🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 331
  • 598
  •   1
Отговори
# 480
  • Другата България
Joy
Много криндж звучи тази хипотеза, дори и за кептън Планет.
Не го вярвам.

# 481
Тино толкова се пазеше от убийство, а накрая беше най-застрашения, но на Кръгла маса Simple Smile И той, и Антон, няма да липсват на играта. Личеше си, че не им се тръгва и им се играе, но не допринасяха с кой знае какво. Някак и двамата се оказаха на грешното място, с грешните хора... И най-вече с Владо Joy

Но, да, Бачорски може да е благодарен на Жорката, че се възпротиви за убийството му, така си осигури страхотен параван. И е нормално останалите да го подозират, той си играе в услуга на Предателите. За щастие или не, вече започна да се усеща за тази си роля, интересно дали подозира Бачо или някой друг.

Мая е добър избор за Предател, ролята й пасна като ръкавица.

Ясно се оформиха два лагера - един по-скоро мъжки и един предимно женски. Не е случайно, че Бачорски се е насочил към две от лидерките на опозицията, а при невъзможност за тях заради щитове - към подгласничките. Не ми се вярва да рискуват с Оля, най-вероятно Даяна ще бъде убита.

Чудя се какво ли ще бъде това "счупване на играта" и умирам от любопитство и нетърпение за вторник!

# 482
И аз имам въпрос към гледалите чужди сезони.
Просто ми стана интересно, защото се сетих за Мирелка, милата девойка, която изобщо не беше за този формат.
За мен тя и Владо Николов държат “Златната малинка“ на епизода, а защо не и на формата, поделят си я.
Вярвам ѝ на сълзите и на разкаянието, относно вота си за Тино. Напълно искрена беше. Спомена, че не издържа вече и иска да си тръгне /разбира се, не го вярвам - че ще се случи, но в онзи момент си беше искрена/.
Та, ако реши да си тръгне, как се процедира?

Гледал съм сезон, в който участник решава да си тръгне от масата (във втори епизод). Беше една ясновидка, точно преди да си разкрие вота, посочи 4-ма на масата , че са предатели (беше познала поне 2-ма от тях). След което каза, че иска да напусне стаята, стана и си тръгна. Останалите бяха в шок и не разбираха от масата ли само си тръгва или от цялата игра. Но тя си напусна директно играта.

А за равен брой гласове, не мога да си представя, че продукцията не е помислила предварително какво да прави в такава ситуация. Има много голяма вероятност все пак нещо такова да се случи.

# 483
Защо толкова мразите Владо Николов? Ок, не показва разбиране на играта, но не е само той. Но всички се късате да го плювате, да го гонели, да го махали. И като го махнат, какво?

# 484
Не ме дразни присъствието на такива като Владо, Мирела..защото с тях е по-интересно. И такива трябва да има. Те са наивни добряци..емоционални, вярват си в своя морален кодекс и виждат света в черно-бяло.  Забавни са ми и симпатични.
Аз се чудя защо Коджабашев е толкова безличен засега. Чака на Мая ли да го води...не знам, но ми е странен. Все едно не е той когото познаваме от гривните.

# 485
Няма да липсват, но ми стана жал за момчето. Наистина. Не разбирам с каква причина му се нахвърлиха толкова, като кучета са, един да каже нещо и всички са в тази посока. Никакво лично мнение не се откроява.

# 486
Честно казано, очаквах, че Бачорски ще избере някой по-интересен играч за Предател. Мая ми е изключително безлична, безинтересна и честно казано, струва ми се, че е глуповата. Не съм я гледала в други риалити предавания, за пръв път я виждам, но не ми прави особено впечатление.

Аз лично съм от хората, които досега харесваха играта на Бачорски. Симпатизирам му, пък дори на моменти да преекспонира. Във вчерашния епизод се видя, че започва да му идва вповече и ми е любопитно как ще продължи занапред.

Относно промото за следващата седмица, според мен ще се окаже някаква голяма глупост и няма да има нищо кой знае колко вълнуващо.

Досега гледах с голям ентусиазъм, но след избора на Мая не съм особено нетърпелива за следващия епизод.

