Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 19 366
  • 1 040
  •   9
Отговори
# 975
  • София
Авторът, че си е пън - пън е.
Няма и опит, малкото такъв е некачествен.
Но за мен е подходил алтруистично и чисто, за разлика от тънките сметки на щерка и мама.
Действията му са опит да се отстои и заяви, видно не знае как, но не мога да му се сърдя за това.
Ако наистина е настанала разлъка и той сега е спокоен, нека така да е.
Как викаше баба ми - опитал е, всеки трябва да си мине о̀тред.

# 976
Е какъв проблем би имало младо момиче да си намери мъж?
Тя е по-малка от него, самостоятелна е, има си апартамент вече, учи, работи, с перспектива да взима и по-голяма заплата.
И не всички мъже броят парите на жените до тях, та дано си намери човек, който не му е свидно да плати два билета за кино и после да пили по форумите…

# 977
И да не си намери мъж, има си мама.

# 978
Само за това, че е млада, ще има поне петима мъже, които ще имат интерес към нея - дори и  в малкия град.
След това следват външен вид, възможност да организира дом, образование, професия, .....
Нищо, че бившият има приятели, ника си ги има.
Може би прябва са потърси сред връстничките си и такива без лични амбиции.

# 979
Никакъв проблем нямат и двамата. Поотделно.
Не знам за какво уважение може да става дума да купуваш безпереспективно жилище с половината си доход за родителите си, при положение, че сте се разбрали да живеете в град 1.
Само за това, че е млада, ще има поне петима мъже, които ще имат интерес към нея - дори и  в малкия град.

Да, влече я явно. Но междувременно
Завлачаш плащача в твоя среда, откъсваш го от всичко и си купуваш жилище по най- долнопробния начин.

И сега ще се промотира с качества. Бие, кълне, обижда. Ревнува.

# 980
Е какъв проблем би имало младо момиче да си намери мъж?
Тя е по-малка от него, самостоятелна е, има си апартамент вече, учи, работи, с перспектива да взима и по-голяма заплата.
И не всички мъже броят парите на жените до тях, та дано си намери човек, който не му е свидно да плати два билета за кино и после да пили по форумите…
25 годишна жена, с апартамент и перспективна професия. Опашката от кандидати ще е поне 100 км.

# 981
  • Пловдив
Цитат
Иначе виждам, че удобно избягваш да отговориш на въпроса ми какво би посъветвал мъж в обратната ситуация. За мен е ясно, че го правиш, защото много добре знаеш, че няма да посъветваш мъж без имот да се ожени и да рискува да остане без нищо при раздяла. Но жената може.

Ето отговарям ти.

Да бих го посъветвал точно това , което казваш , но все пак се надявам да нямам такива хора около мен , които го биха направили това 2 дни преди сватбата си. Защото знам вече не един и два случая, в които жени си хващат любовник , избушват мъжът от неговото жилище и той отива да живее под моста.Както и по напред бях написал. Времето , в което живеем е много различно. Нито мъжете , нито жените са същите от онези преди 20-30 години и недейте казвайте неща валидни от преди време или от това в какъв брак сте.

Някъде опитвали ли сте да погледнете и от другата гледна точка. Не дали е мъж , не дали е жена .........всеки е ЧОВЕК на първо място.

Цитат
И какво е равенство, когато мъжът не ражда?

И това клише ли? Тя ги ражда , те са си нейни .........неговото участие стига дотам да свърши в нея и да плаща.
Очаквах повече

# 982
  • Пловдив
Авторът, че си е пън - пън е.
Няма и опит, малкото такъв е некачествен.
Но за мен е подходил алтруистично и чисто, за разлика от тънките сметки на щерка и мама.
Действията му са опит да се отстои и заяви, видно не знае как, но не мога да му се сърдя за това.
Ако наистина е настанала разлъка и той сега е спокоен, нека така да е.
Как викаше баба ми - опитал е, всеки трябва да си мине о̀тред.
Кое му е алтруистичното и чистото?!!? Той може да изплаща апартамент, тя не може, той иска да определя къде ще живее тя, а съответно и да работи, я пак!?!?!

# 983
  • Далечният изток
Авторът да не се жени повече!
Не е създаден за семейство мен ако питате...

# 984
  • София
Е, живее, където иска тя и плаща, каквото иска тя. Какво още? Laughing

# 985
  • Пловдив
Цитат
25 годишна жена, с апартамент и перспективна професия. Опашката от кандидати ще е поне 100 км

.чикиджии и закъсляци бол!

Blue Heart

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 21:09 от Sun2000

# 986
  • Пловдив
Е, живее, където иска тя и плаща, каквото иска тя. Какво още? Laughing
Е КАК?!?!? Да не мрънка!

# 987
Да не мърмъниса.

тц, тц, закъснях

# 988
  • Далечният изток
Айде верно спри с проекциите, че взе да се излагаш, Сън.

# 989
  • Пловдив
Вяско?!?!! Е тук, признавам, съм изненадана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт