🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 172
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 080
Женската кухня vs. Мъжката.
И това няколко часа, след като Джани им крещя и уж почистиха.

# 1 081
В никой свят мъж не би избрал Шермин пред Киара... Гледам я мацката, то тяло, то гърди, то коси, то естествено русо, то хубав крак...
И не знам Шерминн в кой свят живее да се подиграва на Дениз... Ако едната е имала минало, то Бурачек има... АНАЛИ

# 1 082
  • Пловдив
И сега Шермин се оплаква и е възмутена, че я питат как си плаща осигуровките. В реалния живот е нормално да плащаш осигуровки, нормално е да си изкарваш парите работейки. И това са въпроси, които е нормално да възникнат.

# 1 083
Луканка и бахур, поднесени с лИбов.. Simple Smile))

# 1 084
Не ми ли носи луканка за закуска , не го искам 😅

# 1 085
Виктор и Пешо като млади невести сутрин в кухнята 😆. То веднъж за изненада, втори път за жест,ама това вече... 😄

# 1 086
Реклама, ама верно Габриела Бижу си обича месото... Разбирам я. Хората винаги те гледат странно като си хърба и мухаш мезета по мъжки...

# 1 087
  • София
Малко съм назад. Краси и Киара са ми като някакъв абсурден скеч. Той й говори кекс тъпотии, тя на синхрон - виждам вече отношение.

# 1 088
Женската кухня vs. Мъжката.
И това няколко часа, след като Джани им крещя и уж почистиха.

Еми свини, какво да ти кажа..

# 1 089
Луканка и бахур, поднесени с лИбов.. Simple Smile))

И с обелката 😍

# 1 090
Като гледам тялото на Киара така искам и аз малко да запухкавея. Много е гадно да искаш мало да се заоблиш и да правиш нужното, но да си ходиш като самоходна точилка...

# 1 091
  • София
Шерминатора - красива, успешна, изискана, не мога. РИална самооценка равна на кръгла нула.

# 1 092
Киара вика говорим си хубаво с Краси.. КрасимирЪ "ти груб или нежен секс харесваш" 🙄 Като пчеличка каца от цвят на цвят, пра с Емили, пере му се с Шермин, с Киара.. Споделя с цялата къща, жени, мъже, като някоя дърта клюкарка.. Този е пълен женомразец, не харесва никого освен себе си

# 1 093
Все по-дразнещо е присъствието на Лили и Хени. И ролята им ми е неясна - шано морална полиция ли са, пишман консултанти и раздавачки на съвети ли са.... един Тушев знае.

# 1 094
Аз очаквам плот туиста... Краси с Джани...

Общи условия

Активация на акаунт