# 487
  • Другата България
Blush
И защитниците /пряснорегистрирани/ на Владо като самия него.
За каква “омраза“ изобщо може да става въпрос, това е ТВ формат, коментираме като зрители това, което виждаме  само и единствено що се отнася до участието на тези хора в него.
Които, след като са се съгласили да го направят /да участват/, следва да са наясно, че няма как да прочетат само суперлативи за себе си.
Като го махнат, тоест “убият“ примерно, нищо.
Както с всички останали.
Не вярвам някой да очаква, че е имало заря на площада във Видин по повода.

И аз имам въпрос към гледалите чужди сезони.
Просто ми стана интересно, защото се сетих за Мирелка, милата девойка, която изобщо не беше за този формат.
За мен тя и Владо Николов държат “Златната малинка“ на епизода, а защо не и на формата, поделят си я.
Вярвам ѝ на сълзите и на разкаянието, относно вота си за Тино. Напълно искрена беше. Спомена, че не издържа вече и иска да си тръгне /разбира се, не го вярвам - че ще се случи, но в онзи момент си беше искрена/.
Та, ако реши да си тръгне, как се процедира?

Гледал съм сезон, в който участник решава да си тръгне от масата (във втори епизод). Беше една ясновидка, точно преди да си разкрие вота, посочи 4-ма на масата , че са предатели (беше познала поне 2-ма от тях). След което каза, че иска да напусне стаята, стана и си тръгна. Останалите бяха в шок и не разбираха от масата ли само си тръгва или от цялата игра. Но тя си напусна директно играта.

А за равен брой гласове, не мога да си представя, че продукцията не е помислила предварително какво да прави в такава ситуация. Има много голяма вероятност все пак нещо такова да се случи.
Ясно, благодаря.
Значи и за това е помислено.

# 488
Защо толкова мразите Владо Николов? Ок, не показва разбиране на играта, но не е само той. Но всички се късате да го плювате, да го гонели, да го махали. И като го махнат, какво?

Как преценихте, че го мразим? Просто не го намираме за добър играч в играта и че я "чупи".  Отборната игра, мъжкото, достойнството....все неща, които предизвикват леко присвиване на моя стомах.

Относно прецедента - промото наистина навява мисли в посока равен брой гласове, но пък какво балканско има в това?

# 489
Аз не мразя Владо Николов. Не понасям популисти, но при него ми е много забавно как едновременно играе за предателите и е супер ловец на предатели, без изобщо да осъзнава къде се намира. С тези проблясъци, че предателят е в неговата група, дава надежди. Трябва му един праведен да го хване под ръка и да му насочи мислите в тази посока. Ако Владо се отърси от сляпата си вяра в Бачорски, може да го разкрие.

# 490
А имало ли е случай Предател да се откаже да продължи ролята си?
Не виждам как това би счупило играта, защото просто ще прелъстят някого на негово място... Но пък от друга страна той и Праведен не може да стане, защото ще знае бившия си съотборник и ще трябва да напусне предаването.

# 491
Аз може би малко глупав въпрос ще задам, но понеже го гледам по диагонал предаването. Не разбрах защо Бачорски още от началото е предател, а други бяха и сега ги няма и сега е Мая.
Просто изтървах доста епизоди, сега чета темата, за да схвана смисъла на играта, но това ми убягна. До момента всички други предатели, освен Бачорски са били разкрити ли?

# 492
Може би това пълно равенство, ще бъде последвано от някакъв лют скандал между двата лагера и това е балканския елемент, въпреки че това пак ми звучи доста mid след като твърдението беше, че този момент ще "счупи играта". Но аз от самото начало съм в лагера, който мисли, че този момент силно се преекспонира като уникалност.

# 493
  • София
А имало ли е случай Предател да се откаже да продължи ролята си?
Не виждам как това би счупило играта, защото просто ще прелъстят някого на негово място... Но пък от друга страна той и Праведен не може да стане, защото ще знае бившия си съотборник и ще трябва да напусне предаването.

Не знам дали е имало отказал се, но и да има със сигурност си тръгва.

# 494
  • Другата България
Може би това пълно равенство, ще бъде последвано от някакъв лют скандал между двата лагера и това е балканския елемент, въпреки че това пак ми звучи доста mid след като твърдението беше, че този момент ще "счупи играта". Но аз самото начало съм в лагера, който мисли, че този момент силно се преекспонира като уникалност.
Зависи кои ще са “номинираните“, то може и лагерите да са повече от два.
Аз не преброих всъщност колко участника останаха?

Общи условия

Активация на акаунт