Не мисли, че пиелосептила и Фуролина също не оказват влияние. Тъй че - изпий си доксито.
Ето контакт на лабораторията, която тества ППБ:
02/9446999, вътр.318
Лекарката е д-р Боянова. От 10 до 14 ч.
Това се води Микологична лаборатория, но тестват всичко реално. За трихомоните - изрично говори, че искаш, те се пускат в паразитологията. За тях ще ти вземат отделен тампон.
Там си имат акушерка, тя ще ти вземе всички проби, то са незнам колко тампона, петриева панички, стъкълца, но то така се прави. Взима се дори проба от устата и кожата около ануса за гъби. Много са подробни изследванията, освен това правят чудесни антибиограми.
Аз тая година боледувам доста и там си пусках секрети, когато имах ангина лятото и сега декември - с бронхит. Хубавато е, че много бързо ги работят пробите, реално МБ стават за 2 работни дни, което е супер като си много зле, че има лаборатории, дето се мотаят по 5 дни, което е неоправдано. Реално при посявка още на втория ден се изолира причинител, на следващия се прави антибиограма. Поне за бактериите. Гъбите ги работят по-бавно, но то за тях е така. Изобщо - мисля, че реактивите, с които правят изследванията са много добри, самите лаборанти са много добри, а за д-р Боянова - само суперлативи.

Не е просто дискомфорт, нетърпимо е, днеска е 14-ти ден доксициклин. Как ще посрещам гости довечера, не знам. Ще провяря празника на всички. Киснах се с лайка-не помага. Имам някакъв спрей с кортикостероид оксикорд, чудя се дали би потушил малко това парене, имам и тридерм. Помощ!