🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 275
  • 598
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Майчето добре се справя за сега, направи ми впечатление, че не слуша много какво й казват, прави каквото си иска Wink Би могла да врътне и бачо ви, няма скрупули, това е игра.
Иначе добре разсейва противника с мяу-мяу, майсторка е, от Острова съм я запомнила. Това, че ходи без сутиен също помага Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
Обаче в кадрите отблизо много и е зле кожата.

# 527
Харесвам избора на Мая за предател. Направи ми обаче силно впечатление думите " мисля да продължаваме да играем комбинативно, както досега". Даже си го върнах преди малко да го чуя пак.
И според мен са били в някаква негласна коалиция с Бачорски, който все повече започва да ми харесва как играе играта(не съм жена му , спокойно 😅😅)

Учудвам се на кръглата маса как гласовете се въртяха само около Капитан Планета и Тино, единствено Глория гласува за Мирела (все едно нямаше други заподозрени,егати)

Не ми хареса отношението на Глория към Мирела- уж всичко точно, ама разбирам те и после на синхрон срещу нея коментари. Дори намирам вота срещу Мирелка за показен, ама тя нали е душичка и не се усети. А колебанията за 4те хиляди и после как била уж над нещата. Като я видях тази игра, си казах че може би единствено Петканов би се изкушил за парите за лична облага - ама лика прилика са си с Глория...

Много са ми смешни като ходят да си казват един на друг -"довечера ще гласувам за тебе, " ама еди кой си има щит, а сега обаденият (като в детската градина, за тези които помнят 😁)

Майчето добре се справя за сега, направи ми впечатление, че не слуша много какво й казват, прави каквото си иска Wink Би могла да врътне и бачо ви, няма скрупули, това е игра.
Иначе добре разсейва противника с мяу-мяу, майсторка е, от Острова съм я запомнила. Това, че ходи без сутиен също помага Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 21:08 от Vesper Lynd

# 528
  • София
Най-сетне мога да пиша. Изчетох всичко, което сте писали 😊. На всички ни хареса този епизод. Защо ли?
Е, това беше първият епизод от доста време насам, в който Бачорски не беше режисьор 😂… Нещата не вървят по неговия сценарий - опита се да намали щетите, да помогне на Владо, като междувременно му падна гарда и му личеше / ако има кой да го анализира 😉/.
Колкото до ума и стратегическите разсъждения на АМ, не съм съгласна с повечето. Да, тя е по-запозната от половината цивилки, но според мен е гледала има-няма един, два сезона и като човек, който знае малко, си мисли, че знае всичко. От това, което е гледала си прави генерални изводи и върви като кон с капаци / напр. Има 4,5 предатели, Владо е против щитовете, значи е предател. Не я бива да разчита хората, за разлика от Б. С тази яростна атака срещу Владо направо си изписа мишена и за убийство, и за новата маса / да беше си стояла при пеперудите и да си ги пуска 😉/.

Колкото до счупването, мисля, че Бачорски ще иска да напусне театрално, ще се разкае публично, ще се разплаче…. Но може и да греша 😉
…………..
( Дали някога през целия му живот е срещал уважаван човек да му има такова безрезервно доверие? 🤔)

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 21:00 от almadji

# 529
Мая го изплаши Бачорски, зачуди се какъв таралеж си е сложил в гащите Grinning

Рискова е и според мен, но не съм я гледала никъде, само на база това предаване го мисля.
Има голям потенциал да се разберат и ще е забавно, ама да видим - това 'счупване' на играта ми е повратен момент май май

# 530
От това предаване нищо не се вижда от Мая. Мая е перде, коварно и подмолно.  Лисица, която иска тя да налага правилата. Затова синхронът как щяла да откаже да е предател ми е необясним.  Сигурно нещо като застраховка в аванс да не я съдим много строго като се развихри да коли и беси, включително Бачорски. Хаха...фантазирам си, но не съвсем без основание.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 21:33 от pandorina

# 531
  • Stockholm
Личи си отвсякъде, че Бачо харесва Мая като жена, тя и без това е като нетунингованата братовчедка на Анатаска и Данка Joy Както и да е, мек и нежен е в ръчичките ѝ. Бързо се съгласява и се прави, че не забелязва твърдостта на позициите ѝ. Буквално оглупява в присъствието ѝ. И дотук. Ако тя не може да се възползва от силата си, която неминуемо усеща, ще прецака предимството си да го отстреля навреме, и ще я отнесе пързалката, както предходните предатели.
Прецедентът няма да е нещо голямо. Любимият ми сценарий Владо - Предател да се разкисне и да изтипоса всички предатели на масата, вероятно няма да се случи Joy Но вероятността Бачо да го прелъсти, си е все още реална.
Много са ми смешни всички колко са параноясали. Още умирам от смях като си спомня физиономията на Владо, когато казва, че ЗНАЕ кои са предателите Joy А също и Ана- Мария, която е на 200 процента сигурна в трите невинни цивилки. Незабравима Глория с нейния заподозрян Магьосник. Или пък Оля, абсолютно нетърпяща възражения  Joy Искрено се забавлявам с глупостта на хората. Казвам глупост, защото само глупаците могат да тръбят, че са на 100 процента сигурни, както и параноидните шизофреници де Joy

