Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 770
  • 666
  •   2
Отговори
# 540
  • shumen
Барбалена,моето е едно и в пубертет и вкъщи ли е съм същата.За него тихи игри не съществуват.
Тони,ех,съчувствам Ви.Дано все пак намерите начин и да спасите зъбчето.

# 541
Рейна,найстина ли 41гр температура? За колко годишно дете става въпрос? Бяхте ли на лекар,ако не най-добре да отидете, да му преслушат гърдичките.
Да, наистина 41°. На 5 годинки. Ще го заведа ако вдига след 3-ти ден температура, но сега кашля по-малко, спа добре и е с 37,8-9° в момента. Носа е яко запушен, гърлото е ок.
Ще направя сок от лук и мед и имам едни хомеопатични, няма да навредят.
Аз имам питане. Кои са тези спейчета от ДМ?
Първият го ползвам редовно, по-евтин е, но и от двата съм много доволна. Нямат привикващ ефект.
С температурата май наистина свикнах.
Тони опитала си, за момента няма какво да направиш повече. Изчакай да мине време и може да поговорите с някой психолог.

# 542
  • София
А това в България има ли го? Гледам в приложението ама нещо не ги намирам.

# 543
Погледнах сега и аз. Имат много продукти на Mivolis, но точно този спрей го няма. Много странно.

# 544
Сигурно защото ще срине фарма индустрията 🤣 Спрейчето е хипертоничен разтвор, доколкото разбирам, така ли?
Тук има 6361527 вида такива на 15х по висока цена. 🙄

# 545
Опита ми тази сутрин да пръсна Флуиал  са неуспешни, на инхакация също.
Гъгне нещо от вчера и направихме две инхалации с физиологичен разтвор следобяд.
Преди градина сега с триста уговорки и тръшкане и ревове склони, върнахме се от колата да диша физиологичен 5 минути. Пуснах го на днес, не е боледувал от два месеца и не ми се мисли пак и отново двамата вкъщи е ужас.

Другият утре ще му мият ушите, че събира много кал.

# 546
  • София
С какво диша физиологичен? Имате безкабелен инхалатор ли?

# 547
Сигурно защото ще срине фарма индустрията 🤣 Спрейчето е хипертоничен разтвор, доколкото разбирам, така ли?
Тук има 6361527 вида такива на 15х по висока цена. 🙄
Първо трябваше да погледна какво е хипертоничен разтвор. Да, явно е такъв. Аз съм го пробвала също и ми е помагал. Цената наистина е добра, сигурно съм използвала поне литър от него досега 😀

# 548
С какво диша физиологичен? Имате безкабелен инхалатор ли?

Ааа, не  безкабелно оставихме колата да работи, че последно това беше условието и се върнахме у нас в преддверието да подиша.

Което ме посети, че може да поровя в тему за някакво приспособление за ползване из път.

# 549
  • София
Питам, защото скоро гледах нещо като голяма разфасовка на физиологичен разтвор с маска на него. И май се инхалираше ама не мога да кажа със сигурност

# 550
Ние имаме инхалатор Агу и е на батерии

# 551
Скрит текст:

Сигурно това си гледала I.R. Не съм го пробавала.
Аз съм сравнително доволна от разтвора изоиал. Последно добре му повлия, нищо че пак е за АБ капки. 😢

# 552
  • София
Да, същото го видях и аз. Не съм го пробвала обаче.
Antilop_9723 И такова имам, но не съм доволна

# 553
  • shumen
Как са болните?
Да,и аз го видях това.Но никога не съм го пробвала.

# 554
Моите уж са вече добре. Има една остатъчна кашлица от време на време и леко запушен нос.

Общи условия

Активация на акаунт