🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 159
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 095
Тихомир като излезе от този водевил, ще си вади ограничителна заповед май!
Не разбрах скандала между двете клявки, че пиша и блея, коя е права в случая?

# 1 096
  • София /Абсурдистан
Хахаа Киара как отмъква Красьо от Шерминатора, неотразимата.

# 1 097
Ох, Краси, Красимиръ дърт козел на бизнеса на баща му,(който не го грижа за сина му)  в Америка разчита.

# 1 098
На ШерминЪ почнаха да ѝ избиват нервите вече

# 1 099
  • В Града на липите
Красимир е голяма клюкарка. Много обича да се оплаква и да търси съчувствие. Жив да го ожали човек.

# 1 100
Шермин си е тая дето провокира и се заяжда, както и предполагах...🤢 и отвратително писка, адски непоносимо за слушане!
Мега тежката селянка, няма никакви граници вече, толкова противна жена наистина няма!
Много ясно че ще и писне на Дениз!

А Шерминка...по-бързо да отпада, че ще полудее съвсем! 😢

# 1 101
Дниез към онова: ''  Мангал гнусен мръсен долен. Аз мога да се гремирам, следователно заслужавам да имам място за което. Ходи си в шибаната долна махала" И щях да я поздравя ако си беше извикала миналото аз.

# 1 102
Шермин ми продъни ушите Cry
Да си запише час за психолог през НЗОК…

# 1 103
Двата овена почнаха да си блъскат рогата.

# 1 104
“Това можеше да съм аз.” - Краси 😂

# 1 105
Дениз искала да се гримира, Шермин иска да се къпе. Само според мен ли е нормално да те оставят на мира докато се къпеш?!

Аз Дениз не я харесвам. И колкото и да не харесвам Шермин, правилно я прецени вчера - Дениз се опитва да си изчисти имиджа, ама мис 100те манекенки, мис онзи фенс, мис плеймейт ли какво беше… нека наистина не се прави на дама - не е такава.

Шермин от друга страна също каза най-дамското нещо “Ти коя си, ма?!” 😂

# 1 106
Кифли и проблем с шпакловката. Да ги ожалиш.
Но иначе Дениз май беше права, ако съм разбрала правилно за какво стана скандалът.
Оная примадона иска всички да се съобразяват с нея. Че и чиниите ѝ мият. И с дрехи и обувки разхвърляни из цялата къща.

# 1 107
Дениз искала да се гримира, Шермин иска да се къпе. Само според мен ли е нормално да те оставят на мира докато се къпеш?!

Аз Дениз не я харесвам. И колкото и да не харесвам Шермин, правилно я прецени вчера - Дениз се опитва да си изчисти имиджа, ама мис 100те манекенки, мис онзи фенс, мис плеймейт ли какво беше… нека наистина не се прави на дама - не е такава.

Шермин от друга страна също каза най-дамското нещо “Ти коя си, ма?!” 😂
Аз понеже съм живяла със Сарми подобно за малко във Франция. Допускаш ли, че ти можеш да се гримираш веднъж за пет минути, а ТО се къпе по 4 пъти на ден по 2 часа?

# 1 108
Елегантната, извисена ШерминЪ, говореща на ма 🤣

# 1 109
  • София
Разхвърчаха ли се пирги? Joy Отвратителен фалцет извади Шерминарора.
Но и Дениз ми е много дразнеща.

Общи условия

Активация на акаунт