Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 25 348
  • 1 494
  •   22
Отговори
# 1 335
... Реално е пълна глупост да командваш друг възрастен човек както за важните неща, така и кога да изхвърли боклука, или да направи вратата на шкафчето. Не ти е подчинен, не си му началник, не си му и родител...
Тук съм съгласна. Пълна глупост е да казваш на един възрастен кога да си купува апартамент. И после да се сърдиш с месеци.

Имам чувството, че никога не сте взимали кредит от банка? След като банката е решила, че някой може да живее със 700лв (една добра сума) в провинцията, при все, че не плаща наем, значи може. Мога само да поздравя това момиче за здравомислието ù

Да, необходим жизнен минимум или нещо такова го наричаха. Да не говорим, че и заплата й ще се вдигне след някоя и друга година и вече вноската няма да й тежи толкова много. Ама мъжът й отсега го мисли това какъв кошмар ще е да изплаща индиректно жилище, под формата на ресторанти, екскурзии и кина... А после ще говори, че имало любов между тях.

# 1 336
  • France
Да, наистина добра. Гледала си е интереса, вместо да залага на един брак, който е имал 50% шанс да не оцелее. И не е оцелял. 700лв без наем са една добра сума в бг провинцията.

# 1 337
  • Далечният изток
Аз не знам какво е търпяла.
Споделям какви внушения се опитват да се правят в темата.

# 1 338
  • Пловдив
Аз продължавам да не вдявам какъв е проблемът, че си е купила апартамент, като и остава една МРЗ на разположение?

Tеоретично. Мацето забременява, ражда им се детето. Тя разчита само на майчинството. Пича е готин мъж и ходи ,работи , гледа , помага.Купува всичко каквото е необходимо за това дете и семейство.

Дохода от майчинство достатъчен ли е мацката да си плаща нейната ипотеката? И ако не е , кой точно ще бъде лишен от нейните пари и кой точно трябва да покрие тази разлика , докато тя се прави на независима.

Автора няколко пъти каза , НЕ е проблема ,че си е купила апартамент. Проблема е ,че си го купила в най неподходящият момент. Като стане богата да си купува.

# 1 339
Чакайте сега – тя го е накарала да отидат в друг град и после си е купила апартамент на нейно име само ли?
Ахахахаах - авторът е тотален балък – да.
Нали бракът е взаимност и заедност. Уж.

# 1 340
  • Пловдив
Чакайте сега – тя го е накарала да отидат в друг град и после си е купила апартамент на нейно име само ли?

Не , 5 дни преди сватбата тя си купува апартамента. Тук няма взаимност има незавсимост с 1500 лв заплата , ипотека , храна и превръзки.........щото на приятелката ми само шампоаните и са 150 лв на месец , отделно ноктите.

# 1 341
  • France
Бази, те вече се разведоха, закъсняваш Joy

Сън, ако баба ми беше мъж... Rolling Eyes сигурно съвсем ще се гътнеш ако ти кажа, че докато аз 3 години и половина нямах доходи, ММ плащаше и моята част по жилищния кредит. Явно може Simple Smile

# 1 342
Simple Smile Такива изчислители като ЛГ, като платят сами една зимна сметка, и пълзят обратно към съфинансиращата страна. Като им падне стандарта, рязко преосмислят недоволството.

# 1 343

Какъв е проблема при положение, че той има апартамент на негово име на кой също изплаща на ипотека?

# 1 344
  • Далечният изток
Е тя ако наистина ще разчита на майчинството си само докато мъжът ѝ взема 5-цифрената заплата, по-добре още днес да се развежда. И да не вземе да забременее от тоя и някой такъв с подобни разсъждения, и от Сън евентуално също! Безплатен съвет от мен, ако чете тук.

# 1 345
  • France
Сън, жената от казуса е по-разумна от приятелката ти. Инвестира в жилище вместо тленна красота Simple Smile

# 1 346
  • Пловдив
Бази, те вече се разведоха, закъсняваш Joy

Сън, ако баба ми беше мъж... Rolling Eyes сигурно съвсем ще се гътнеш ако ти кажа, че докато аз 3 години и половина нямах доходи, ММ плащаше и моята част по жилищния кредит. Явно може Simple Smile

Фил...нали това дъвчем.Че докато твоя мъж ти плащал кредита , ти не си му викала "умри куче"

# 1 347
Ясно.
Ами, момето е използвачка, а авторът голяма бяла птица.
Ако го е уважавала и приемала като партньор, щяха заедно да си купят апартамента. От всичко до тук крещи, че тя прави всичко през него и мнението му – тя не го бръсне за слива.
Не се променят такива хора.

# 1 348
  • France
Фил...нали това дъвчем.Че докато твоя мъж ти плащал кредита , ти не си му викала "умри куче"
Защото не е като ЛГ Simple Smile на него съм способна и по-черни ругатни да отправя

# 1 349
Значи, той може да има собствен апартамент и да плаща ипотека, обаче щом и тя си е взела такъв (и си я плаща сама) е използвачка. Добре. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт