята, стана и си тръгна. Останалите бяха в шок и не разбираха от масата ли само си тръгва или от цялата игра. Но тя си напусна директно играта.

А за равен брой гласове, не мога да си представя, че продукцията не е помислила предварително какво да прави в такава ситуация. Има много голяма вероятност все пак нещо такова да се случи.

# 514
Благодаря много, ама нищо такова не виждам аз у Мая тук. Няма и мъже за прелъстяване. Ако очаква Бачорски да я закара до финала - може, ама това не е нейна заслуга, че той я избра.

# 515
Ама вие сте забравили най-важното за Мая. Че предаде Миро, с който до последно играеше в коалиция. Подведе го, че ако нарочно загуби играта за да спечели  Бистра, тя ще си тръгне. И не го направи, жертва Миро за да си остане тя в играта с Бистричка. После я попиляха. С една дума в ОСГ Мая го игра предател.

# 516
Епизода беше интересен снощи, но Балканският дребен хитрец Бачо пак беше център, а образи като Петканов, Венци, Даяна, Мирела са абсолютно излишни, аз не чух абсолютно нищо градивно от тях или поне да се напънат да мислят, просто следват Баче без дори да се замислят ама как така той се нахвърли така сигурно на предателите Георги и Невена ако не знаеше, че наистина са такива.
Лампата на всеки разумно мислещ човек щеше да светне веднага или поне да се усъмни и да го следи по от близо. Те верни като овце на Дребният хитрец със самочувствие на гений. Надявам се на най-накрая да почнат да я играят тази игра бе, защо са влезли изобщо там.

# 517
Мая е много добра за ролята на предател,защото е ненабиваща се на очи.Винаги е сред хората да слухти и научава накъде върви вота,но те просто не я забелязват. Ще каже 1-2 реплики и толкова.
Точно това е да си перфектен предател,затова не разбирам как може Бачорски със съвсем противоположна стратегия да минава между капките,след като толкова открито и директно наговаря хората срещу кого да гласуват. Тоолкова натискаше за Неве,толкова много хора омая и нито един не каза: Чакай малко, защо Бачо толкова много искаше да изгоним предателката Неве?Дали не е знаел,че тя е такава и му пречи?!
Helllooo??!

На всеки човек с 3 мозъчни клетки ще му стане ясно,че водите около него са мътни.
Всъщност знам защо все още минава между капките - клакьорите му дори за момент не си помислят,че може Бачо да ги изиграва.

При безупречен кастинг и без шуробаджинащини и уговорки,Бачорски и с тази открита игра няма НИКАКЪВ шанс. Zero. Ей това ме е яд.

Също така съм сигурна,че Мая и Бачо са имали разговор преди снимките (това е и теорията на Неделчо от Надкаст). Мая въобще не беше изненадана кой е предателя и го изигра много аматьорски.

Много ми харесват Оля и Анна-Мария,защото те поне размишляват и играят играта.Няма значение,че са в грешната посока.
Не стоят декорчета,които си чакат реда като Мирела, Коджабашев (страшно разочарование е той), Даяна.

# 518
  • До морето
Благодаря много, ама нищо такова не виждам аз у Мая тук. Няма и мъже за прелъстяване. Ако очаква Бачорски да я закара до финала - може, ама това не е нейна заслуга, че той я избра.

Точно това прави най - добре тя, никой не я забелязва, но всички я харесват. Досега не съм чула дори името й да се спомене. Перфектна е. Големи очаквания имам за нея аз.  Ако някой може да врътне Бъчо, това е тя.

# 519
  • София
В ОСГ Мая така извъртя нещата, че прецака и тази, която уж пазеше - Бистра. Тук ролята ще й пасне като ръкавица, стига Бачорски да не я изпързаля или да се окаже наистина емоционален, нещо което много ме съмнява. Мая е типичен телец в роля.

# 520
Най после ледът започва да се пропуква. Не съм убеден обаче че до следващия епизод няма отново да задуха севернякът и замрази плахо покълналите мисли в главите на тримата на които симпатизирам най-много -Глория, Ева и Владо. Оля и Ана-Мария са като булдози - без никаква мисъл но с много нестървение и самоувереност захапали жертвата. Особено втората- такава тирада от псевдоаргументи, демагогия, жлъч. Те превърнаха дискусията в дуел, принуждавайки останалите също да търсят най-лесната жертва вместо предателите.
И чак сега у някои започва да проблясква елементарната логика - щом предателите не се издават явно, значи добре играят ролята си, а кои са най-способни, най-известни от визитките с които са влезли? Отговорът е лесен - двамата актуални предатели. И двамата са ми крайно антипатичните  и много ми се ще счупването да е свързано с техния общ провал.  Мая дори  в синхрона не може да е искрена - искала да бъде праведна, приела само щото бил Бачора. Как пък не, ще повярвам, само в някоя огледална вселена тя би отказала тази роля пък дошла тя и от Сатаната

# 521
И на мен ми хареса снощния епизод, най - накрая имаше повече синхрони и с други участници, и най-важното, че споделиха мнение кой според тях е предател.
На нас ни е лесно, защото знаем кои са Предателите, но когато си в къщата може да тълкуваш нечий жест или дума погрешно. Затова браво на Оля, Ана Мария, че разсъждават, нищо че е в грешна посока. По-нататък може "да прогледнат".

Мая си играе перфектно, не се набива на очи, така беше в началото и в Островът. Успява да се коалира с правилните хора и да постигне каквото е решила. Ролята на предател ѝ пасва идеално.

Коджабашев. Не го съдете, че е различен от Островът. Там той влезе с коалиция, беше силен в игрите, което му помогна да стигне напред. Тук, влезе по-късно от останалите и е нужно време да ги опознае и да се ориентира. Засега според мен е правилна и неговата стратегия, да не се набива на очи. Но пък забелязвам как се присламчва към една или друга група и събира информация . Очаквам да се разгърне.

Бачорски не агитира явно за това кого да изгонят. Той пуска мухата на който може да клъвне и се отдръпва като оставя събеседникът му да си мисли, че идеята на Бачорски е негова. После вече започва да потупва по рамото "досетелият се" и да му приглася. Много хитра тактика. Обаче Бачорски започна да се уморява.

Сезонът става все по-интересен.

# 522
E,кога ще се разгръща Коджабашев?
То предването почти свърши,вече минахме половината. На 8-ми епизод сме.
Според мен само слухти и гласува със стадото. Безполезен и безинтересен също като Даяна и Мирела.

Не мисля,че Мая ще врътне Бачорски. Според мен двамата се се спазарили да ходят на финал,ръка за ръка и да делят парите.

На Бачорски много го издразни,че другите двамата Предатели не са от неговата групичка и затова побърза да ги разкара,за да направят място на неговите хора. Избира си Мая и ще си я пази,защото точно това му е целта - финал,но само с неговите хора.

# 523
  • София
Браво от мен на Оля, Глория и Ана Мария. Разгеле, някой да седне да мисли - и за доводи на масата, и за щитовете, браво.

Мая освен че врътна най-близките си в Острова и някак шантаво си тръгна накрая, някой спомня ли си? Нещо там счупи формата с нейното тръгване - май отказа да играе игра, в която трябваше да участва ли, какво беше - и правиха някакви врътки с игрите.
Та може и около нея да се завърти счупването другата седмица. Абсурд да е заради равни гласове, нищо необичайно няма в това и вероятно е измислено какво се прави.

# 524
Оо да. Вярно! С това самоволно напускане всъщност прецака Бистра. Изобщо прецака всички Joy

Общи условия

Активация на акаунт