Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 19 105
  • 1 032
  •   6
Отговори
# 570
Изобщо на абсолютно нищо не вярвам от въпросния автор... такива обяснения дълги, пък тъщата, пък жената... след всеки коментар, който не му харесва, започва една допълнителна информация да се дава, която да го изкара жертва...
Много нарцистично, събира информация и примери да се изкара жертва и после един бърз газлайтинг към жена му да я отдели от семейството й...
Много подобна ситуация ми се е случвала и това, което прочетох е плашещо...

# 571
Семейството й би трябвало да е с автора, за когото се е омъжила?

# 572
Ако толкова обичаше жена си щеше да си продаде имота и да си купят нещо общо за двамата.
Не виждам защо да си продава имота, който даже не е изплатил още. Нали съветваме жените да си имат нещо тяхно. А мъжете какво да посъветваме, те пък нищо да си нямат? Не е логично. А и той е планирал този имот като семейно жилище, и то ще стане такова, ако, живот и здраве, някой ден се преместят в оригиналния град. Или, в краен случай, ако се наложи той да се прибере там сам.

# 573
Ако толкова обичаше жена си щеше да си продаде имота и да си купят нещо общо за двамата.
Не виждам защо да си продава имота, който даже не е изплатил още. Нали съветваме жените да си имат нещо тяхно. А мъжете какво да посъветваме, те пък нищо да си нямат? Не е логично. А и той е планирал този имот като семейно жилище, и то ще стане такова, ако, живот и здраве, някой ден се преместят в оригиналния град. Или, в краен случай, ако се наложи той да се прибере там сам.

Нали 5-цифрена заплата взима, размятат се някакви няколкостотин лева за ипотека. Спокойно е можел да предложи общо жилище, особено щом има интерес към ремонтирането му и цвета на плочките и щом си прави сметката, че щяло да остане в семейството им.

# 574
Това с нейната ипотека е дребнаво, определено, той с някакви много хиляди, тя на минимална и ще иска от нея равно участие. Също е нереалистично той да иска да определя в кой момент нейните родители и тя да задействат общия им проект за жилище в неоригиналния град. Не му е работа това, няма право да изисква такова нещо, особено с аргумента, че той е мъж. Айде холан, не сме виждали ние мъже, ама ние нали мислим различно, не се брои.

# 575
Съветваме жените да имат нещо тяхно точно, за да не изпадат в зависимост до степен "или ще стои вкъщи и няма да излизаш както преди, или няма да ти купя билет за кино".
Страшно е за една жена да бъде шантажирана по такъв начин, колкото и измислена да е конкретната пързалка.

# 576
  • Пловдив
Страшно е за една жена да бъде шантажирана по такъв начин, колкото и измислена да е конкретната пързалка.

Така е , а пък за един мъж да бъде шантажиран, лъган, изнудван , тормозен е напълно  в редът на нещата.Въобще щом е мъж всичко е измислено ......толкова прекрасна , ама на,  не случи на човек.

Жалко за така или иначе въздухарските ви претенции........ама не е лошо да разберете  ,че има свят и хора, извън табелата на селото в което сте останали.

# 577

Така е , а пък за един мъж да бъде шантажиран, лъган, изнудван , тормозен е напълно  в редът на нещата.Въобще щом е мъж всичко е измислено ......толкова прекрасна , ама на,  не случи на човек.

Жалко за така или иначе въздухарските ви претенции........ама не е лошо да разберете  ,че има свят и хора, извън табелата на селото в което сте останали.

Да, само на мъжете е позволено да държат жените си във финансова зависимост. И това се адмирира от значителна част от населението.
България, на прага на 2026 г.

# 578
  • Пловдив
Цитат
Да, само на мъжете е позволено да държат жените си във финансова зависимост. И това се адмирира от значителна част от населението.
България, на прага на 2026 г

Всеки си носи кръста на изборите , които е направил и след като някой е позволил да стигне в ситуация да живее във финасова ,жилищна или сексуална зависимост си е НЕГОВ ЛИЧЕН ОСЪЗНАТ ИЗБОР.  и много внимателно   се разграчавам от  "емоционалната зависимост" защото това е съвсем различно нещо.

Иначе само на жените е позволено да си взимат децата и да бягат при току що запозналият се  и да не дават да мъжете си да виждат децата , да ги изнудват , заплашват и още и още. Ама не ..........то това не се случва.Няма нормални бащи и мъже ..........всички са идиоти освен твоя де ...ама и той е мъж все пак.

Или викаш и това не е възможно да се случи , една жена е ............ символа на семейството , топлината , уюта ....ама интересно повече проституки жени  има отколкото мъже ..........те на какво точно са символа?

