Според мен, има причина до такава степен да не преценяваш хората - извинявай за искреността ми.
Първата е била мързелана и откровено те е използвала, за да я отглеждаш. Сума пари си потрошил, вместо да си оправиш апартамента.
Втората - не знам как да я определя, злобарка или истеричкз. От любов как така на магия се стигна до "умри, куче"? Това е съвсем психопатско от нейна страна.
Ти самият как си го обясняваш?
Ако не разбереш себе си, не виждам и как ще се коригираш.
Пълни глупости. Не слушай хора, които ти казват неща, лишени от всякаква логика, които обаче ти се харесват, защото те ласкаят. Слушай ни нас

Както повечето хора, явно и ти се смяташ за добър човек, но да си добър не е еквивалентно на това да се оставяш да ти се качват на главата. Последното по-често се обяснява със слабост на характера, неумение да отстояваш желанията си, плахост, мудност и колебливост. Затова като кажат за някого, че е много добър човек, обикновено нямат предвид, че прави добрини, а че е смотан, един вид евфемизъм на мухльо, който се оставя жена му да на го навиква, шефовете да го юркат, а той е кротък, на мравката път прави и не може да се опълчи, все дава нови и нови шансове. Затова не се радвай много всички като ти повтарят колко си добър.
Съсредоточи се да приключиш несполучливия си брак и избирай вече по други критерии, като искаш партньорка, търси такава, а не да пишеш в социалните мрежи на току що завършили студентки.