🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 154
  • 2 009
  •   3
Отговори
# 1 110
  • В Града на липите
Шермин ми продъни ушите Cry
Да си запише час за психолог през НЗОК…
През НЗОК не става, защото тя едва преди малко чу от Хени, че се плащало данъци и осигуровки.

Сега ако и Габа се намеси в тоя панаир, да викат лекар с усмирителни ризи Grinning

# 1 111
Почнаха да си вадят кирливите ризи коврите

# 1 112
  • Пловдив
Много е зле Шерминката, пролича й как прилича на циганка, но ми хареса как Дениз й лази по нервите. В крайна сметка никой не е длъжен да се съобрази с нея. Но тя Шермин си е много зле, реагира първосигнално, никак мъдро, оставя се да я извади от равновесие. Дениз каквато и да е реагира доста спокойно.

# 1 113
Двата овена почнаха да си блъскат рогата.
Овен и Лъвица 😏

# 1 114
Дениз искала да се гримира, Шермин иска да се къпе. Само според мен ли е нормално да те оставят на мира докато се къпеш?!

Аз Дениз не я харесвам. И колкото и да не харесвам Шермин, правилно я прецени вчера - Дениз се опитва да си изчисти имиджа, ама мис 100те манекенки, мис онзи фенс, мис плеймейт ли какво беше… нека наистина не се прави на дама - не е такава.

Шермин от друга страна също каза най-дамското нещо “Ти коя си, ма?!” 😂
Аз понеже съм живяла със Сарми подобно за малко във Франция. Допускаш ли, че ти можеш да се гримираш веднъж за пет минути, а ТО се къпе по 4 пъти на ден по 2 часа?

Признавам, че не мога да се поставя на мястото на Дениз, защото на мен не ми стигат уменията да се гримирам за повече от 5 минути така или иначе 😂

Карали се в женската къща за банята, значи ли това, че вече и в двете къщи има топла вода???

# 1 115
И двете са един дол дренки!

# 1 116
Казах ли ви, че Шермин е тази, която крещи повече! Махалата си пролича, дори смени гласа все едно има няколко самоличности и зазвуча точно като някой чистачка Айше. Те така викат.

Доста натоварващо, добре, че гледам само откъси от ФБ страницата и ви чета, писна ми основното в епизодите да е или лежане покрай басейна, или скандали, свади и плюнкил Романтични срещи почти няма този сезон. Никъде не ходят, не вършат нищо особено, няма срещи да ги разсеят от всекидневието и станаха като онези в ББ.

# 1 117
Аз доколкото разбрах, Шермин си има огледало в хола за гримиране и само влиза да се къпе в банята, за да могат Дениз и Кристина да си я ползват само те, нали беше казала, че им е оставила банята (сега, под въпрос е дали си спазва уговорката или се бави там, особено както казаха, че закъснява за всеки коктейл с по 1 час, типично за хората от този етнос..)

Така че щом Дениз е влязла да се гримира, докато Шермин се къпе, не е много коректно.. според мен Шерминката е в правото си да вдигне скандал.

# 1 118
  • София /Абсурдистан
Дениз още си е показала истинското си лице.
П.п. Касата не поема психологически услуги. Но може да се пробват с психиатрични такива.

# 1 119
  • Сф
И според мен Дениз можеше да изчака 5 минути да се изкъпе Шермин, ама на контра й влезе

# 1 120
Не искам да съм ничий адвокат, но Дениз никога не си е отрекла миналото, а се опитва да покаже едно различно настояще. Сарми отрича миналото си, защото има амнезия клетото и е забравило за онлифенса и проституцията в Дубай (а на тия партита без телефона, не просто ги... ами доколкото съм чела ги и гаврят зверски) докато показва едно съвсем също настояще, дори по-долно от Емили тръгна да си го засмуква Красимир пред камерите. И ако тая чума недна се къпе за 5 минути, аз съм трамвай.

# 1 121
  • На морето!
Шермин класата се развика, че и на “ма” заговори. Аз не съм гледала Дениз в Ергена, свързвам я със 100те манекенки и не съм чак толкова шокирана.
Не разбирам защо всички се правят, че не знаят какво работи Шермин в Дубай?
Габи много мълчи и тя, а Джани даже започна да я харесва?

# 1 122
Шермин е истерична. Не е нормално да имаш набор от 3-4 гласа (и самоличности) и да ги ползваш според ситуацията. "Не мъ дразни" особено ми хареса, много интелектуално беше.

# 1 123
Щарминатора се разправя точно като циганката от мах’лата каквато е… хахахс

# 1 124
Шермин е истерична. Не е нормално да имаш набор от 3-4 гласа (и самоличности) и да ги ползваш според ситуацията. "Не мъ дразни" особено ми хареса, много интелектуално беше.
Тя и 3-4 различни АНАЛИ има. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт