Защо да не бързаме да се омъжваме.

• 7 490
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
Ти па намери къде да споделиш? 😅

# 31
12) Апартаментът беше под наем. Сега пак сме под наем.
13) Ако фактологичните описания на ситуацията се възприемат като оправдания - добре, нямам какво да кажа, освен, че не пия успокоителни, спя и се храня нормално, откакто съм с новия човек. И косата не ми пада на топки. Това мисля, че е достатъчно говорящо.

# 32
Приличате ми на егоист. Не се обиждайте, но оставам с впечатление, че искате другият да отговаря на претенциите ви, а дали вие отговаряте на неговите не е толкова важно, даже май изобщо не ви интересува.

# 33
За втори път пишеш, че те представя като официална приятелка, а бившият съпруг за каква те представяше?
И какво значи нечия жена? Твои думи. Значи официална уж приятелка е по-важно отколкото съпруга ли? Не ти хващам мисълта. Вярно с 38 градуса температура съм , та може и грешката да е моя.
Представям си го така: това е официалната ми приятелка Мара. 😃

# 34
  • Пловдив
Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия !

Така де , ти имаш изисквания................

# 35
  • София
Хубаво е, че се чувстваш добре!

Защо е заживяла с него - защото иска.

Друго пише.
Първо баща ѝ е искал да се омъжи, после пък новият искал да му е официално гадже.
Тя наистина иска да живее с мъж, ама  все накрая го прави по чужди правила.
Дано поне сега вече е спряла да се води по чужд акъл.
Да не обвинява след година колегата, че я е подвел.

# 36
За втори път пишеш, че те представя като официална приятелка, а бившият съпруг за каква те представяше?
И какво значи нечия жена? Твои думи. Значи официална уж приятелка е по-важно отколкото съпруга ли? Не ти хващам мисълта. Вярно с 38 градуса температура съм , та може и грешката да е моя.
Представям си го така: това е официалната ми приятелка Мара. 😃

Имам предвид, че новият подкрепя развода ми, така че да може да се държим като нормална двойка пред останалите, а нея аз да съм омъжена за друг мъж и той да се води "любовник".

# 37
Той е бил такъв и то съвсем съзнателно.

# 38
С такава жлъч говориш за тоя бивш, ще каже човек, че той теб е зарязал.

Тоест, като разбра, че има кой да те прибере, пристъпи към развод? На това му се вика от клон на клон и обикновено не свършва добре.

# 39
Колко ви е разликата с новият?

# 40
  • София
Авторке, аз те приветствам за взетите решения. Млада си, единствената ти грешка е, че не си живяла с първия преди брака. Много ясно, че няма да си кюташ с въпросния, след като всичко те дразни, но това идва от там, че в даден момент чувствата ти към него са заминали. Не бързай със сегашния приятел, пък каквото сабя покаже.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 15:41 от Тонка*

# 41
  • София
А тате на паството какво ще казва?

# 42
С такава жлъч говориш за тоя бивш, ще каже човек, че той теб е зарязал.

Тоест, като разбра, че има кой да те прибере, пристъпи към развод? На това му се вика от клон на клон и обикновено не свършва добре.

Да, изпитвах неприязън поради изброеното и очевидно си личи дори сега, когато говоря главно в минало време.. Не го понасях. Всеки един от аспектите беше дъвкан и коментиран многократно.
Иначе, да, съгласна съм, че прехвърляне от един към друг човек не е оптимално и може да омаже ситуацията още повече.

# 43
И на мен ми се иска да знам какво и къде работи бившият.

# 44
Озлобена си към бившият заради този новият, това е ясно, дано е достатъчно умен и не се опитва да те настройва срещу него, защото като те чета бързо палиш и се влияеш от чуждото мнение. Млада си, не прибързвай този път. Как си се съгласила изобщо да живееш с него?
И пак питам разликата в годините голяма ли е?

Общи условия

Активация на акаунт