VIP Brother 2 - 9

• 39 876
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 825
  • в ябълковата градина
Ох, моля Биг Брадър, нека си ходят всички  Mr. Green

# 826
катето изтрещЕ. Twisted Evil

христина каза на здравко " ти в този момент точно в този момент ще стоиш тука!". баси жената.
здравко искаше да отиде до катя да я поуспокои

катя полудя срещу христина, защото каза думи против деси, че тя провокирала здравко.

китаеца ме дразни, защото е на всяка манджа мерудия

катя пак се самонави, като миналия път и иска да излиза.
сега я успокояват явно в двора, камерата не ги дава.

# 827
  • Варна
Защо реве Деси,че изпуснах?
първоначално катето номинира мдравко с две точки, а христина с една. Но после каза, че иска да си обърне номинациите с точките, защото христина я дразни с това, че обвинява Деси, че се "мотае" пред здравко и деси се разплака
Според мен Деси се разплака защото усети, че има подкрепа от катето. мен това също би ме разплакало, просто й стана мило

# 828
Ники Кънчев какво и прави вятър на Райкова не мога да разбера.. Колеги,колеги ама.. Stop

# 829
Катето защо искаше да си смени номинациите и кого искаше да номинира? Пак изтървах  Simple Smile
Усети,че Здравко така или иначе ще е номиниран,и опита да се изхитри и да сложи 2 точки на жена му..Ама не стана де..

# 830
Венета е гадна злобна змиорка!

# 831
  • София
Ей, тези апартамени, все едно слушам съседката, която казва "Много боклук изхвърляте, явно сте богати". Много е лошо да си богат!!! Национализация и богатите оваляни в катрат и пера!

# 832
първоначално катето номинира мдравко с две точки, а христина с една. Но после каза, че иска да си обърне номинациите с точките, защото христина я дразни с това, че обвинява Деси, че се "мотае" пред здравко и деси се разплака
Според мен Деси се разплака защото усети, че има подкрепа от катето. мен това също би ме разплакало

Мерси, за две минути се разсеях и изпуснах  интересното   Laughing

# 833
Леле, какво става?

# 834
  • в ябълковата градина
Еврото на кой вика "скапана селянка"?

# 835
Венета е гадна злобна змиорка!
А Катето каква е? Невротичка пасва ли й?

# 836
Катя е пред нервна криза. Shocked

# 837
  • Варна
лелелееее, катето ще умре бе

# 838
Извинете, какво село е Сливен?

# 839
Ей, на Катето не й издържаха нервите....
Ккаво каза Катето?

Общи условия

Активация на акаунт