# 532
  • софия
Не знам как се завъртя това очакване за балкански прецедент.
Това дойде от интервю на Карамазов в което той си разсъждава нещо си. Каза, че в 8 епизод са счупили играта и са се намесили собствениците с решениу. После той цяла вечер се чудил "как стигнахме дотук? Как счупихме играта?".  И решил че това е така, тъй като чужденците не били запознати с "балканската личност" и затова нямало как да предвидят  подобен развой.
Извинявам се че пак преразказвам, всички го знаете, но мисълта ми е, че това са си размишления и определения, които даде водещия Владо като някакво негово мнение.
(най-вероятно целия екип са го обсъждали и го мислят и все пак..... субективно мнение на човек е това определение за събитията.)
Аз го разбрах, че цялостната игра в този сезон, (първи на балканите) в крайна сметка е  довела до прецедент, който чупи играта.
Не съм сигурна че беше с негативен акцент. По-скоро любопитен.

Пп. Бачорски си пожела Мая за партньор на конклава още първи или втори епизод.
Бори се за нея като тигър  Grinning

# 533
  • Stockholm
Да, и когато я спечели за Предател с цената всичко, капна уморен Joy

# 534
Сега изгледах 7 епизод.
Още един мой фаворит изгърмя. Венци ми бе също фаворит и Ева също. Венци ме разочарова. Ако приемем, че изпорти Тино за щита го е направил, защото го чувства като конкуренция разбирам. Обаче Венци не мисли в дълбочина - изпортвайки Тино, че има щит, то ти самия ставаш мишена за убийство, защото предателите има голяма вероятност да разберат за щита на Тино и много ясно, че няма да си гърмят патрона с него. Другото, което ме подразни във Венци - на стъпалата казва на Тино, че е ОК с това, ако той вземе щит и няма проблем, а после го обвинява, че не бил играл до последното стъпало за отбора. Тъпо е това! След тези действия на Венци той категорично отпада, като мой фаворит. Остава Ева.

Мая явно си бе изпрала сутиените. Като се появи пред Бачорски и се сетих за Кафе на зърна.
И каквооо му каза - "Да продължим да играем комбинативно, както досега."

Много забавно ми беше, когато Оля седнала до Бачорски дуднеше как трябва да се вземе главата на Владо. Лошо му стана чак и му идваше да й , но си затрая.

Бачорски - е голямо театралничене му удари с хвалебствията по Владо. Чак загорча от сладост. 

Който има щит е щитовиден. Браво, Анна-Мария! Joy

Лаф на епизода: "Тино ме поглежда супер сериозно и очите му, които са така прикрито спокойни, започват да играят, като фарове без ясен електрически поток."  – Венци за Тино по време на мисията

Щитове спечелиха Мирела, Тино /вече го няма/, Йордан, Анна-Мария и Оля. Сега остана предателите да убият Оля, или Мирела. Но ще има греда.

Чак Карамазов се ядоса, че Тино падна жертва. Много си личеше.

Тотал:
64100 лв.

Според вас, защо Мая ще получи писмо?

# 535
Мая е интригантка, по спомени от Острова. Подвираше се на хората да я пазят. НО разликата между Трейтърс и Острова е, че тук социалната игра няма тежест, а да смяташ, че един предател ще те пази само защото си му от "отбора" е глупост. Дано да се усети. Обаче как ще играе социално след като е от отбор, който е низвергнат, а именно - праведните са на лов за предатели, а Бачорски е предател на предателите? Ако тръгне да му се доверява, ще зъвърши точно като Неве. Да видим.

# 536
Наистина ли се чудите какво е счупило играта или просто си разсъждавате на глас ?
В спойлерната тема имаше доста добра клюка, ще е гот да се окаже вярно. Не е свързано с подлост или бой.
На Бачо как може да му е толкова слаб ангела, много ми е забавно. Наистина ли Мая е без корекции на лицето, безформено някак и без мимика й е...

# 537
  • Stockholm
Наистина ли се чудите какво е счупило играта или просто си разсъждавате на глас ?
В спойлерната тема имаше доста добра клюка, ще е гот да се окаже вярно. Не е свързано с подлост или бой.
На Бачо как може да му е толкова слаб ангела, много ми е забавно. Наистина ли Мая е без корекции на лицето, безформено някак и без мимика й е...

Ааа, не съм казала, че е без корекции, но не са толкова фрапантни като тези на близкото на Бачо обкръжение.
За счупването- сценариите, които се родиха тук в темата, правят реалното "счупване" съвсем незначително Joy

# 538

Ааа, не съм казала, че е без корекции, но не са толкова фрапантни като тези на близкото на Бачо обкръжение.
За счупването- сценариите, които се родиха тук в темата, правят реалното "счупване" съвсем незначително Joy

Значи пак преувеличават. Еми жалко, очаквах гръм и трясък, а то май ще се окаже буря в чаша вода.

# 539
Дали не гласуват за предател и след това някой да каже аз искам да изляза вместо него, той е достоен (примерно Владо) и аз предрочитам да остане в играта

Общи условия

Активация на акаунт