# 579
Какво държане във финансова зависимост, при положение, че дори няма деца в картинката.  Млада жена с доход. Само че тя,  очевидно под давление на семейството си е поела финансовв ангажимент надхвърлящ доходите и и по стар форумен обичай се очаква мъжът да плаща всичко по общия им бит, защото така.  За доста хора обаче това вече е доста отживял подход и не се налага, още повече, че именно то е поставяне под финансова зависимост на жената.

Колкото до неговите доходи, дори да кажем, че действително са петцифрени, което леко ме съмнява, очевидно е, че не винаги са били такива, както и няма гаранция, че ще бъдат. И аз да имах такива не бих се съгласила да бъдат наливани индиректно в  имот, предвиждан за тъстовете,  в град, в който нямам никакво намерение никога да живея.

Според мен също именно във финансовите отношения се крие и разковничето за несъгласието в това семейство, жената явно счита, че е редно да продължи да си плете кошницата с оглед на нейното родно семейство, в града, в който тя и само тя възнамерява да остане и плахите опити за съпротива на мъжа и я вбесяват и карат да разкрива една отблъскваща скандалджийска същност.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 10:36 от Iris04

# 580
Цитат
България, на прага на 2026 г

Всеки си носи кръста на изборите , които е направил и след като някой е позволил да стигне в ситуация да живее във финасова ,жилищна или сексуална зависимост си е НЕГОВ ЛИЧЕН ОСЪЗНАТ ИЗБОР.  и много внимателно   се разграчавам от  "емоционалната зависимост" защото това е съвсем различно нещо.

Иначе само на жените е позволено да си взимат децата и да бягат при току що запозналият се  и да не дават да мъжете си да виждат децата , да ги изнудват , заплашват и още и още. Ама не ..........то това не се случва.Няма нормални бащи и мъже ..........всички са идиоти освен твоя де ...ама и той е мъж все пак.

Или викаш и това не е възможно да се случи , една жена е ............ символа на семейството , топлината , уюта ....ама интересно повече проституки жени  има отколкото мъже ..........те на какво точно са символа?

Няма деца в темата, изчакай поне до следващата пързалка да си изложиш там личните дертове.

# 581
  • Пловдив
Цитат
Няма деца в темата, изчакай поне до следващата пързалка да си изложиш там личните дертове.

За мой късмет , нямам такива лични дертове .............просто някъде из между годините съм разбрал ,че живота не е черно и бяло.

Иначе ме кефи де ..............като няма аргумент за спора , по добре да нападнем лично.
Ама толкова си можеш ............табелата , табелата Wink

# 582
Цитат

За мой късмет , нямам такива лични дертове .............просто някъде из между годините съм разбрал ,че живота не е черно и бяло.

Иначе ме кефи де ..............като няма аргумент за спора , по добре да нападнем лично.
Ама толкова си можеш ............табелата , табелата Wink

Не върви хем да се оплакваш от нападки, хем "ти толкова си можеш". Както виждаш аз мога да пиша и по пързалков казус, и да те изпързалям теб да тръгнеш срещу правилата на форума.

Ако имаш какво да кажеш по темата, нямаше всеки твой пост да е с истерия към потребителките, които не припадат по хипотетичния собственик на ипотека, който се стиска за билет за кино на жена си.

# 583
  • Пловдив
Цитат
Ако имаш какво да кажеш по темата, нямаше всеки твой пост да е с истерия към потребителките, които не припадат по хипотетичния собственик на ипотека, който се стиска за билет за кино на жена си.

По темата каквото съм разбрал съм казал .............а за потребителките , които още живеят в илюзията , че мъжете са виновни по презумция само показва ,че в България , на прага на 2026 година  са си застинали в личните драми и не са мръднали и на сантиментър напред откакто им се е случило там каквото им се е случило.

Някъде успя ли да разбереш ,че С плащането на билет за кино ,той  ИНДИРЕКТНО плаща апартамента на чужди хора???? Чужди !!!!!!!!!!!!!

# 584
Цитат

По темата каквото съм разбрал съм казал .............а за потребителките , които още живеят в илюзията , че мъжете са виновни по презумция само показва ,че в България , на прага на 2026 година  са си застинали в личните драми и не са мръднали и на сантиментър напред откакто им се е случило там каквото им се е случило.

Някъде успя ли да разбереш ,че С плащането на билет за кино ,той  ИНДИРЕКТНО плаща апартамента на чужди хора???? Чужди !!!!!!!!!!!!!

Кои са тези потребителки?
В темата май само ти налагаш тази теза.

Колко чужда може да бъде за мъжа една жена, с която е в граждански брак?... Много странно изявление. Че и с десет удивителни накрая Simple Smile
Но предполагам, че това е доста разпространено мислене, поне от прочетеното в темата.
Накрая пак ще стигнем до основната драма бг-ергените - защо жените не ги черпят на първа среща.

Общи условия

Активация на акаунт